Hyvien uutisten ketju

Onnea ja menestystä tikruille!

 
On kyllä hauska reppu tuo! Voisikin tilata! Mä kun laitoin työkkärin lomakkeeseen hakevani töitä tittelillä "peruskoululainen".
 
Tämä kuuluu tänne!

Eikös täällä ollut joku Alex Jones fanikerho.

INFOWARS-VALEUUTISSIVUSTOSTAAN tunnettu äärioikeistolainen salaliittoteoreetikko Alex Jones joutuu maksamaan yli neljä miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kunnianloukkauksesta Sandy Hook -koulun joukkomurhassa kuolleen lapsen vanhemmille. Asiasta uutisoi New York Times.

Ihana uutinen!! Vittu mikä kyrvänsyylä.
 
Tämä kuuluu tänne!



Ihana uutinen!! Vittu mikä kyrvänsyylä.

Kattelin tota oikeudenkäyntiä ja kyllähän toi syyttäjä pyöritti Jonesia ja asianajajaansa kuuskyt-nolla.
Justiinsa seurasin miten Jones yritti kiemurrella minuuttitolkulla, kun piti selittää syyttäjälle miksi väitti aiemmin ettei sillä ole tekstiviestejä aiheesta kun juuri esitettiin todisteet että on. Ja koko hommassa oli vielä se taustalla, että puolustaja oli lähettänyt koko tekstiviestihistorian vahingossa syyttäjälle. :facepalm2:

En muuten tiennyt, että Jones ei ollut pelkästään väittänyt, että Sandy Hookin tapausta ei oikeasti tapahtunut, vaan oli väittänyt kuolleen lapsen vanhemman olleen osallisena lavastuksessa ja että sen takia tässä nimenomaan oikeutta käydään.

Ihan oikein kyllä että joutuu maksamaan. Silleen maailma on kyllä pilalla että toisaalla valtavia summia tienaava Jones joutuu maksamaan omaisuuteensa nähden verrattain vähän rahaa siitä että väittää kuolleen lapsen isää lapsensa kuoleman lavastamisesta tms, mutta Venäjällä joku jenkki joutuu 9 vuodeksi vankilaan, kun sillä oli kannabisöljyä sähkötupakkapatruunassa.

Jonesin Bohemian Grove -paljastukset on kyllä viiskauttaviis, ja homosammakkojutussakin oli perää! Mutta liika on liikaa. Silloin 9/11 jälkipyykkien aikaankin vitutti kun kovimmat salaliittotyypit naureskeli, että kaikki hätäpuhelut ja ihmisten suremiset oli feikkejä.


Oikeudenkäynnin paras hetki heti tekstarikiemurtelun jälkeen oli kyllä INSTAHARD-mainos todistusaineistoa Jonesin nettisivuilta esitellessä:

instahard.jpg
 

Pomoihin ollaan melko tyytyväisiä, vuorovaikutuksessa parantamisen varaa​


Suomalaisilla työpaikoilla ollaan yleisesti ottaen melko tyytyväisiä johtajien toimintaan. Yli 70 prosenttia työntekijöistä luottaa omaan esihenkilöönsä ja noin 80 prosenttia kokee tulevansa reilusti kohdelluksi työpaikallaan, Työterveyslaitokselta kerrotaan.

Sen sijaan vain 60 prosenttia työntekijöistä saa riittävästi tukea omalta esihenkilöltään. Tyytyväisten määrä siis hieman vähenee, kun mennään syvällisempään yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen.

Luvut ovat Työterveyslaitoksen keväällä julkaistusta Miten Suomi voi? -tutkimuksesta. Vuonna 2020 alkaneessa seurantatutkimuksessa oli alun perin mukana lähes 1  600 vastaajaa, joista noin 500 on osallistunut jokaiseen tähän mennessä toteutettuun puolivuotisseurantaan.

Tämän ja Työterveyslaitoksen toisen, seitsemän suomalaista työpaikkaa käsittävän seurantatutkimuksen mukaan monet nuoremmat työntekijät ovat kokeneet vanhempia työntekijöitä useammin, että johtamisen taso on heikentynyt koronapandemian aikana.

STT
 
Naali on onnistunut pesimään Suomessa ensi kertaa sitten vuoden 1996

Pesintähommia voi myös itse yrittää:
 
Takaisin
Ylös Bottom