Hyviä striimaajia seurattavaksi

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
1047

Maine:

Nostetaas muutama hyvä striimaaja esille ja aloitetaan omasta väestä:

Ed-Die (Retroa ja IRL)
Pioneeri (Retroa)
Wulfon (Retroa ja current geniä)
micke nindendosta (Retroa)
nassekova (Arcade)

Muut voivat laittaa myös ketjuun omat Twitch-handlensa ja mikäli striimaa jossain muussa palvelussa kuin Twitchissä pelejä, niin lisään tähän omia veijareita listalle.

Ulkomaisista ja muista karakteereista suositukset menee näille:

GDQ (Speedrun maratoneja)
ESAMarathon (Speedrun maratoneja)
Bawkbasoup (Resident Evilien ja muiden kauhupelien speedruneja)
 
Viimeksi muokattu:
nassekova

Lähinnä arcade shmuppeja. Edelleen Espgaluda 1cc metsästys kesken (parihaillaan mennyt 3cc). Ajattelin tässä nytkin ottaa muutaman rundin. Stoutti tässä alla niin tuskin kannattaa haaveilla tuosta 1cc hommasta vaan kunhan höntsäilen!
 


Itse tykännyt seurailla tämän jäbän alkutaivalta retropelien saralla.

Todella päättäväisellä asenteella pelaa pelejä, yhtään peliä ei jätä kesken ja jäätävän kovat hermot. Pelitaidoiltaan ei myöskään äärimmäisen hyvä, mutta harjoiteltuaan parhaimmillaan useita kymmeniä tunteja, rupee homma luistamaan.

Tällä hetkellä menossa Bump 'n' Jump Nessillä. Taitaa joku 15 päivä olla menossa ja pelaa päivittäin 4-8h putkeen.

Nopeasti kasvattanut katsojakuntaansa myös. Vähän vajaan vuoden tainnut striimailla ja nykyään päivittäiset katsojamäärät aina siellä sadan paikkeilla.

Muistan vielä et olin hänen ensimmäinen seuraajansa kun aloitti hommat. Pelasi sillon Dragon Warrioria :)
 
Oli tuossa setuppi vähän aikaa pois käytöstä, kun siirryin supergunista Blast Cityllä pelaamiseen. Nyt on väliaikaisena settinä SCART splitterin kautta, eli pääsen jatkaan taas näitä streameja. Kuva on OSSC puolella vähän tumma, kun se SCART joutuu nyt ne volttinsa jakaan kahteen paikkaan. Kunhan saan tässä 1-2kk päästä osat tuohon oikeaan JAMMA jakajaan niin homma parantuu, mutta kyllä tästäkin ihan hyvin selvää saa!
 
Otetaampa sittenkin komento takaisin. Lueskelin vähän, niin tuo on todella raskasta konsolille, kun samoista volteista koitetaan repiä se RGB signaali molempiin ilman mitään vahvistusta. Eli streamaushommat on nyt tauolla ainakin parisen viikkoa, ettei tuo Saturni ota damagea.

Tilasin kyllä just tämmösen, eli kunhan saapuu niin GAME ON!

 
Takaisin
Ylös Bottom