Hyviä asioita keräävä ketju

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
706

Maine:

Kävin tekemässä taloyhtiön pihalla vähän lumitöitä! Sillä jos odottaisi huoltoyhtiön kolailuja niin piha olisi jo tukossa ja roskiksillekaan ei meinaisi enää päästä. Ja ei tässä taloyhtiössä saatana muut tee kunnon hommia! Nyt hyvä fiilis kun ulkona huhkinut!

Tämä. Oman talon pihassa saanut lumihommia nyt painaa ja se on tällä otannalla ihan jees. Tai no aamulla hieman harmitti kun lunta tuli vaakatasossa vitusti ja tuuli myrskylukemissa, mut ollut myös asiallista keliä ja arska paistoi eilen! Täällä lännessä auringon näkyminen talvella on yleensä harvinaista keliä ja joku muu keli kuin synkkä loppusyksyä muistuttava sateinen, tuulinen ja kylmä +3c päivä on bonaria kun käytännössä aina tuollaisia.

Mutta kyllä ne lumihommat ja lumi jo viikon jälkeen vituttaa. Pakkanen alkaa myös äkkiä vituttamaan, ei se vaan suomesta hyvää keliä tahdo talvella löytyä. Joku tuuleton pikkupakkanen, arska paistaa ja vähän lämmittää, sit pilkillä tai ulkojäillä niin on kyllä 5/5, sit että on tommonen päivä ja mahikset harrastaa jompaa kumpaa niin niitä sit se 0-1 talvessa.
 

Ezkimoukko

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
1317

Maine:

Bongattiin Lenta gipermarketin hevi-osaston hyllyssä valmista gazpachoa. Espanjan alkeiskurssin käymisestä asti halunnut maistaa gazpachoa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Siellä tunnilla katottiin sellainen video jossa tuota valmistettiin. Kokki sanoi espanjaksi, että ei saa laittaa liikaa öljyä. Sitten se lorotti varmaan litran öljyä sinne.

Muttamutta! Tämähän oli hyvää! En toki tiedä miltä sen kuuluisi oikeasti maistua, mutta se on aina plussaa kun venäläisestä kaupasta löytyy hyvänmakuinen jaloste!
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
3417

Maine:

Kuten toisaalla mainitsin niin iteltä hävis kaikki talvivaatteet sattuneesta syystä. :rain:

Noh, duunikaveri toi mulle tänään veloituksetta pipon, kaulaliinan ja hanskat. :ohgawd:
 

FilmNet

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
680

Maine:

Hyvät talvikelit kyllä! Aamulla kävin jo tyttären kanssa pulkkailemassa! Nyt jopa pitkästä aikaa nauttinut talvesta kun tullut ulkona puuhattua. Vintiltä hain lukioaikaiset lasketteluhousutkin ettei ole tullut kylmä. Hyvin mahtui vielä jalkaan, ainoastaan vähän lyhyet.
4433BC8A-5985-4DA6-A6D2-BE4905E0439C.jpeg
(ei laskettu mereen)

@Radikus varmaan myös lasten kanssa koko päivän ulkona telmimässä ilman pipoa?
 

Mirsku

NES-Retro Novice
Viestit
381

Maine:

Satuin törmäämään tollaseen. Aika siisti, ideana siis on kait että nuoriso vois kokeilla yksinkertasia elektroniikkahommia ja ohjelmointiakin, ja oppis sitä kautta.

Jos tollasia olis ollu 25 vuotta sitten ni ihan mahdollista että saattais itteenikin kiinnostaa ohjelmointikin tällä hetkellä

tollanen "kolvailu on siistiä, kantsii opetella"

RGBduino.jpg
 

Mirsku

NES-Retro Novice
Viestit
381

Maine:

Helmikuu oli aina muinoin lapsuudessa sekä nuoruudessa se kuukausi, joka oli kaikkein talvisin ja kylmin. Helmikuussa käytiin ne lähes 30 asteen pakkaset läpi yleensä. Ja hiihdettiin sillai että terävänsininen taivas vaan loisti ja lumihanget kimalsi kuin rikkaus sielussa, ai että :):):):):)

Yks minkä huomaa kyllä hyvin tälleen yöllä aina välillä ulkona käydessä niin se kaikki valkea, harmaa ja siihen liittyvä rauhallisuus. Kaikessa on jotain sellasta todella rauhallista, ajatonta ja kaunista, ja se rauhallinen ajaton ja kaunis on sen ulkopuolella että tuntuuko kylmältä tai mitä mieltä siitä kylmästä on. Se vaan on siellä ikäänkuin asioiden olotilana joka on siellä taustalla olipa siitä mitä mieltä tahansa.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
1090

Maine:

Yhteen suuntaan toki, koska oikealle sirklaaminen mahdotonta.

Mulla on kans tää. En osaa kuin toiseen suuntaan sirklata. Tai kyllä se menee toiseenkin suuntaan, mutta todella haparoivasti ja ontuvasti.
En muista kuinka oli jarruttamisen kanssa, että pystyikö sen tekemään molemmin puolin.

Viimeisestä luistelukerrasta aikaa vain 18 vuotta tjsp.
 
Ylös Bottom