Hyviä asioita keräävä ketju

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
4805

Maine:

Gradu on vähää vaille että lähettää vaan ohjaajalle. Sitten voin keksiä itselleni taas uuden stressin aiheen.
Onneksi olkoon! Itselleni pitäisi kait tulla maisterin paperit virallisesti huomenna. Ei sitä jotenkin ole vielä aivan sisäistänyt.
 

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
4805

Maine:

Joko sitä ollaan maistereita?
31.12.2020 laitoin tutkintotodistushakemukseen valmistumisajankohdaksi. Kaikki näyttäisi olevan koostettuna Oodissa, niin luulisi sen lopullisen suorituksen tulevan huomenna. Ainakin mä toivon että siitä tulee joku suoritusmerkintä Oodiin, että tiedän valmistuneeni. Varsinainen tutkintotodistus menee kummiski postilokeroon Joensuuhun, josta se kulkeutuu itelle Petroskoihin sitten god knows when.
 

zelda nimeltä hevonen

Hylian Stallion
Ad Infinitum
Viestit
1798

Maine:

Tais lipsahtaa väärään tobaasiin tämän vitsauksen kiroaminen sinulta
16.jpg
 
  • Love
Reaktiot: JR

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
4805

Maine:

Ei tarttisi tulla tänne ainakaan tämän enempää lunta. Täällä kun ei viitsitä esimerkiksi pihoja, jalkakäytäviä tai pyöräteitä aurata. Ei kaikkia katujakaan. Venäjällä nimitetään puuroksi sitä sellaista auraamatonta lunta, jonka ihmiset ja kulkupelit on tallanneet sellaiseksi irtonaiseksi vittuperkelemössöksi.

Toivottavasti meidän piha ees aurattaisiin jossain vauheessa. Murmanskissa mun piti jossain vaiheessa jo lopettaa omassa pihassa pysäköinti. Oli hitosti lunta, sitten käytiin nollassa ja joku naapuri vetäisi jollain katumaasturillaan sellaiset kunnon syvät urat pihatiehen niin, ettei mun '97 Passatilla ollut enää mitään asiaa sinne jäämättä pohjasta kiinni. Olisiko siellä silloin kerran koko talvena aurattu se piha. Siellähän oli myös ongelmana, ettei jäteautot pääse tyhjentämään roskiksia lumen ja jään takia, eikä ambulanssit päässy potilaiden oville samasta syystä. Alueen kuvernööri piti sitten näyttävän Instagram Liven, jossa ripitti kaupunginjohtajaa ja nimesi muutaman osoitteen, joista oli saanut henkilökohtaisesti valituksia ja ongelma kuitattiin ratkaistuksi, kun nuo paikat siistittiin. Selvennetään vielä, että Venäjällä piha-alueeksi voidaan laskea joskus useampi kilometri sellaista sekalaista tiesokkeloa.

Lumi on kiva silloin kun on kunnolla maa valkoisena ja ehkä puut valkoisena myös. Sen mukanaan tuomista käytännön haasteista en kyllä kamalasti nauti. Pyöräilykin on nyt varsin rankkaa. Pitäisi olla läskipyörä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Like
Reaktiot: JR

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
10708

Maine:

Jännästi skippas lumi just uudenvuodenkin ja tuli sit vasta sen jälkeen. Jouluun ja uuteenvuoteen lumi mun mielestä sopii. Sitten voidaankin loikata suoraan kevääseen.

Oli muuten ainakin Herttoniemenrannassa niin sumuistakin siinä 0:00 ettei meinannut nähdä edes raketteja, en muista että olisi koskaan osunut noin surkeaa säätä siihen.
 
Ylös Bottom