Hyviä asioita keräävä ketju

biblo

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2076

Maine:

Tänään meni 21 laihutettua kiloa rikki! Alko jo mietityttää et pitääkö muuttaa kaloritarvetta kun ei hetkeen tapahtunu mitään. Vielä max 12 vajaata kiloa nii se ois siinä :cheers:.
Kuhan et liikaa pudota. Kova setti kyllä takana!
 
  • Love
Reaktiot: HYB

HYB

Assumed Legend
Ad Infinitum
Viestit
222

Maine:

Kuhan et liikaa pudota. Kova setti kyllä takana!
Joo ei liikaa! 42kg on alipainon ja normaalipainon raja mun pituselle ja se on ehdoton takaraja tälle projektille. Toki voi olla että ei sinne asti edes tarvii, kunhan on ittellä hyvä olla ja sopivasti lihasmassaa lisää niin ettei tarvii laihaläskeillä, eli 50 alle kun päästään niin sit mennään fiilispohjalta :cool: .

EDIT: kiitos vielä kaikille tykkäyksistä ja tsempeistä, perus kainuulaisena unohtuu aina kun meillä ei kotona kiitetty ikinä mistään :D.
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
2315

Maine:

Aissaatana tollanen tuntuu hyvältä. :metal:

Varsinkin tässä konkurssissa. Tuli tänään Pelit-lehden lasku ~85€ ja se jo suisti mun talouden epävakaaksi, niin tää voitto nyt pisti kaiken taas ok tilaan.

Ja siis koskaan ei oo niin köyhä etteikö olisi varaa kaljaan tai uhkapeleihin. Ja tässä tapauksessa noi rahat olivat jo mun Veikkauksen tilillä, eli en yhtään ylimääräistä sinne sijoittanut. Noi oli mun viking lotto-voitto keskiviikolta.
 
  • Angry
Reaktiot: JR
Ylös Bottom