He-Man and the Masters of the Universe - lifestyle

Patrick Bateman

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
11441

Maine:

Kirpparilla tuli vastaan pitkästä aikaa vintage-motua. En ostanut.

Image from iOS.jpg

Eräs entisen seksifantasiafoorumin käyttäjä nimimerkki Junton teki palveluksen ja kävin äsken kyseisen herran kotipihassa kääntymässä. Kiitos vaan arvon herroille kumpaisellekin, tämä menee pojalle leikkeihin kunhan se tekee jotain kilttiä ja ansaitsee tämän.

IMG_20220510_190654__01.jpg
 

Rouhu

You have to call me Nighthawk.
Insider
Viestit
5787

Maine:

Jenkeissä en ehtinyt missään lelukaupassa tai normikaupan leluosastolla käydä. Ja eipä olisi mitään isompaa mukaan mahtunutkaan kun olin vain käsimatkatavaroin liikenteessä. Los Angelesin Little Japanin lelu/säläliikkeessä pyörähdettiin kun sattumalta ohi kuljettiin ja piti toki poimia about ainoa länkkärilelu mitä kaupassa oli. Frendin laukussa tuli näppärästi sitten kotiin asti. SDCC eksklusiivi jokusen vuoden takaa. 20$ vain kustansi.

12479BF2-DC0B-41B7-BF3A-79DEE32C5E6B.jpeg
 

RedRave

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
254

Maine:

Kaveri laittoi kesken työpäivän kuvaa kirpparilta että lifestyleä tarjolla. Tarjoutui ostamaan valmiiksi, mutta enpä ollut tarpeeksi nopea, joten piti itse mennä ihmettelemään.
Pelipaikalla huomasin että näillä oli leikitty ja lujaa.
Pari ukkoa otin 5€:n kappalehintaan ja niiden alla oli muovipussi jossa luki "Osia", siellä näkyi olevan Stonedar jolta puuttuu käsi. Pussin hinta oli euron, joten sen riskin raaski ottaa.

Snake Face tarttis toisen rintapanssarin luukun ja Stonedar käden, joten ostoslista joita kukaan ei koskaan myy kasvaa jälleen. 🤣
 

Liitetiedostot

IMG_20220607_181422__01.jpg

Rouhu

You have to call me Nighthawk.
Insider
Viestit
5787

Maine:


Sieltä vähän isompaa hänmiestä.
 

Arto4000

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3464

Maine:

Noniin, kokoelma täydentyy. Pääkallolinan Kuningas (sic) huudosta 167 €. Tämä on ensimmäinen osa suomennetuista sarjislehdistä, joita julkaistiin neljä osaa. Lehtiä jaettiin lelukaupoissa. Tätä ei ole oman keräilijäuran aikana tullut missään vastaan, niin nyt löytyi sitten hyväkuntoinen kappale.

paakallolinan kuningas 1.jpg


SKELETOR - LUURANKOMIES - pimeyeden ruhtinas
ZODAC - Kosmaksen herra

paakallolinan kuningas 2.jpg


Ja tässä koko sarja:

motu-lehdet.jpg


Nämä taisivat olla suomennettu saksalaisista lehdistä. Pääkallolinan kuningas ja Taistelu pilvissä ovat käännöksiä ekoista minisarjiksista King of Castle Grayskull ja Battle in the Clouds. Taistelu taikamiekasta ja Kaksoisolento taas taitavat olla täysin saksalaista alkuperää.
 

usvagames

NES-Retro Novice
Viestit
6

Maine:

Liitetiedostot

roton.jpg
Ylös Bottom