GB(C)/GBA -pelihankinnat

empty82

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
215

Maine:

Vaihtokaupoilla sininen Game Boy sekä Tetris Attackin ohjekirja. Sieni kuvausrekvisiittaa.

Terris Attackia pitää myös kehua. Leppoisa palikanpudotuspeli, jossa on sopivasti vaihtelua tuovia pelimuotoja. Joskus aikanaan siitä innostuin ja pelasin melko paljonkin. Voi kuitenkin olla, että jos se tulisi nyt uutena tuttavuutena vastaan, en varauksetta innostuisi.

Screenshot_20210416-175809_Gallery.jpg
 

Sheng Long

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
799

Maine:

Laita fiiliksiä Pilipalipiloteista! Se tuskin voi olla NES-pelin suora kutistettu kopio, sillä ruudussa ei oletettavasti riitä tila.
Kenttiä oli tiputettu tai ainakin lyhennetty NES-versiosta. Oli tässä vähän haastettakin parin bossin kanssa, kun piti patternit opetella. Viihdyttävä, mutta todella lyhyt. Meniköhän tossa joku 20min. Salakenttiä ja muuta piilosälää oli joka paikassa.
 

empty82

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
215

Maine:

Nappasin Konsolinetistä heräteostoksena autoilua GBA:lle: Top Gear Rally 5e.

Ensituntuma on yllättävän positiivinen. Voittamisen eteen pitää tehdä vähän hommia (vai olenko vain huono?), ja ajamisessa on muutenkin kohtuullisesti tekemistä. On tämä toki silti autopeli GBA:lle.

Screenshot_20210506-222132_Gallery.jpg
 

empty82

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
215

Maine:

Hups, ostin rojua. Nyt pitäisi keksiä, mitä näillä oikein tekisi...

Kolme noista on käytännössä pelkkiä kuoria. Yksi GBC sisältää melkein kaiken, mutta on jotenkin epäkuntoinen. GBA:n näyttöjä on lisäksi irrallisena kaksi. Toistaiseksi en vielä tiedä, mitä nuo oikean laidan mustat levyt ovat.

Varmaan askartelen jotain hassua puskemaan noista kuorista ulos tms. Saa heittää ideoita!

Huudosta posteineen 19e.

Screenshot_20210527-205705_Gallery.jpg
 

Tumilyi

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
256

Maine:

Tossa muuten on vähän muuteltu rommi sisällä. Tää tyyppi teki Switch-porttauksen ja muokkas vähän pelin menuja ja muuta pientä.


Näköjään tuota melkein samaa rommia käytettiin sit tässä GBC-reprossakin. Eivät tosin muuttaneet A:n ja B:n paikkoja niin kuin tekivät Switchillä. Tästä voi esim. kurkkia miten Nintendo-logot on poistettu jne.

 

empty82

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
215

Maine:

Kävin tutustumassa Itä-Helsingin uuteen pelikauppaan nimeltään Gameroom. Hyvä meno ja persoonallinen valikoima, tykkään! Saa nähdä, miten valikoima muokkaantuu ajan saatossa ja miten hyvin porukka löytää liikkeen.

Ostin mm. Conkerin taskutarinat CIB:nä. Hintaa oli 25e ja suomiohjeet löytyy.

GBA:lle hommasin USB-latauspiuhan. 6,5e.

Screenshot_20210701-233901_Gallery.jpg
 
Ylös Bottom