Games with Gold

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
31530

Maine:

Tämän kuun tarjonta:

 
Hyviä pelejä kaikki, mutta jatkaa "meh"-trendiä sillä ettei ole mitään ns. silmäänpistävää nimikettä edelleenkään. Breakdown on kyllä tämän joukkion mielenkiintoisin peli. Kyseessä on ensimmäisen persoonan mättöpeli, jossa on tasoloikintaa, "ammuskelua", jne. Mirror's Edgen tyyliin. Kannatta kyllä tsekata![EDIT]: omfg, 100. viesti :cheers::metal:🥳
 
Viimeksi muokattu:
Nojoo näinpä näyttäis olevan. Ilmeisesti se on jossain päin palloa jo huominen niin sitä myöten saa lunasteltua. En tajunnut että nehän tosiaan huomenna päivittyy tarjoukset.
 
Sellasia seuraavaks:

 
Niillä olisi ollut hyvä sauma lopettaa koko Xbox Live Gold kertakaikkiaan. Kaikki moninpeli ilmaiseksi, ja games with goldit veks. Ja deals with gold vois ihan hyvin olla myös kaikille.

Sen sijaan Microsoft luuli että oli hyvä idea yrittää tuplata Goldin hintaa... :D
 
Sen sijaan Microsoft luuli että oli hyvä idea yrittää tuplata Goldin hintaa... :D

Itse kun näin sen Microsoftin mahtisen teho voima esittely koosteen, nii en meinannut uskoa sitä todeksi, mut heti syntyi luottamus microsoftiin ja sen tulevaisuuteen meidän yhteiskuntamme positiivisena vaikuttajana.

Saatatpa kuulua vain asiakas kategoria Sony heihin jotka eivät arvosta Microsoftin tuote teknologian kehitystä tai sitten japanilaiset ja sosiaalinen media on hypnotisoinut sut! Enemmänkin
Xboxin omistajana sulla olisi velvollisuus maksaa tripla hintaa Xbox Live Gold jäsenyydestä.

Mun mielestä sen sijaan se paketti on pilkkahintainen ja todella edullinen kun saa niin paljon vähällä, eikä tarvitse paljoa maksaa hyvästä.
 


Uuh Garou. Mutta harmi kun ostin sen jo aiemmin.
 


Jahas että Castlevaniaa ja Resident Eviliä (jälkimmäinen tosin sellainen osa joka ei oikein koskaan kiinnostanut).
 
Toi Aeero näytti mukavalta aivot narikkaan peliltä, meinasin jo ladata kun olen kotona räkäsenä muttei ollut vielä Lokakuu!

Tuli vähän Star Fox 64 (Lylat Wars) fiilis tosta.
 
Aika meh rytmipeli tuo Aeero, liikkuminen sujui aika hyvin mutta tähtääminen ja sitt ampuminen tuntui kömpelöltä ja hitaalta, ampua sai vasta silloin kuin kohteen tai kohteet oli lukinnut tähtäimellä.
 
Doritos sipsi pussista xbox game passia kuukaudeksi uusille tiaajille. Koodit voi lunastaa joulukuun loppuun asti. Mukava uutinen oli, että game passin voi lunastaa maaliskuun loppuun. Voi rauhassa pelailla muuta ja ottaa aikanaan käyttöön.

Forza Horizon 5 lunastin puvun.
Screenshot_20221203-114736_Gmail.jpg
 
Se siitä sitten.

As of September 1, players will no longer receive new games to claim monthly with Games with Gold. On September 14, the Xbox Game Pass Core catalog of over 25 high-quality games will replace Games with Gold. You will still be able to access any Xbox One games you redeemed in the past through Games with Gold, as long as you remain a Game Pass Core or Ultimate member. Any Xbox 360 titles redeemed via Games with Gold in the past are yours to keep, regardless of subscription status.

Ei sillä että tässä ois mitään huippupelejä saanut enää aikoihin.
 
RIP Games with Gold, enpä kyllä muista että sieltä olisi mitään pelattavaksi asti kelpaavaa saanut.

Mulla on 194 Gold-peliä.

Super Bomberman R taitaa olla pelatuin peli, jota pelataan muuten edelleen. :D
 
Todella vähälle jäi minkään gold-pelin testaus, en jaksanut edes lunastaa suurinta osaa niistä. Täysin sama ps plus-pelien kanssa. Bombermania ja Celesteä muistan ainakin pelanneeni vähän enemmän.

Kaikki 360-pelit kyllä hain koska ne sai pitää omana ihan kokonaan, ja niiden laatu oli usein parempi kuin uusien.
 
Takaisin
Ylös Bottom