Games with Gold

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
955

Maine:

Hyviä pelejä kaikki, mutta jatkaa "meh"-trendiä sillä ettei ole mitään ns. silmäänpistävää nimikettä edelleenkään. Breakdown on kyllä tämän joukkion mielenkiintoisin peli. Kyseessä on ensimmäisen persoonan mättöpeli, jossa on tasoloikintaa, "ammuskelua", jne. Mirror's Edgen tyyliin. Kannatta kyllä tsekata![EDIT]: omfg, 100. viesti :cheers::metal:🥳
 
Viimeksi muokattu:

hide

Big Boss
Ad Infinitum
Viestit
955

Maine:

UKKn kiitorata

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
930

Maine:

Nojoo näinpä näyttäis olevan. Ilmeisesti se on jossain päin palloa jo huominen niin sitä myöten saa lunasteltua. En tajunnut että nehän tosiaan huomenna päivittyy tarjoukset.
 

Lumienkeli

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
359

Maine:

Niillä olisi ollut hyvä sauma lopettaa koko Xbox Live Gold kertakaikkiaan. Kaikki moninpeli ilmaiseksi, ja games with goldit veks. Ja deals with gold vois ihan hyvin olla myös kaikille.

Sen sijaan Microsoft luuli että oli hyvä idea yrittää tuplata Goldin hintaa... :D
 

retrogamer

Banned
NES-Retro Novice
Viestit
41

Maine:

Sen sijaan Microsoft luuli että oli hyvä idea yrittää tuplata Goldin hintaa... :D

Itse kun näin sen Microsoftin mahtisen teho voima esittely koosteen, nii en meinannut uskoa sitä todeksi, mut heti syntyi luottamus microsoftiin ja sen tulevaisuuteen meidän yhteiskuntamme positiivisena vaikuttajana.

Saatatpa kuulua vain asiakas kategoria Sony heihin jotka eivät arvosta Microsoftin tuote teknologian kehitystä tai sitten japanilaiset ja sosiaalinen media on hypnotisoinut sut! Enemmänkin
Xboxin omistajana sulla olisi velvollisuus maksaa tripla hintaa Xbox Live Gold jäsenyydestä.

Mun mielestä sen sijaan se paketti on pilkkahintainen ja todella edullinen kun saa niin paljon vähällä, eikä tarvitse paljoa maksaa hyvästä.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
21003

Maine:Jahas että Castlevaniaa ja Resident Eviliä (jälkimmäinen tosin sellainen osa joka ei oikein koskaan kiinnostanut).
 

Lassi

NES-Retro Megahampurilainen
Insider
Viestit
2463

Maine:

Aika meh rytmipeli tuo Aeero, liikkuminen sujui aika hyvin mutta tähtääminen ja sitt ampuminen tuntui kömpelöltä ja hitaalta, ampua sai vasta silloin kuin kohteen tai kohteet oli lukinnut tähtäimellä.
 
Ylös Bottom