Game of Thrones

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
19188

Maine:

Samaa mieltä että kyllähän se alkuperäisessäkin sarjassa sekä joka ikisessä sarjassa yleensäkin ottaa aikansa että pääsee hahmoihin kunnolla sisään.

Jälkeenpäin sitä voi kuvitella muuta kun on useampi kausi takana, mutta kyllä ne hahmot rakentui ihan ajan kanssa.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
19188

Maine:

Bobby SixKiller

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
754

Maine:

Tullut nyt katottua House Of The Dragonin kaks ekaa jaksoa. Eka jakso ei ollut kovinkaan vaikuttava, sellainen ihan ok. Musta ekaan jaksoon oli vaan yritetty ympätä ihan liikaa kaikkia käänteitä ja oli kauhea sekamelska. Toinen jakso oli paljon hitaampi ja enemmän politiikkaa niin maistui paljon paremmin.

Mulla on edelleenkin GoT:in vikasta kaudesta katsomatta 2 vikaa jaksoa ja yllättävää kyllä en vieläkään ole edes saanut itseäni tietämään miten sarja päättyi, edes vahingossa. Empä ole oikein kaivannutkaan sitä tietoa, mulla on oma mielikuva miten sen sarjan olisi pitänyt päättyä niin sillä mennään. Onneks on oppinut mega pitkien manga-sarjojen suhteen, että loppu ei ole tärkeä vaan se matka sinne.
 

zelda

Harmoniumi
Ad Infinitum
Viestit
3018

Maine:

Aika kesyt häät mutta jäi jakso sen verran herkulliseen asetelmaan, että ensimmäistä kertaa odotan innolla seuraavaa!
 

Patrick Bateman

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
10119

Maine:

Naisen kanssa kesällä aloitettu GOT-läpikahlaus (naisen toinen, itsellä viides-kuudes) saavutti eilen merkittävän S5E10-pisteen. Eli aletaan siirtymään heikoille hangille vähitellen, mutta syy miksi tänne tulin asiaa kertomaan on tämä: miten en ole aiemmin tajunnut sitä ilmeistä S8-ironiaa, minkä G.R.R. Martin antoi useaan otteeseen hyvin selvästi ymmärtää..


1_ft9u4epdwUZ7gqvvvWxV1g.gif

Vitun D&D.
 
Ylös Bottom