Foorumihupsuttelut joita suunnittelit mutta jätit tekemättä

Zilverfang

Wayback Machiner
Ylläpitäjä
Ad Infinitum
Viestit
3446

Maine:

Tämän hupsuttelun tekemättä jättäminen jäi kyllä harmittamaan, kun tuli aika paljon nähtyä vaivaakin tämän homman eteen. :(

NES-Retro Failcabin "Failbeer" olut

IMG_20210801_172443_1.jpg

Laskennallisesti mun itsepaneman oluen olisi siis pitänyt valmistua Failcabin-viikonlopulle, mutta HELLEINFERNO pilasi suunnitelmat, koska jälkikäymisen pitäisi antaa tapahtua melko viileässä tilassa. Sisällä talossa en uskaltanut antaa näiden käydä räjähtämisvaaran vuoksi ja ulkovarastossa on ollut kaikkea muuta kuin viileää koko kesän.

Periaatteessa olisin voinut ottaa nämä mukaan Cabinille "omalla vastuulla"-tyyliin, mutta en sitten lopulta halunnut pilata kahdenkymmenen cabinilaisen viikonloppua mahdollisilla vatsanväänteillä. Eiköhän nämä olisi kadonneet porukan tuntien viimeistä pohjahiivaa myöten, ja sitten olisi ollut vessaan tungosta. :D

No tästä tuli nyt sitten erittäin rajattu Limited Moderator Edition, KJEH RÄH!

IMG_20210801_172559.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Viimeksi muokattu:

Arcane

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
811

Maine:

Meinasin ehkä päin naamaa vittuilla ja vähän hupsutella jossain topicissa, että Junton se räyhää ja saarnaa, ja sitten samaan aikaan pitää avatarinaan tämän miehen kuvaa:


...mutta vaikutti jo liian tulen aralta, ja että tästä saadaan vaan uusi helvetti irti. Päädyin vaan tylysti nyt ignoroimaan useamman käyttäjän, vaikka heidän viestejä yleensä jaksan erimielisyyksistä huolimatta, nämä paikat vaan on itselleni liian arkoja että meinaa heittää jotain melko ilkeää väliin. Tiedän että Junton kuitenkin vaan nauttii Kramer-hahmosta, ja tässä nyt on hyvä erottaa toisistaan näyttelijän 14 vuoden takainen (huh, internet ei unohda) räjähdys ja Seinfeld-sarjan hahmo; samalla tavalla kun vaikka Kevin Spacey olisi miten mulkku ahdistelija, se ei retroaktiivisesti huononna hänen aiemmin tekemiään melko tasaisen hyviä näyttelijäsuorituksiaan.

Voi kuitenkin miettiä, millaiselta näyttää kun alkaa räyhäämään jossain topicissa ja ensimmäinen assosiaatio profiilikuvasta on tämä. :D

Sori tästä.

Mun profiilikuva sentään vaan rauhanomaisesti syö keijuja elävältä.
 
Viimeksi muokattu:

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
2247

Maine:

Meinasin perustaa vapaa-ajalla kakaamis-topicin, johon voisi turinoida vessareissuista työajan ulkopuolella.

Inspiraation tälle antoi eilisiltainen wc-visiitti jonka aikana törmäsin vessapaperirullaan, josta alun löytäminen oli kuin Rubikin kuutiota olisi selvittänyt.

Muttaemmääsit
Vanhalla boardilla oli muistaakseni "näkymät wc:ssä istuessa" tjms ketju, et anna mennä vaa
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
678

Maine:

Joo ja sitä paitsi kuka nykyään mitään vakavaa keskustelua edes jaksaa harrastaakaan. Varsinkaan netissä.

Tästä voi olla montaa mieltä, mutta homoketjussa oli pitkästä aikaa edes keskustelua sen varsinaisessa merkityksessä: argumentointia ja useamman virkkeen mittaista postausta toisensa perään. Hassutteluprosentti oli hyvin pieni, josta nautin, vaikka muuten hyvä mieli olikin kaukana.
 
Ylös Bottom