Erikoisia faktoja

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
10597

Maine:

Pioneeri

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
2357

Maine:

Vuonna 2006 Pretorian yliopiston tutkijaryhmä todisti Afrikan ja Etelämantereen välissä olevalla Marionin saarella hyvin erikoista käyttäytymistä. Hylje jahtasi kiinni pingviinin, asettui sen päälle ja alkoi parittelemaan. Myöhemmin tutkijat ovat todistaneet useampaan kertaan samanlaista tilannetta.

Kuten useimmilla linnuilla, myös pingviineillä on yksi aukko, kloaakki, josta ulostetaan ja paritellaan. Ensimmäisellä havaintokerralla raiskaus oli kestänyt pienine taukoineen noin kymmenen minuutin ajan ja todistettavasti tilanteessa oli tapahtunut myös penetraatiota. Muilla kerroilla tukala tilanne oli kestänyt noin tunnin verran, ja yhdessä valitettavassa tapauksessa hyväksikäytetty pingviini oli päätynyt ateriaksi.

Tutkijat epäilevät, että kyse on nuorten uroshylkeiden patoutuneesta parittelutarpeesta, koska vanhemmat urokset vievät naaraat haaremeihinsa. Hylkeet ovat mahdollisesti myös ottaneet mallia toisiltaan, koska tuollaista käytöstä ei oltu ennemmin havaittu ja sitten sitä jouduttiin todistamaan tasaisin väliajoin. Kummallista on myös se, että yleensä hylkeet metsästävät ja syövät pingviineitä. Tutkijoiden mukaan hylkeet olivat myös näyttäneet nauttivan seksuaalisesta väkivallasta. Pingviineistä tuskin voi sanoa samaa.

:ohgawd:

Eli toisinsanoen: Hylkeet raiskaa pingviinejä
 
Ylös Bottom