Elokuvan nimi hukassa?

Dinocide

Banned
NES-Retro Novice
Viestit
31

Maine:

Muistaakseni leffa perustuu johonkin luolamiesten aikaan, kyseessä piirretty leffa.
Muistan vaan että katsoin pari vuotta sitten Ice Agen / Maa aikojen alussa tyylisen leffan jossa oli joku jääkausi tai muuten vaan elokuvan hahmoille huonot ajat ja löysivät sitten jonkun vuoren uumenista "salaisen paratiisin" jossa oli parempi asua. "Pahiksina" tässä oli joku äitimuori ja tämän 2 lasta jotka halusivat päättää pää hahmojen päivät mutta taisivat leffan lopussa kuitenkin kaikki ystävystyä.
 

Wick

NES-Retro Master
Insider
Viestit
5084

Maine:

Tää on jäänyt mieleen, yksittäinen kohtaus jostain leffasta, mutta voipi olla sarjakin.

Siinä on jotain nuoria kundeja, ehkä jotain lukioikäisiä tai vähän vanhempia tms. ja yhdellä niistä taitaa olla pahemman luokan depressio syystä X - saattaa liittyä leffan/sarjan jakson aiempiin tapahtumiin. Jossain kohtaa tää nuori kundi lähtee yksinään jonnekin rantakallioille ja yksi sen kaveri seuraa sitä huomaamatta.

Just kun tää depisjätkä suunnittlee hyppäävänsä kallionkielekkeeltä alas, niin se kaveri ponkaisee jonkun kivenlohkareen takaa esiin kaljat käsissään silleen "MOROO JÄTKÄ!" ja tähän ne muistikuvat sit about loppuukin. Ei siis mitään mielikuvaa, hyppäskö depisäijä oikeasti kielekkeeltä alas vai ei ja mihin tää koko kuvio liitty.

Aikaa varmaan joku 25+ vuotta ehkä tän klipin näkemisestä eli ei mikään ihan uus juttu.
 

Dinocide

Banned
NES-Retro Novice
Viestit
31

Maine:

Missä leffassa oli joku ~30v toimintatähti ja elokuvan alussa tais olla jokin junakohta jossa pahikset yrittää tappaa tämän sekä hänen ryhmänsä mutta jossain kohtaa leffaa selviää että tämä "tappoporukka" onkin hyviksiä ja yrittivät oikeasti vain pelastaa päänäyttelijän. Varmaan joku 10v vanha leffa? Eli päänäyttelijän on kusetettu ketkä ovat hyviksiä, ketkä pahiksia.

Edit;
Se oli Wanted :)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom