Chili ja muut tuliset meiningit

Minkälainen tulisuusaste maistuu useimmiten ruuassa?


  • Äänestäjiä yhteensä
    25

nassekova

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
479

Maine:

Tää on kyllä varmaan paskin pitsa minkä oon ikinä syönyt.

Pitsa missä ei ole käytännössä mitään päällä ja tulisuuskin on sellanen, että ei oikein onnistu siinäkään olemaan nimensä mukainen. Vaikka toki tulinen onkin.
Joo ja pakki meni siitä kyllä itellä aivan täysin sekasi.
 

Wick

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1161

Maine:

Jahas elikkäs juu! Secret Satan päätti lahjoa meikäläistä parilla nuudelipussukalla, joissa sellainen twisti, että ilmeisen tulista settiä olisi kaiketikin luvassa. Noh, videota en tällä kertaa syöntihaasteesta tehnyt (sori SS, ei ole nyt kamerakelpoinen naama), mutta tehdään tällainen tekstiraportti kuvien kera.

IMG_5447.JPG
Siinäpä hän, Buldak Carbonara ja jotain koreaksi. Kuvista ja tekstistä Hot chicken flavor päättelin kuitenkin, että kahdesta saamastani nuudelisetistä tämä voisi ehkä olla vähemmän raisu, kun väri on pinkki (vs. toisen pussin tulipunainen) ja jos mukana on kanaa sekä juustoa, niin ei voi olla kovin paha.

Sitten syömään. En oikein etukäteen tiennyt millaista tulisuutta tältä odottaa, joten jännän äärellä oltiin vielä tuijotellessa syvälle abyssiin eli lautasta katsellessa.

IMG_5448.JPG
Ensipuraisu osoittautui odottamaani hellemmäksi: lieskat eivät lyöneet suusta, korvista ja perslävestä eikä naamakaan sulanut irti. Eli aloin lapioida nutskuja nassuun ihan kohtalaisen hyvällä tahdilla vaimon vahtiessa vieressä.

No, niinhän siinä sitten kävi, että hups haps yllättäen olin imuroinut kaiken kiinteän ja pian lautasen pohjalla oli enää pelkkä liemi jäljellä. Mutta koska haaskaaminen on kurjaa, niin imeyttelin tuota loppusoosia sitten vielä vaaleaan leipään.

IMG_5449.JPG

Ja avot.
IMG_5450.JPG

Lopulliset fiilikset: nenä alkoi vuotaa, huulilla ja kielessä hiukan pisteli ja kyllä koko syönnin ajan tunsi ihan elossa olevansa. Muttei mitenkään paha!

Seuraava pussillinen jännittää enemmän.
 

Patrick Bateman

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1526

Maine:

Poppamiehen sooseja yleensä käytän, vaikea sanoa kuinka tulista se itellä sitten on, riippuu vähän ruuasta. Tuo Barbados on ihan ylivertainen suosikki, sellainen keskivahva ja toimii melkein missä vaan. Aasialainen ja etelä-amerikkalainen (Meksiko lasketaan Etelä-Amerikkaan tässä tapauksessa) ruoka kiehtoo tässä mielessä.
IMG_20210121_224355__01.jpg
 

JR

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
577

Maine:

Tulista saa olla, ei kuitenkaan mikään pakkohomma. Jos aiheuttaa Joni Käteisen kappaleen soinnin eli ROF:in, niin sit "nautitaan".
Muistelen että sulla oli joku 50 eri lajiketta jossain vaiheessa ja jumalauta sitä chiliä oli hillossa, piparkakuissa ja juustossa?

Enää ei pysty vetää mitn chilijuttui, joten vanhakunnon suola ja pippuri toimii! :3
 

marjoluigi on paras nintsikka

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
70

Maine:

Pidän melko tulisista asioista ja kun chiliä nauttii tarpeeksi rutiinilla, niin se paprikan maku alkaa kivasti erottumaan sieltä tulisuuden alta. Thaimaassa keskitulinen tai vähän kovemmatkin setit uppoaa, mutta yllättäen Lidlin Inferno-pitsa on tähän mennessä ylivoimaisesti hirvein kokemus. Mistään muusta ei ole tullut ensipuraisulla hikkaa, hikeä ja muuta kauhua. Söin pitsaa varmaan kaksi tuntia ja vaikka sain lopulta tuhottua sen, niin meinasin ekan vartin jälkeen heittää pyyhkeen kehään.

Kavereiden kanssa vaihdettiin myöhemmin kokemuksia Infernosta, niin alkoi epäilyttämään että onkohan valmistuserissä suuriakin eroja, kun osalla oli täysin päinvastaiset kokemukset, eli pettyivät pahasti mietouteen, vaikka toisaalta olivat melko herkkiä tulisille ruoille. Oli miten oli, neva again!
 

biblo

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
923

Maine:

Muistelen että sulla oli joku 50 eri lajiketta jossain vaiheessa ja jumalauta sitä chiliä oli hillossa, piparkakuissa ja juustossa?

Enää ei pysty vetää mitn chilijuttui, joten vanhakunnon suola ja pippuri toimii! :3
Muistaakseni kasvamassa oli eri lajikkeita 74kpl😃
 

Jorma_

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
36

Maine:

Tässä kuvassa esiintyvät seuraavat näyttelijät:
  • Sriracha-kastike blackout 455ml FLYING GOOSE
  • Sriracha-kastike extra hot 730ml FLYING GOOSE
  • Tulinen kananmakuinen kastike 200g SAMYANG
  • Extra- Tulinen kananmakuinen kastike 200g SAMYANG
  • Hot chicken flavor ramen - Stew type 5x145g SAMYANG
  • Hot chicken flavor ramen - Double Spicy 5x140g SAMYANG
  • Hot chicken flavor ramen - Extreme hot 5x140g SAMYANG
Suurin osa näistä onkin jo itselle tuttuja aikaisemmista tapaamisista, mutta nuo 200g-kokoiset "nuudelimaustekastikkeet" ja blackout ovat uusia tuttavuuksia. Innolla odotan päästä tekemään lähempää tuttavuutta.

IMG_20210206_133652[1].jpg
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom