C-kasettihankinnat

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
30824

Maine:

Tuoreimmat C-kasettihankinnat tähän ketjuun.
 
Posti toi tänään NANNAA ::coolface::

BEHERIT - Drawing Down The Moon

Eli vm. 94 Carrionin ulkomaanjulkaisu Spinefarmin lisensoimana. Tästähän on nyt saatavilla uusintapainostakin, vaan orggis piti saada. Vinyylit menee jo nelinumeroisissa summissa, mutta onneksi kasettiautismi ei oo vielä hipstereiden juttu joten ei tarvinut toista munuaista maksaa. Ostopaikka Ebay ja hintaa posteineen 33€
beherit.jpeg

Tän mukana tuli extrana joku hihamerkki mistä en kyllä erota pändiä :D

nannaa.jpeg
 
Gorephilia - In The Eye Of Nothing 5,99€

Tämä on vissiin se eka levy alkuperäisen laulajan kuoleman jälkeen, alkuperäinen laulaja oli duunikaveri tosta ihan viereisestä pöydästä.
 
Tämä on vissiin se eka levy alkuperäisen laulajan kuoleman jälkeen, alkuperäinen laulaja oli duunikaveri tosta ihan viereisestä pöydästä.
Juurikin näin ja on kyllä pirun kova julkaisu. Kitaristi hoitaa hyvin Henun tontin vaikka ei nyt ihan samalta kuulostakaan eikä toki pidäkään. Hommasin julkaisussa jo cd:nä ja tottakai piti myös ostaa kasettinakin kun tuli nyt vähän myöhässä saataville.
 
Joo, samathan noissa melkein pyörii. ;)
Toi KASETTI / KELA / NAUHA KIRPPUTORI - Myy! Osta! Vaihda! on mun aloittama aikanaan että sain myytyä omat kasetit pois, tosin oon vielkin ainut admin siellä., vasta 2700 immeistä.
Tuttu ryhmä ja oon muutaman kerran tuolta jotain muistaakseni ostanutkin. Tuntuu vaan, että hevikassujen tarjonta on noissa ryhmissä aika heikko kun enimmäkseen tarjolla vaan iskelmää ja muuta hömppää.
 
Takaisin
Ylös Bottom