Blu-ray -hankinnat

Mitä helvettiä, miks tää oli näin kallis? Ite ostin joskus uutena varmaan alle vitosella CDONista.

Tää on nykymeininkiä, ihan hauska juttu sinänsä että normaalisti kun tuli uusi formaatti (nyt UHD) niin vanhasta tuli keräilijöiden keskuudessa paskaa, mutta koska UHD floppasi niin pahasti ja BD tulee olemaan monelle leffalle niiden viimeinen fyysinen painos niin hinnat lähti nousuun.

Kuinkahan monta tonnia munkin hyllyssä nykyään makaa, vaikka aiemmin ei saanut millään mitään kaupaksi.

Olen kuitenkin kerännyt 95% BD-suomipainoksia vuodesta 2007.
 
Mennyt myös erittäin hauskaksi arpomiseksi, että onkohan sitä leffaa nyt enää saatavilla vai ei, kun jotkut julkaisijat tuntuu hatusta vetävän uusia painoksia. :D Skippasin vaikka miten monta kertaa Nic Cage -version Gone in 60 Secondsista johonkin 3-4e hintaan nettikaupoissa ja nyt kun tuli sellainen fiilis, että vois tollastakin roskaa katella pitkästä aikaa, niin eipä löydy enää. Tilasin sitten vähän kalliimmalla kaupasta, jossa vielä oli tarjolla. Eiköhän se kohta taas ole jossain Discshopissa siihen 3 euroon. Prisman 5€ -leffalaareissa tuntuu myös suht. usein olevan sellaisia, joita ei netistä enää saa.

Esimerkkinä tästä huomasin, että noi Wickin hakemat A History of Violence ja Eastern Promises näyttävät olevan taas CDONissa saatavilla.
Edit: Tosin lähemmällä vilkaisulla näyttävät kyllä olevan jotain Tanska-painoksia. :radi:
 
Esimerkkinä tästä huomasin, että noi Wickin hakemat A History of Violence ja Eastern Promises näyttävät olevan taas CDONissa saatavilla.

Mun myymä Eastern Promises oli legit FI-painos ja sä ehdotat tanskapainosta tilalle?

Nyt tarkkuutta.

Edit: Hoh, muokkasitkin viestiä jo.
 
Katoin eka, että jotain uusittuja Nordic-versioita, noitakin kun on monista aiemmin OOP:eista tullut. :D

Noh, ainakin Wick ottais silti mieluummin sen FI:n.
 
Juu mieluiten Fin ja jos ei ole/ei saa ni Nordic. Ruotsi/Tanska-kansille oon aika allerginen (vaikka niitäkin löytyy, tosin lähinnä leffoista joista ei oo suomipainosta/nordicia).

Saksakannet ne vasta kaameita on. Monta laadullisesti ihan hyvää julkaisua menny ohi, mutta ei vaan pysty hommaan hyllyyn jotain Kraftfahrzeug-Haftpflichtversicherungia.
 
The Big Bang Theoryn seiskakautta ei saa melkein mistään uutena järkevään hintaan BD:nä ja Suomessa ei ole julkaistu jostain syystä 9. kautta aiempia kuin DVD:llä joten ajattelin että 3,73 puntaa posteineen on hyvä diili erittäin hyväkuntoisesta käytetystä.
Ei ollutkaan.
IMG_20210127_214154__01.jpg

Onneksi Amazonin kautta tilattu niin kaipa tosta hyvitystä tulee jossain muodossa.
Tilasin toisesta paikasta vähän halvemmalla, mutta myöskin Amazonin kautta, tilalle toisen "very good" kuntoisen seiskakauden tilalle. Ei mennyt ihan toikaan putkeen vaikka olikin molemmat levyt tällä kertaa.


Mun myymä Eastern Promises oli legit FI-painos ja sä ehdotat tanskapainosta tilalle?
Ite ainakin tilasin tällä viikolla tuon sekä Eastern Promisesin tanskaversiot koska käytettynäkään ei mistään löytynyt järkihinnalla. Brittiversioissa ei puolestaan ollut ilmeisesti mitään tekstejä ja oli pakko saada heti että ehtii lomaviikoksi.
 
Joo, ite tarvis löytää toi Väkivallan historia jostain, mutta on kivemmän alla kuin EP.

Vituttaa kun oon meinannut ostaa ton alekorista miljoona kertaa ja aina jäänyt syystä x hankkimatta.
 
Pieni tsäänssin mahdollisuushan tässä vielä on, että kun PS5:ttä rupeaa oikeasti löytymään kauppojen hyllyltä, niin UHD -leffojenkin menekki kasvaa.

Sormet on jo ristissä.
 
Sekin ikävä kyllä totta. :(


Mutta toivotaan nyt edes, että hiukan homma elpyisi.
 
Täytyy varmasn blokata suomiversiot hyllystä ja pistää huutoon...vihaan noita ku haluun enkkutekstit ja nykyään vituttaa kattoa suomitekstejä.
The Mask - Naamioki tais olla tuol ja eukko kyl keksii jotain tarpeellista mihin sijoittaa eurot😐
 
History Of Violence
Richard Jewell
The Founder

20€, CDON

Eastern Promises, 9,95€, CDON
IMG_20210216_170252__01.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom