Blu-ray -hankinnat

Vaimo pyysi ensin synttärilahjaksi erästä vaaleanpunaista sateenvarjoa, mutta sain älynväläyksen ehdottaa sen sijaan Hellraiser trilogiaa.

Ja kun sain ok:t tähän ideaan niin osui samalla vielä silmään että zavvissa on alennuksien lisäksi tarjolla 40% alekoodi Arrown leffoihin, joten mikä ettei. CDONissa tästä olisi saanut maksaa paljon enemmän (eikä ollut edes suoraan varastossa).

17D8ACF1-770A-4B42-AA9B-3731030AC359.jpeg

Loppuhinnaksi jäi vaivaiset 20,99e + 2,99e postikuluihin (~8e/leffa), jotka sai vielä maksettua Klarnan 30 päivän laskulla. Siihen katkesikin sitten päivälleen viiden vuoden tauko zavvista tilailusta (tilasin Fallout 4:n 21.10.2016).

Mutta tulliinhan se vielä jysähti eli perässä tuli ~kympin lisäkulut, ne ehdittiin kuitenkin hyvittää jo ennen kuin sain boksin käsiini.
 
Hienoa kuinka sait puhutta vaimolle lahjaksi, jotain mitä itse halusit :D

No tää oli silleen helppoa että se on jankannut jo pitkään että Hellraiser (ainakin 2 ekaa) pitää hankkia, kun ei saa striimattua (tai ees ostettua Applelta).

Mutta joo, onhan nää yleensä ihan omia hankintoja.
 
Ei muuten näytelly. Jonku pikkucameon kyllä teki.
Paitsi että muistat päinvastaisesti.

Huimausainenarkkari James Bowen - jota näytteli Luke Treadaway - teki cameon kirjakaupassa ostaen kirjan kirjoja nimmaroivilta Bobilta ja Jamesilta.

Bob näytteli valtaosassa elokuvasta itse itseään, koska sijaiskissat eivät oleet riittävät bobmaisia.
 
Viimeksi muokattu:
Montako noita perkeleitä oikein on? :eek:
Riittävän monta.

Oliks sulla tää metalliboksi (vuodelta 2013) jo?
Bensakannu löytyy avaamattomana muoveissa ja pysyy.

Kaiken kaikkiaan mulla on 2 VHS:ää (puuttuu ainaki 2), 1 DVD (puuttuu ainaki 1), kolme Blu Rayta, jossa pitäis olla kaikki Suomessa myydyt. Nyt ostin suomalaisen ja aiemmin oli skandi ja jenkki. Lisäks on kaks Blu Ray-trilogiaa.
 
Pitkästä aikaa tuli Cdonista tilattua elokuvia. Justice League saapui viime viikolla ja Sang-Chi sekä Fast & Furious saapuivat eilen. Shang-Chi katsoin jo Disney+ viime viikonloppuna, kun Cdon ei saanut julkaisupäiväksi toimitettua elokuvaa ja Fast & Furious katson perheen kanssa, heti kun on aikaa. Shang-Chi ja Fast & Furious maksoivat 13,97€ kpl ja Justice League maksoi alekoodin jälkeen 7,95€. Näiden lisäksi tilasin kuusi muuta elokuvaa, mutta ne saapuvat sitten kun ne julkaistaan. Samalla otin myös Cdon+ jäsenyyden vuodeksi 19€:lla niin ei tullut postikuluja. Käytin vielä tilaukseen 13€ ostohyvityksen.
 

Liitetiedostot

20211116_200518.jpg
1637505275183.png
1637505289425.png

Semmosia!

Maximum Overdrive himottanu jo pitkään HIRVEÄSTI kattoa uudestaan, niin otin sitten sen.

Uncle Buck pakko omistaa fyysisenä ja Fletchit myös.

Kuolema Kyydissä kiinnostelee, koska Jamie Lee Coitus ja tämä arvostelu:

 
Takaisin
Ylös Bottom