Blu-ray -hankinnat

HenuMK

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
60

Maine:

Pitkästä aikaa tuli Cdonista tilattua elokuvia. Justice League saapui viime viikolla ja Sang-Chi sekä Fast & Furious saapuivat eilen. Shang-Chi katsoin jo Disney+ viime viikonloppuna, kun Cdon ei saanut julkaisupäiväksi toimitettua elokuvaa ja Fast & Furious katson perheen kanssa, heti kun on aikaa. Shang-Chi ja Fast & Furious maksoivat 13,97€ kpl ja Justice League maksoi alekoodin jälkeen 7,95€. Näiden lisäksi tilasin kuusi muuta elokuvaa, mutta ne saapuvat sitten kun ne julkaistaan. Samalla otin myös Cdon+ jäsenyyden vuodeksi 19€:lla niin ei tullut postikuluja. Käytin vielä tilaukseen 13€ ostohyvityksen.

Tällä viikolla Cdonista saapui Snake Eyes: G.I. Joe Origins ja The Suicide Squad: Suicide mission. Hintaa näillä oli 13.97€ kpl. Kaksi elokuvaa olisi vielä tulossa, mutta ne julkaistaan alkuvuodesta.
 

Liitetiedostot

Bluray 12.12.21.jpg

Peoplez

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1741

Maine:

Foorumin ketjun innoittamana:

IMG_1540.JPG

Tässä oli semmonen hauska että tämä oli ebayssa huutokaupalla jossa oli mahdolliuus tehdä suora ostotarjous. Tarjosin 15 euroa plus postit. Myyjä ei hyväksynyt. Lopulta voitin tämän huutokaupasta sitten reilulla 10 eurolla plus postit. Postit oli jotain 8 euroa, että ei tämä halpa ollut.
 

Jarskimon talo

seksiä ja jännitystä
Insider
Viestit
4371

Maine:

VinSynin paketti saapui viimein, ja oijoijoi sentäs mitä herkkuja sieltä paljastui. Nää on livenä niin esteettisen hienoja, että kelpaa silleen natedogg-henkisesti katella näitä pyörittelemällä pelkästään koteloita kädessä.

DFEE991F-2F07-4DD2-AD5A-12377CCA7245.jpeg

Nämä uudet julkaisut vähän kuin nykypäivän pienpanimo-oluet. Kehnoa sisältöä kauniilla etiketillä. :trollface: :troll:
 
Ylös Bottom