Black Friday sekä Cyber Monday tarjoukset ja keskustelu (2021)

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Anna Huikka

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
4553

Maine:

Black friday- huijaus oli varmaan kaikilla tiedossa?

Hauskasti tuossa ei oikein osattu päättää millä kulmalla uutinen on tehty kun ensin puhutaan, että suurin osa alennus % on huijausta mutta kohta todetaan black fridayn olevan kuitenkin vuoden edullisin ostospäivä. :D

Luulis kyllä tuolla otsikolla tulevan klikkauksia.

edit. Poistin uutisen koska se on jo edellisellä sivulla.
 
Viimeksi muokattu:

John Carpenterin hiusraja

resn-ErTo esXpwrTt,,,
Insider
Viestit
9970

Maine:

Vinegar Syndromella BF-ale päällä.

 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
21055

Maine:

10% alennus on kyl sit suurint paskaa, niitä löytyy ihan läpi vuoden aina välillä, 20% on semmonen mikä tulee pari kertaa vuodessa. joku 50-70% ni sit puhutaan jo jostain järkevästä ja osteluhuumasta. Esim tossa yllä 75€ ohjain nyt 70€, mitän hittoo nyt taas.

Varsinkin kun se on 65 euron ohjain ihan normaalisti.


Tai no olihan tossa CDONin diilissä se että osta kaks niin saat yhteensä kympin alennusta.

No jumalauta kun hintoja on nostettu jo keinotekoisesti sen edestä.
 

Rusakko

NES-Retro Novice
Viestit
180

Maine:

Taitaa joo jäädä ostelut tekemättä, kun ei mitään ihmeellistä tarvii minkä nyt sais halvemmalla. Jääkaappi oli mietinnässä, mut en löytänyt älytöntä alennusta niin antaa olla. Game and watch zelda on liian uus et olis missään alennuksessa. Ja muita uusii jännii pelei ei oo nyt kiikarissa. Harkitsin Applen hiirtä jo avokille koska toisin ku Radikus väittää ni se on applen kanssa loistava hiiri työn tekoon, ei ehkä pelailuun.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
21055

Maine:

Harkitsin Applen hiirtä jo avokille koska toisin ku Radikus väittää ni se on applen kanssa loistava hiiri työn tekoon, ei ehkä pelailuun.

Joo, eniten mä tykkään siitä että jos akku pääsee loppumaan niin työt loppuu siihen kun latauspiuha pitää työntää ulkonäkösyistä hiiren pohjaan. Eihän se portti vois olla mitenkään etureunassa että sitä vois ladata samalla kun sitä käyttää.

GoFuckYourselfApple.jpg

Muutenkin tollasen litteän saippuapalan ergonomisuus on hyvin kaukana jostain Logitechin hiiristä mistä löytyy miljoona fyysistä nappia tehostamaan työntekoa.

Makunsa kaikilla, mutta onhan toi nyt Applen yleisellä tasolla vähiten loppuun mietitty tuote. Ja käytän kuitenkin iPhonea, Apple Watchia ja Apple TV:tä joka ikinen päivä.
 

Paul Tekkenistä

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1475

Maine:

Muutenkin tollasen litteän saippuapalan ergonomisuus on hyvin kaukana jostain Logitechin hiiristä mistä löytyy miljoona fyysistä nappia tehostamaan työntekoa.

Makunsa kaikilla, mutta onhan toi nyt Applen yleisellä tasolla vähiten loppuun mietitty tuote.
Ensimmäinen homma Applen koneiden käyttöönotossa on vaihtaa oikea hiiri käppähiiren tilalle. Paljon osaavat asioita, mutta hiiriä eivät osaa tehdä.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
21055

Maine:

Akun lataus on hyvä syy pitää ylimääräinen kahvitauko. No pakko myöntää ettei toi fiksu ole mut tykkään ite muotoilusta ja hipaisuista pinnalla, mulle passeli.

Mäkin tykkään kyllä hipelöinnistä ja sen takia mulla onkin Macillä käytössä tämä (tai siis sen aiempi malli):


Mutta PC:llä mennään oikealla hiirellä (jota voi sentään ladata ihan siitä etureunasta kesken käyttämisen):


Toi Applen Magic Mouse 2 on sellanen väliinputoaja ettei se ole omasta mielestä hyvä kummassakaan hommassa. Ei Multi-Touchissa eikä perinteisenä hiirenä.

Mutta onhan se ihan kaunis sentään!
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
21055

Maine:

mä en ite innostunu trackpadistä, toki ei ole ollu mahista käyttää pitkään, ehkä se oliskin parempi

Omasta mielestä se toimii niinkun ajatus, täydellinen tuntuma. En toki lähtis vaikka piirtelemään sillä mitään, mutta just johkin nettiselailuun varsin miellyttävä laite.

Ja toisin kuin Windows-läppäreiden touchpadit niin toi toimii sentään millilleen oikein, jumalauta kun tekee mieli välillä heittää Asuksen peliläppäri seinään kun sen touchpad tekee jotain pieniä välikoomia siellä ja täällä, käytettävyys kärsii ihan huolella.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös Bottom