Auton-/koneenkorjaustriidi (myös hankinnat)

Meitsi pisteli viestiä tosta, skidisti kinostelisi tommonen ysäri Caprice tai Roadmasteri:


Chevy Corvetten 5.7 litranen LT1-kone, että jaksais mennä sujuvasti.
Hieno peli. Noiden vanhempien jenkkien (ja toki myös uudempien) heikko lenkki on se 4-pykäläinen automaatti joka on raivostuttan hidas kaikissa olosuhteissa. Toki sopii tuollaiseen pappa-sedaniin hyvin kun letkeästi lipuu paikasta toiseen.
 
Jooh, ei oo sitä nuoruudenintoa/tyhmyyttä ajaa kovaa enää, ei pidä olla kiire mihkään. ;)

Joo, tänään kun Chryslerillä taas ajeli pitkästä aikaa volkkarin jälkeen niin saa olla kyllä tyytyväinen. Kyllä se mukavuus on ihan omaa luokkaansa, hyvällä penkillä letkeästi mennä, automaatin vaihtaessa todella mukavasti, mutta toki hitaasti. Siihen päälle ihan älyttömän hyvät stereot + kajarit joista tulee kyllä musaa aina fiilisteltyä, sen eron huomaa kun tulee käytännössä mistä tahansa muusta autosta.

Roadmaster kyllä todella komea peli!
 
Jahas, operaatio Stefa jatkui pienen tovin ja rystysethän siinä meni verille ja syylärikin otti iskua kun hakanen lipsahti.

Yritin itseporautuvilla ruuveilla ja pienellä poranterällä sitä sieltä pois saada, mutta ei vittu, siellä on ja pysyy. Nyt vaan sitten jännitetään, että nirhautuiko kampiakselin pää vielä kaiken lisäksi naarmuille jostain sieltä alta näissä gettonyrkkipajahommissa.

Aika riekaleina alkaa stefa jo olla, mutta ei vittu lähde niin ei.

Ei kait se auta kun ruveta tekemään ite työkalu siihen / käydä ostamassa jostain.

Olisin tämän jo tehnyt, mutta tuppaa ns. oikeanmalliset olemaan suomessa kiven alla.

Antaa olla vittu viimenen kerta kun edes yritän tuota ilman erikoistyökalua.

( tai no, olihan mulla ne revintäpiikit, jotka on melkeinpä tähän tarkotukseen tehty, mutta kun yks niistäkin suoristu jo tässä urakassa :rolleyes: )
 
Löysinpäs tänään tosta Daciasta pienen ohjelma vian. Lähdin töistä ja oli parkkipaikalla vähän ahtaami kohta niin aattelin että käsijarrun kanssa auttamalla kääntyy helvetin hyvin tossa. No kyllähän se käänty ja sitten pamahti kojelautaan ABS, rengaspaine, moottori vikavalo ja luistoneston valo :D Hävis sitten kaikki abs:sät ja muut luistonestot ja ajonvakautukset. Ajoin sitten kotiin ja sammutin auton ja kävin sisällä viemässä repun pois ja lähdin kauppaan. Auton käynnistin nii oli vielä samat valot päällä, mutta kun lähti ajamaan niin kaikki sammui pois ja kaikki avustimet toimi niinkuin pitikin. No sittenhän mä innostuin ja lähin kokeilemaan. Eli jos vaikka käsijarrulla vetää takajarrut jumiin niin auto luulee että jompikumpi abs anturi on hajalla takaa :D Monta kertaa kokeilin ja kyllä se vaan niin on :D

Eli siis selkeämmin selitettynä tavallisesti kun painat jarrua niin jarrupolkimelta lähtee tieto tietokoneelle ja näin ollen kaikki toimii niinkuin pitää. Tosin nyt oli käsijarrun kanssa jarruttelua ja tältä ei ilmeisesti lähde mitään tietoa minnekkään muualle kuin kojetaulun merkkivalolle ja näin ollen auto katteli että eturenkaat pyörii ja vauhtia on jonkin verran, mutta takarenkaat ei pyöri kun anturi ei lue mitään niin löi vikakoodit eteen.

Facebookissa Dacia ryhmässä jollain samanlaista ongelmaa oli ollut kun takajarrut oli jäätynyt ja marmorilla olivat nostaneet kädet ylös, koska mitään ongelmaa he eivät löytäneet. Joten todennäkoisesti siinä sama bugi. En tiiä pitäiskö tästä ilmotella maahantuojalle että tälläinen vika on ylipäätänsä mahdollista saada toimimaan tässä.
 
Vanhat huonoi, mut mitä itel kokemuksii uuemmista, ni toimivii pelejä. Sulle osunu joku maanantaikappale?
Vuoden 2000 Ford Focus 1.8 Zetec. Kansiremppaa ja muuta tehty.
 
Onhan se kyllä nykyään jännä, kun entisellä naapurilla oli semmonen oikein kunnon kallis Volvo ja sitten lasissa lukee jotain Tsing Tsang Tsong. ( Siis oikeesti 60 sarjan Volvo, eikä takuulla ollu halvimmasta päästä ) ja rupesin siinä kattelemaan naapuriruudusta käsin ja lasissa: em.

Oikeesti. Meni maku.

E: to clarify: se pieni teksti siinä ikkunassa, mikä ilmiantaa valmistajan. I did chuckle.

Ei siinä, kyllä kinkitkin nykyään osaa, mutta the idea of it.
 
Vuoden 2000 Ford Focus 1.8 Zetec. Kansiremppaa ja muuta tehty.
Joo, nää on kyllä niitä fiikuksia, mitä ei olis kenenkään pitäny edes uutena ostaa :(

Valitettavan huonolaatuisia.
 
Takaisin
Ylös Bottom