Autonkorjaustriidi (myös hankinnat)

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
568

Maine:

Justihinsakin toi.
Joo kyl tää pitää jossain raossa käydä hakemas. Äsken kävin tarkastaa ilmanpaineira, ni tuli sellanen 20km ajoa extraa. Eka paikka olikin kiinni vaikka netti kertoi olevan auki, kahessa seuraavassa laitteet rikki. Neljännessä sitten sai ilmaa, mutta ei oikein tiedä nyt totuutta. Automaattiin syötettiin ilmanpaine ja sinne se sitten hitaalla lehmänhenkäyksellä syötteli ilmaa.

Puolet tuntu menevän ohi ja kun omasta mielestä oli paineet ok, ni ei antanu enää syöttää. Rengas ei ulkosesti muuttunu mihkää
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
1581

Maine:

Viimeinkin, pakkasten pakottamana, sain hommattua Almeraan lämppärin etuvastuksen Motonetistä, oliko se nyt 42,90€.


Täähän säätää siis sisätilan puhaltimen nopeuksia 1-3 ja jos tää on rikki, niin toimii vaan kovin puhallus. Katsastukseen tarttee tämän myös, koska kakkosasennon, eli huurteenpoiston on toimittava.

Yhden näitä jo riskihommina tilasinkin muitten rojujen mukana Autodocista 15€ hintaan kesällä, mutta oli väärä versio, kuten jo etukäteen arvelinkin. Näitä kun tarjotaan samaan autoon kahta sorttia, isommalla ja pienemmällä piirilevyllä. Näissä oli joskus jotain häikkää Motonetillä ja 2 ja 3 oli vaihtanu niissä paikkaa, mutta tää on jo ilmeisesti eri valmistajan osa, joten ei sitä ongelmaa enää.

Näitä toisia ei ollu sillon yhtään missään saatavilla ja jäi sitten hommaaminen. Onneks nyt oli sentään varastossa kun pakkaset alko, niin auto saattaa jopa lämmetäkkin, kun ei puhalla koko ajan täysillä.

Kalliiks tuli suomesta hommata, mutta ei joutanu oikein odottelemaan, koska pakkaset.


Asensinkin jo tuossa valmiiksi, meni ehkä 3 minuuttia.
 
Viimeksi muokattu:

Jarskimo

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
162

Maine:

Mulla tämmönen pieni projekti meneillään eli -71 vuoden Lada tullu purettua kaikki pois ja sitten hitsaukset ja kaikki muut pakolliset hommat pitäis tehä. Kait tätä voi sanoo entisöinti projektiksi, ei kuitenkaan tästä museoautoa tule niin voi olla vähän vapaammat kädet mitä tähän tulee tehtyä.

Nyt just viikonloppuna pohja tuli maalattua ja tuli ruiskutettua alustamassat sinne. Ai että tuntuu hyvältä kun jonkun homman saa valmiiksi tehtyä. Pari neliöö varmaan peltiä hitsailtu tonne :D

Kuvat varmaa aika isolla tuli, pitää kattoa vielä koneella jos sais paremmin aseteltua. Puhelimella ei juurikaan häiritse :D

20210109_212627.jpg
20210109_212651.jpg
20210110_114000.jpg
 
Viimeksi muokattu:

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
648

Maine:

Hauska ominaisuus volkkarista löytynyt kun sen laittaa kovalla pakkasella lämmitykseen. Hetken siinä keräilee itseään ja sitten lähtee varashälytin inisemään. Tämä nyt kahtena kylmänä aamuna tapahtunut, että sakemannia kylmää niin että rupee inisemään. Onneksi Chrysler ei tuota tee, sillä tuo volkkarin VIIUUVIIUUVIIUUVIIUU on vielä ihan inhimillinen ääni, kun Chryslerissä varashälyttimen äänenä toimii äänitorvi ja joskus kun sen laukaissut konepellin laittamalla kiinni lukossa olevaan autoon niin meinannut paska tulla housuun.
 

micke nindendosta

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
423

Maine:


Siinä ois Jarskimolle Niva huudettavana.
 

Jarskimo

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
162

Maine:


Siinä ois Jarskimolle Niva huudettavana.
Suht suolanen hinta tollasesta, eipä noi tollaset ees oo Ladan tekeleitä, baltiassa joku paja mitä noita tehny
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
924

Maine:

Käytin auton ensimmäisessä katsastuksessaan.
Hyvinhän se meni, kun niin tuore ja vähän ajettu vekotin. Omistajaa jännitti silti.
Seuraavan kerran sitten parin vuoden kuluttua.

Paikkana oli Plus-katsastus. Ja kun varasin ajan netissä ja maksoin ennakkoon, niin sain 20€ alennusta hinnasta, eli maksettavaa jäi vain 52€
 
Ylös Bottom