Arvaa videopeli ja postaa uusi

Wulfon

NES-Retro Novice
Viestit
238

Maine:


Vinkki #2: Survivalilla on yllättävän suuri osuus pelissä. Matkatessa täytyy muistaa pitää riittävästi ruokaa ja juomista mukana. Ruuan olisi syytä olla kokattua ja juomaveden puhdasta. Alueelta toiselle liikkuminen kestää useita päiviä, joten mukana täytyy olla siihen sopivia ruokapakkauksia. Ruuminlämpö on tärkeää pitää sopivana, ettei iske flunssa tai auringonpistos, joten talvella tarvitaan toppatakkia ja aavikolla sitten kevyttä vaatetusta. Tee auttaa myös hoitamaan flunssaa tai vaikkapa ruuansulatusongelmia. Toki myös nukkuminen on tärkeää, joten telttaa olisi hyvä kantaa mukana. Nukkumaan mennessä saa valita montako tuntia nukkuu ja käyttää osan ajasta vaikkapa varusteiden korjaamiseen ja vahtivuoron pitämiseen.
 

arcane

NES-Retro Novice
Viestit
417

Maine:

arcane

NES-Retro Novice
Viestit
417

Maine:

Magic the Gathering tietokoneella vuonna 1997.

Juurikin tämä. Tunnetaan myös nimellä Magic: The Gathering: Shandalar, jotta erottuu itse korttipelistä ja muista peleistä selkeämmin.

Mainio nostalgiapläjäys tai aikakone, jos haluaa tutustua siihen, millainen Magic the Gathering oli alkuaikoinaan. Vaikea päästä sisään, jos korttipelin säännöt eivät ole jollain tasolla tuttuja ennalta. Nykypäivänä myös vähän kankea. Yksinpelattavat korttipeliseikkailut ovat kuitenkin niin harvinaisia, että kyseinen Microprosen tuotos on edelleen paras ja monipuolisin. Toimivuus nykykoneilla vaatii pientä harrastuneisuutta ja fanipatchien googlailua.

Montakos vihjettä tarvitsit?
 
Ylös Bottom