Arvaa videopeli ja postaa uusi

Wulfon

NES-Retro Novice
Viestit
238

Maine:

Tämäpä tämä. Ihan hyvä Ghost'n Goblins klooni.... samalla tavalla ärsyttävän vaikea. Johonkin loppariin kun kuoli niin menetti hyvän aseen, eikä enää onnistunut alkukeihäällä, niin en koskaan päässyt läpi.

Ostoslistalla tuo on itsellänikin. Kuulostaa juuri samalta kuin mihin MD:n Makaimura kaatui itselläni. Tosin niin, että poimin vahingossa huonon aseen, enkä päässyt siitä eroon sitten millään. Ei vain jostain syystä sattunut tippumaan yhtään mitään muuta.

Mutta tästäpä seuraava arvailtavaksi:
20200417235237_1.jpg
 

Wulfon

NES-Retro Novice
Viestit
238

Maine:

Tää on se Runescape, eikö ookkin?

Ei ole. Mutta kun kerran riimut mainittiin, niin laitetaas toinen kuva vinkiksi.

20200424004251_1.jpg

Vinkki #4: Kahden edellisen pelin tavoin loitsiminen tapahtuu riimuilla. Riimuja voi vapaasti yhdistellä kahdesta neljään ja erilaisia yhdistelmiä on roimasti, joskin varsinaisia hyökkäysloitsuja on todella vähän. Uusia yhdistelmiä voi löytää Stygian Abyssin seiniltä tai sitten ihan puhtaasti kokeilemalla niinkuin olen tässä kuvassa tehnyt. Vaikka systeemi on sama kuin niissä aiemmissa ysärin peleissä, niin loitsut, yhdistelmät ja niiden selitykset ovat uusia.
 

Sierain

NES-Retro Novice
Insider
Viestit
459

Maine:

Sepä se. Minä pelasin vasta Ur-Quan Masters HD -versioinnin myötä. En ehkä ihan samaa mieltä ole pelin parhaudesta, mutta monta asiaa siinä on tehty oikein ja mielenkiintoisesti.
Olen tässä hyvin puolueellinen, koska peliin liittyy erittäin vahvaa nostalgiaa. Vähän vanhemmalla serkulla oli tuo ja se oli olevinaan niin jumalattoman siisti silloin. Taidettiin pelata lähinnä dueleja. Kun sitten joskus vanhemmiten tuli palattua pelin pariin (juurikin tuota Ur-Quan Mastersia), yllätyin, miten laaja ja aikaansa nähden kehittynyt se olikaan. Tai no, ainakin se vaikuttaa siltä, että pystyt navigoimaan mielesi mukaan täysin loputtomassa universumissa, mikä oli tuohon aikaan ainakin itselle ennenkuulumaton ajatus. Toki se kalpenee vastaavien nykypelien rinnalla, mutta omana aikakautenaan se erottui joukosta (vaikka en varmaan vain tiedä paremmasta).

Sehän olikin helppo. Ei mitään käsitystä, miten tunnettu peli tuo on.
 
Ylös Bottom