Arcade-pelihankinnat

Kaappis

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3185

Maine:

Onko sulla muuten rakenna lentokoneita tai taloja Masa Mainion kanssa big boxina? Nää harvinaisemmat suomijulkaisut ois etsinnässä ja vaihdot voisi kiinnostaa.

Ei löydy, en itse näitä keräile. Edutainment puolelta omistan vain Mario Is Missingin.

Yks muoveissa oleva Hugo löytyy jos semmonen kiinnostaa.
 

viaton

Rodeo Clown
Ad Infinitum
Viestit
51

Maine:

@Sepeh onneksi olkoon! Aivan mah-ta-va käbihankinta!!!!!!! Tuo kaappi tuossa kunnossa on jo kansainvälisellä tasolla jotain aivan poikkeuksellista!
Ja ai että tuo pikkanen Capcom on ihana, sinulla on kyllä upea kokoelma, olen todella iloinen puolestasi.

Meillä on ollut perheessä noin 15 vuotta MV19SC-0. Huonohkot kuvat kaapistamme löytyvät HardMVS sivuilta http://www.hardmvs.fr/xml/jpn/jpCabs.php ja kolmas kaappi ylhäältä. Oli aikoinaan PAF:n toimitusjohtajan työhuoneessa eli ei ole ollut baarissa. Täysin puurakenteinen japsikaappi jonka ostin silloin joskus 700e hintaan. Kaapista puuttuu ylälippa. Hän on menossa Reprocadelle täyshuoltoon ja samalla täytyy käydä tuo lippa-asia läpi + muuta mukavaa.
Ja hei! Kyllä ne hinnat ovat nousseet, minulle on tarjottu omastani 5000 dollaria + rahti mutta nämä ovat ns. pitopelejä. Ei ole myynnissä.

Liitän kaapin Flyerin tähän vielä mukaan.
 

Liitetiedostot

14307501.jpg 14307502.jpg
Viimeksi muokattu:

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
594

Maine:

Tää ois kyllä aika perkeleen hauska vaikka mökille, missä hinnoissa nää menee?

300-500Eur hinnoissa nähnyt pyörivän. Kannattaa ottaa 2009 tai 2010 versio. Siinä uudemmassa ei ole Trivial pursuittia ja sitten siinä on jotain nyt turhia netti ominaisuuksia.

Tää oli just sitä aikaa kun sai ite ostettua kaljaa.
 

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
594

Maine:

Joo toi on 2012 vuoden laite, vissiin ihan viimeisimmästä päästä mitä on tehty. Pitää vielä perehtyä miten noita softia noissa pystyy vaihtamaan. Saksasta voisi saada halvalla.
 

Bitis

NES-Retro Novice
Viestit
29

Maine:

Aikaisemmin viikolla saapui postin kyydillä King of Fighters '98 kasetti ja SF2 Rainbow Edition bootlegi pcb. 55€ tuli hintaa SF2:lle ja kof 98 maksoi 85€. SF2 vaatii vielä säädettävän virtalähteen, että saa äänet toimimaan kunnolla. Niin, että miksikö piraatti sf2? Koska rainbow edition on hemmetin hauska vaikka onkin täysin rikkinäinen ja tasapainoisesta pelattavuudesta ei voida puhua.

sf2.jpgsf2_1.jpgkof98.jpg
 

nassekova

Stout Rider
Insider
Viestit
4713

Maine:

Tää oli taas näitä neula&heinäsuopa hommia kun meikön Tekkenistä puuttui alusta lähtien ylä markiisi. Kyselin sillon alkuu, että ei kellään ois jotain raatoa, mutta on nää sen verran harvinaisia että nöy diöl.

No tää yks misteri UK:sta (jonka kanssa oon ennenki tehny kauppaa) muisti tuon homman vuosien takaa ja nyt se oli saanu käsiinsä Tekken 3 valomarkiisin + boksin ja kaikkee muutaki riisutusta Tekken 3 kaapista! Kyseli että vieläkö kiinnostaa vaikkei ookkaan ykkösestä ja tottakai kiinnosti!

Tässä nyt tuli siis varaosia aika reilusti muutaki kun pelkkä valoboksi: kajarit, ylärautaa, markiisiboksi, kokonainen Tekken harness (piuhoitus), control panelin metallinen Tekken 3 layout, joikkrit jne. Tässä tuli nyt eka lootallinen tavaraa vasta jossa oli valoboksi, kajarit, harness ja ylärauta. Seuraavassa lootassa pitäis tulla loput!

Koko kasan hinta oli 50£ + 90£ posteja ja tulleja.

19F79679-23D1-4C6A-BC33-55F925849816.jpeg
 

nassekova

Stout Rider
Insider
Viestit
4713

Maine:

UK:n Tekken paketti numero 2 saapui vihdoin! Jännättiin lähettäjän kanssa, että selviääkö tuo muovinen markiisi postituksen, vaan sen verran paljon oli fyllinkiä, että hyvin selvis!

IMG_1673.jpeg

Mukana tuli vielä tuo musta pahvi mikä menee näytön ympärille ja kohtuu huonokuntoinen Tekken 3 control panelin metalliosa. Jos olis sen puukehikön kanssa lähettänyt niin ois mennyt laivarahdiksi ja hinta ampunut avaruuteen, niin sanoin, että laita pelkkä metallilevy. Mulla on omassa se puukehikkö jos joskun tarvii vaihtaa, mutta tuskimpa tulee tarvetta kun se mun ykkösen metalli on aika paljon paremmassa kunnossa!

Tää oli jotain 20£ + 50£ posteja.

Sitten enää jännäs_ääri, että mahtuuko tuo vai tuleeko katto vastaan :dolan:
 
Viimeksi muokattu:

eskopa

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1402

Maine:

Indiana Joneksesta puuttui toinen lenskari, joten tilasin varakoneen kiinnitysrautoineen Ministry of Pinballista, satsilla hintaa n. viis kypää posteineen.

Mukana tuli myös kaupanpäällisiksi ihan aito tikkari, joten voisi ajatella että nämähän olivat siten lähes ilmaisia.

70911A6D-0A93-4491-8B9D-EDCD9276EF05.jpeg

Jimm's:ltä saa lähes ilmaisia komponentteja, kun laittavat Haribo pusseja mukaan
 
Ylös Bottom