Arcade-pelihankinnat

Tää ois kyllä aika perkeleen hauska vaikka mökille, missä hinnoissa nää menee?

300-500Eur hinnoissa nähnyt pyörivän. Kannattaa ottaa 2009 tai 2010 versio. Siinä uudemmassa ei ole Trivial pursuittia ja sitten siinä on jotain nyt turhia netti ominaisuuksia.

Tää oli just sitä aikaa kun sai ite ostettua kaljaa.
 
Joo toi on 2012 vuoden laite, vissiin ihan viimeisimmästä päästä mitä on tehty. Pitää vielä perehtyä miten noita softia noissa pystyy vaihtamaan. Saksasta voisi saada halvalla.
 
Aikaisemmin viikolla saapui postin kyydillä King of Fighters '98 kasetti ja SF2 Rainbow Edition bootlegi pcb. 55€ tuli hintaa SF2:lle ja kof 98 maksoi 85€. SF2 vaatii vielä säädettävän virtalähteen, että saa äänet toimimaan kunnolla. Niin, että miksikö piraatti sf2? Koska rainbow edition on hemmetin hauska vaikka onkin täysin rikkinäinen ja tasapainoisesta pelattavuudesta ei voida puhua.

sf2.jpgsf2_1.jpgkof98.jpg
 
Tää oli taas näitä neula&heinäsuopa hommia kun meikön Tekkenistä puuttui alusta lähtien ylä markiisi. Kyselin sillon alkuu, että ei kellään ois jotain raatoa, mutta on nää sen verran harvinaisia että nöy diöl.

No tää yks misteri UK:sta (jonka kanssa oon ennenki tehny kauppaa) muisti tuon homman vuosien takaa ja nyt se oli saanu käsiinsä Tekken 3 valomarkiisin + boksin ja kaikkee muutaki riisutusta Tekken 3 kaapista! Kyseli että vieläkö kiinnostaa vaikkei ookkaan ykkösestä ja tottakai kiinnosti!

Tässä nyt tuli siis varaosia aika reilusti muutaki kun pelkkä valoboksi: kajarit, ylärautaa, markiisiboksi, kokonainen Tekken harness (piuhoitus), control panelin metallinen Tekken 3 layout, joikkrit jne. Tässä tuli nyt eka lootallinen tavaraa vasta jossa oli valoboksi, kajarit, harness ja ylärauta. Seuraavassa lootassa pitäis tulla loput!

Koko kasan hinta oli 50£ + 90£ posteja ja tulleja.

19F79679-23D1-4C6A-BC33-55F925849816.jpeg
 
UK:n Tekken paketti numero 2 saapui vihdoin! Jännättiin lähettäjän kanssa, että selviääkö tuo muovinen markiisi postituksen, vaan sen verran paljon oli fyllinkiä, että hyvin selvis!

IMG_1673.jpeg

Mukana tuli vielä tuo musta pahvi mikä menee näytön ympärille ja kohtuu huonokuntoinen Tekken 3 control panelin metalliosa. Jos olis sen puukehikön kanssa lähettänyt niin ois mennyt laivarahdiksi ja hinta ampunut avaruuteen, niin sanoin, että laita pelkkä metallilevy. Mulla on omassa se puukehikkö jos joskun tarvii vaihtaa, mutta tuskimpa tulee tarvetta kun se mun ykkösen metalli on aika paljon paremmassa kunnossa!

Tää oli jotain 20£ + 50£ posteja.

Sitten enää jännäs_ääri, että mahtuuko tuo vai tuleeko katto vastaan :dolan:
 
Viimeksi muokattu:
Indiana Joneksesta puuttui toinen lenskari, joten tilasin varakoneen kiinnitysrautoineen Ministry of Pinballista, satsilla hintaa n. viis kypää posteineen.

Mukana tuli myös kaupanpäällisiksi ihan aito tikkari, joten voisi ajatella että nämähän olivat siten lähes ilmaisia.

70911A6D-0A93-4491-8B9D-EDCD9276EF05.jpeg

Jimm's:ltä saa lähes ilmaisia komponentteja, kun laittavat Haribo pusseja mukaan
 
Eilen saavuttu Japanista ja ostokset lähti käsistä kuin heittotähti...

Puuttuvia pelejä Neo Geo AES:lle noin 1500e yhteensä, halvimmat pelit alle 100e ja kallein 250e. Näissäkin hinnat nousseet hirveästi. Magical Drop II olisi maksanut 7000e eli ei sitä täyttä kokoelmaa kyllä koskaan saa kasaan :DD

Ostokset tehty viimeisinä päivinä Akihabarassa. Kävin Okinawalla ja Tokyossa useammassa Hard Offissa, mutta niistä ei löytynyt kuin jo löytyviä tai muuten huonossa kunnossa olevia pelejä. Maksoin tuosta Galaxy Fightistakin 10000 yeniä enemmän kuntoparannuksena.

Joka tapauksessa nyt 61/118 kasassa!

A50685E8-A151-4723-AE36-6EED98C0AE5E.jpeg
 
Noniin niihän siinä sitten useamman kuukauden odottelun jälkeen kävi, että viimein tuli se arcade kaappi ostettua. Kyseessä siis Nintendo Playchoice 10 mikä konvertoitu briteissä Jamma yhteensopivaksi kaapiksi 1995, kun RAY:lla loppui monopeli ja lähetetty Suomeen keräämään rahaa. Vähän on aika syönyt ja puuttuu osia, mutta mikä tärkeintä se toimii ainakin jokseenkin. 10 markkasia syö iloisesti ja napitkin toimivat hyvin ja äänet raikaa.

Ainoa ongelma nyt tuli esille oli, että huollettu näyttö uusilla konkilla ja säädettynä ei sitten toimikkaan vaan antaa pelata 5-15min riippuen onko jo esilämmitelty vai kylmiltään päällä kunnes alkaa mahdoton näytön pillaantuminen. Vholdin säätöä tässä ei ollut niin ei voi sitäkään testata antaisko paremman syncin säätämällä. Noh katotaan mitä myyjäfirma sanoo.

IMG_20230208_210558101.jpg

Edit: Vielä lisäyksenä pätkä videomateriaalia
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom