Arcade-pelihankinnat

Kaappis

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2747

Maine:

Onko sulla muuten rakenna lentokoneita tai taloja Masa Mainion kanssa big boxina? Nää harvinaisemmat suomijulkaisut ois etsinnässä ja vaihdot voisi kiinnostaa.

Ei löydy, en itse näitä keräile. Edutainment puolelta omistan vain Mario Is Missingin.

Yks muoveissa oleva Hugo löytyy jos semmonen kiinnostaa.
 

viaton

Rodeo Clown
Ad Infinitum
Viestit
48

Maine:

@Sepeh onneksi olkoon! Aivan mah-ta-va käbihankinta!!!!!!! Tuo kaappi tuossa kunnossa on jo kansainvälisellä tasolla jotain aivan poikkeuksellista!
Ja ai että tuo pikkanen Capcom on ihana, sinulla on kyllä upea kokoelma, olen todella iloinen puolestasi.

Meillä on ollut perheessä noin 15 vuotta MV19SC-0. Huonohkot kuvat kaapistamme löytyvät HardMVS sivuilta http://www.hardmvs.fr/xml/jpn/jpCabs.php ja kolmas kaappi ylhäältä. Oli aikoinaan PAF:n toimitusjohtajan työhuoneessa eli ei ole ollut baarissa. Täysin puurakenteinen japsikaappi jonka ostin silloin joskus 700e hintaan. Kaapista puuttuu ylälippa. Hän on menossa Reprocadelle täyshuoltoon ja samalla täytyy käydä tuo lippa-asia läpi + muuta mukavaa.
Ja hei! Kyllä ne hinnat ovat nousseet, minulle on tarjottu omastani 5000 dollaria + rahti mutta nämä ovat ns. pitopelejä. Ei ole myynnissä.

Liitän kaapin Flyerin tähän vielä mukaan.
 

Liitetiedostot

14307501.jpg 14307502.jpg
Viimeksi muokattu:

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
512

Maine:

Tää ois kyllä aika perkeleen hauska vaikka mökille, missä hinnoissa nää menee?

300-500Eur hinnoissa nähnyt pyörivän. Kannattaa ottaa 2009 tai 2010 versio. Siinä uudemmassa ei ole Trivial pursuittia ja sitten siinä on jotain nyt turhia netti ominaisuuksia.

Tää oli just sitä aikaa kun sai ite ostettua kaljaa.
 

Jerman83

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
512

Maine:

Joo toi on 2012 vuoden laite, vissiin ihan viimeisimmästä päästä mitä on tehty. Pitää vielä perehtyä miten noita softia noissa pystyy vaihtamaan. Saksasta voisi saada halvalla.
 

Bitis

NES-Retro Novice
Viestit
28

Maine:

Aikaisemmin viikolla saapui postin kyydillä King of Fighters '98 kasetti ja SF2 Rainbow Edition bootlegi pcb. 55€ tuli hintaa SF2:lle ja kof 98 maksoi 85€. SF2 vaatii vielä säädettävän virtalähteen, että saa äänet toimimaan kunnolla. Niin, että miksikö piraatti sf2? Koska rainbow edition on hemmetin hauska vaikka onkin täysin rikkinäinen ja tasapainoisesta pelattavuudesta ei voida puhua.

sf2.jpgsf2_1.jpgkof98.jpg
 
Ylös Bottom