Arcade-pelihankinnat

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
29894

Maine:

Arcade-pelihankinnat tähän ketjuun. Luonnollisesti kaikkea laitteistoa myöten.
 
MINI CUTE reprohomma vähän backfiretti kun ois pitäny saada 40 tilausta eurooppaan, ja siihen on tullut 7 tilausta nyt... Dedis sille tilaukselle on 1.1.2021 niin en jääny tuleen_makaan vaan huomasin, että Sugoihan poistaa nyt koronahommien takia kabeja. Varsinkin kun oon tuota Greedyn Blast Cityä säätäänu, niin alkanu enemmänki lämpee moiselle pömpelille!

Alunperin oli tarkotus, että tulisin pää_heseen törpöttelee vaan ku tää corolla on mikä o nii ei viittiny lähtä sinne ajelee. Sovittiin sitten, että hirtetään pömpeli eurolavaan mahollisimman tiukkaan ja on ne kuulemma enneki ehjänä perilel tullu! Markukselle kyllä peukut siitä, että siltä saa aina rehellisen kuvauksen vermeen tilasta, oli siinä sitten vähän parempaa Seppälää sisällä tai randomimpaa ratkaisua. Lopulta tiedät kuitenkin aina mitä ostat!

Long story short, ostin:
  • SEGA Blast Cityn
  • Parhaalla mahdollisella Nanao MS-2933 chassiksella
  • PSU recäpätty ja tuuletin vaihdettu
  • CRT ruudussa ei mitään tekstejä/kuvioita palaneena tms. Reunoissa (tatessa ylhäällä ja alhaalla) pienet raidat kun japanissa ei ole huoltomies viitsinyt laittaa kuvaa koko ruudulle.
  • Taito nahkapenkin
Rahti piti itse duunata ja se olikin vähän kinkkisempi. Alkuun löyty tää: https://www.netlux.fi vaan niillä oli maksimikorkeus 175cm. BURASHUTOSHITIHÄ o 164cm ja eurolava on 14cm, nii siinähä mennään jo 3cm yli... Laitoin sinne mailiaki vaa eihä nuo REKKA_ÄIÄ firmat mihinkää HINTTIEN_MAILEIHI vastaile. Tännää sitte soittelin niin kuulemma kunhan ei tuote itessää ole yli 175cm niin kaikki o kosher! Eli laittoin moisen tulemaan! Tiistaina on nouto ja sitte vaan peukku perseeseen, ettei rahti pasko pömpeliä matkalle!

blast_city_4.jpg

Myös takaa näyttäs olevan kohtuu hyvässä kuosissa!
blast_city_3.jpeg

Ja noista aikasemmista kuvista poiketen, otin tän 2x 6 napin control panelin.
blast_city_8.jpeg

Päivittelen hinnan kunhan saan lopullisen laskun vaan rahti oli 156€.

AIPERKELEKUINKAHIENOPÖMPELI! Ja tuolla chassiksella tää on käytännössä Unobtanium!

EDIT: Tässä vielä pätkä näytöstä_
 
Viimeksi muokattu:
Kovaa settiä nassella! Oon kuullu et nää arcadevehkeet on kivoja, pitäsköhän joskus iteki hommaa jotain? :unsure:
 
Kolmea erilaista oli mun mielestä niillä.

Tai sitten muisti on mitä on. Ja mitähän ne sit ees oli, ehkä wanhalta saa kaiveltua.
 
Kaivelin niin Ramppa osti Asteroidsin Toys R Usista, ja niitä oli muuallakin Suomessa.
 
Onhan noita käsittääkseni olemassa vaikka mitä, mutta Suomessa oli silloin tarjolla:
- Street Fighter II
- Space Invaders
- Asteroids
No nyt tuli flashback Space Invadersista, thanks.
 
Kaivelin niin Ramppa osti Asteroidsin Toys R Usista, ja niitä oli muuallakin Suomessa.

Juu, ja siinä on sisällä Asteroids, Tempest, Lunar Lander ja Major Havoc.
Jotenkin muistelisin, että Asteroidsista löytyy sellainenkin versio, jossa on mukana kahdeksan peliä. Tämä oli tuo neljän pelin versio. Ja tuota kahdeksan pelin versiota siis ei ole Suomesta ymmärtääkseni saanut.

Tuo oli viimeinen paikallisessa Toys R Usissa ollut kappale. Oli alennuksessa -75%, niin lähti jollain 160e hinnalla tms.

Major Havoc on muuten tuon koneen kiinnostavin peli, mutta erikoisesti lopulta ainoa, jota jaksaa silloin tällöin pelailla on Asteroids.
 
Tämmönen elefantti sieltä huomenna lähtee Uolua kohti :D

blast_city_9.jpg

Total hinta (tuon rahdin lisäksi):
  • Sega Blast City -peliautomaatti - 1000€
  • Taito TT Stool T50 (43cm) -jakkara - 124€
Siinä on kuplamuovia, pari eri kuormaliinaa, lankut ruuvattu lavan molempiin päihin ja vielä koko komeus kääritty mustaan suojamuoviin. Jos ei tuo rekkakyytiä kestä niin on kumma!

Toki sitten loppuvastuksen antaa talon ulkoportaat, kun on 1945 vuoden talo, niin tässä ei mitään rullatuoliliuskoja ole :D Toivon, että kippikärryillä niistä selviäs. Sen jälkeen saakin koko komeuden jo helposti hissiin ja kämpille.
 
Tänään saapui pömpeli! Krapulaketjusta saakin lukea millanen Via Dolorosa se oli saada ylös vaan nyt se on täällä! Paketti selvis ilman yhtään mitään naarmuja tai muitakaan, eli lämpimästi voi kyllä suositella eurolava rahtia. Tuli päivässä Helsingistä Ouluun.

Vaan onhan tää kyllä makee verme :love: Espgaludaa tuossa muutaman kolikon jo testasin ja onhan melko erimeno pelata näin isolla screenillä. Vaikka mulla hyvä tikku on tuossa supergunissakin, niin kyllä se tästä vaan on helpompi pelata, eli jatkossa siirryn kyllä tällä pelailuun. Striimihommat siis sen aikaa tauolla, kunnes saan siihen jonku JAMMA välipalikan mistä saan kuvan ulos.

Vaan helvetin hyvä kuva ja ääni ja ulkoisestikkin on kyllä varsin hyvässä kunnossa. Sivutarroissakaan ei juuri sanomista ole. Sisältä oli toki pölyinen vaan imuroin sen jo ja luutulla pahimmat pyyhkäsin. Buunailen tuon vielä kunnolla ja vaihdan vielä chassikseen konkat niin sitten ei vaadi kun kovaa ajoa!

Pitää lähteä joku matto ostaan tuohon alle, niin sitten saa mallata sen tuohon nurkkaan :p

blasti.jpeg

galuda.jpeg

juolu.jpeg
 
Nyt on kunnollista :cheers:
 
Tänään jynssäsin aamusta laitteen niin ulkoo kuin sisältäkin. Imurilla otin sisältä ja chassiksen + näytön takaa vetelin paineilmalla pahimmat pölyt pois.

Melko siistihän tää oli muutenkin, pahimman vastuksen antoi tää edessä oleva jalkalista. Ei meinannu pelkkä luutu ja putsausaineet riittää, niin piti ottaa tämmönen muoviskraba avuksi millä rappasin tuon pinttyneen paskan veke.
skraba.jpeg

Sen jälkeen tyrkkäsin laitteen tuohon nurkkaan paikalleen. Kävin eilen hakeen sille Puuilosta tuommosen kumimaton ja se on ihan omiaan suojaan lattiaan. Ainoa vaan että nyt koko olkkari haisee ihan kortsulle... :mad: Noh jospa tuo muutamassa päivässä siitä tuulettus.
nurkka.jpeg

Tuli myös testattua kuvan säädöt. Tässä on täysin digitaalinen säätö noille, niin ei tarvi potikoita pyöritellä :)
espgaluda.jpeg

Vetäsin Espgaludan läpi muutamaan kolikkoon vaan sitten sain aivastettua itelle hedarin, niin piti vetäytyä tänne sohvanpohjalle konetta naputteleen. Jatkais illasta pelailua. Pitää lisäksi selvittää miten tuossa IGS PGM pääsee valikkoon, kun kolikot siinä on kytketty nyt "service" nappiin. Supergunissa ihmettelin samaa jo, mutta siinä saa napit mäpättyä miten haluaa niin ei ollut niin iso ongelma.
 
Tänään tuli Yankeesta Donpachi aiheinen marquee+juliste+instruction space paketti!

donpachi.jpeg

Nipponin mister oli vissiin vetäny vaan teipillä tuohon päälle vanhoja, niin pesin ja jynssäsin samalla vanhat teipinjämät sviddyyn.

blastcity.jpeg

Nyt oikeen huokuu, että TÄÄLLÄ PELATAAN SHMUPPEJA EIKÄ MITÄÄ VITU VELLIPERSEIDEN PACHINKKOJA!!111:sherlock2:

cabini.jpeg

Amppari_kunkku
marquee.jpeg

Myös ohjeet tuli tähän lasin alle!
ohjeet.jpeg

Ostopaikka Ebay ja hintaa oli total jotain 30€ pintaan. Nää on siis uusiotuotantoa, en usko että Donpachille on CAVE:n toimesta tämmösiä edes ollut. Tai ei ne ainakaan pelin mukana tullut. Voihan se olla, että on voinut erikseen ostaa :unsure:

Noh, eniveis huomattavasti hienommat vs. se geneerinen sininen "Display Card Space". Mulle on tulossa myös TMNT aiheinen pelkkä marquee, jos tähän joskus kyllästyy niin voi vaihtaa yoko hommiin oman!
 
Mulle on tulossa myös TMNT aiheinen pelkkä marquee, jos tähän joskus kyllästyy niin voi vaihtaa yoko hommiin oman!

Tänään tuli TURKLESSI! UK Ebaystä ja onneksi oli alle tullihinnan, niin ei tarvinu siihen paskarumbaan enää ruveta. Eli alle 20€ oli posteineen.

pee5unlfRpKVBiyQgD3x1w_thumb_94cf.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom