Anime ja manga

Otin tän kuvan jo aikoja sitten, mutta tuli nyt vasta vastaan kun kuvia siirtelin.

animu.JPG

Tykkään ja arvostan animessa näitä yksityiskohtia, kuten tossa oikealla taustalla toi videopeli.
Ei paljoa tarvitse arvuutella tai ihmetellä, että mistä oikeasta pelistä on vedetty tuo tohon.

Tämä on myös hieno mallinnus suurimmasta osasta japsiropejen pomotaistoja:
 
Tässä kesähelteillä muistu muuten animemuisto semmosesta sarjasta ku Luolapoika-Rai. Olin joku saatanan kuuma kesä migreenissä ja kipulääkepöllyssä pistin tuon tuolille, oli rippaus ruotsinkielisestä kasetista jossa suomitekstit.
Tämä oli joku tosi vanha early 70s- tai ehkä jopa 60-luvun tuotantoa, ainakin näytti vanhemmalta kuin monet näkemäni seitkytlukuanimetkaan.
Musiikit ja piirrostyyli oli aikansa sakiaa ja kokeilullista. Semmoista tosi varhaista elektronista ihmemusiikkiakin saattoi olla.

1971-1972


Suomikasetteina löytyy useampikin julkaisu, aika harvinaisia tosin ovat.
 
Oli lapsena joku kasetti tuota Raita. Muistan vaan, että en pitänyt YHTÄÄN.
 
Mä voin kyllä ihan hyvin ottaa useamman(y)ellei joku muu ehdi ensin. Just tänään vaan lähdin Turusta vähän landen suunnalle joten ihan lähipäivinä ei repeä hakemaan. Josko noista 120kpl silti riittäisi.
Mites tällaisia lähetetään, pitäisikö olla joku kova pahviputkilo tjs.?
Edit.
All_lucky_7s.jpg
 
Mä voin kyllä ihan hyvin ottaa useamman(y)ellei joku muu ehdi ensin. Just tänään vaan lähdin Turusta vähän landen suunnalle joten ihan lähipäivinä ei repeä hakemaan. Josko noista 120kpl silti riittäisi.
Mites tällaisia lähetetään, pitäisikö olla joku kova pahviputkilo tjs.?
Edit.
All_lucky_7s.jpg

Joo jos semmosen pahviputken otat niin ei tuu taitoksia, tänks! Toki huutele vielä hinta jos on jotain useampia kymmeniä euroja niin pitää sitten miettiä.
 
Jos jotakuta muuta kiinnostaa, niin juliste on tämän näköinen ja hintaa kymppi/kpl.
Edit. Selkeyden vuoksi, en oo siis myymässä näitä eteenpäin aktiivisesti, vaan viestin tarkoitus oli kertoa muille retrolaisille julisteen kuosi ja hinta Alfa Antikvassa
Resize_20230706_145717_7303.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Heittäkääs teijän Ghiblit Top3

Omat:
1. Laputa
2.Henkien Kätkemä

(1 ja 2 voi vaihtaa paikkaaki, Laputa täydellinen kasarin seikkailuanime ja Henkien Kätkemä oli niin mysteerinen maailma kun sen ekan kerran näin, lempparileffamuistoja)

3. Porco Rosso, tää aukee kunnolla vasta wanhemmalla iällä, kyllähän viime katselulla jo idkuks meni
 
Katsoin ite mugelona Henkien Kätkemän ÄIDIN kanssa dVD:ltä. Ei tämmösiä The Kokemuksia enää saa mitä tuolloin lapsuuden serotoniinipöllyissä, ja kun japanijutut oli vielä semmosta uutta. Vähän sama mitä höpäjöin N64-Zeldoista, ku se MM:n alkukaupunki tuntu pienelle tontulle niin mystiseltä ja toiselta maailmalta. Miljöö tuossa leffassakin just hyvä että se on oikeesti seikkailua mennä siel tuhansien huoneitten henkien kylpylähotellin rakennuskompleksissa.
Ja tosiaan: Chichiro No Kamikakuzi! Vai mikä onkaan.
 
Muistan kun Totoro tuli joskus telkkarista ja olin aivan MIND_BLOWN kuin hienoa kampetta! Oli siis eka kosketus Ghibliin joskus ysärin puolivälissä varmaan. Sen jälkeen ootin, että kun näyttävät joskus vielä niin nauhotan varmasti! No ei tarvinu ku alle vuosi oottaa ja huomasin että sieltähä se taas tulee ja sillon olin VHS kanssa valmiina. Sen jälkeen se nauhotettu leffa tuli katottua ;ZILJOONA kertaa :love:
 
Takaisin
Ylös Bottom