Among Us

Kim Jong-il

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1223

Maine:

Mikä on Nesretron Among Us -tilanne? Pelaako kukaan? Ostin tämän hetken mielijohteesta Switchille jokunen päivä sitten.


Peli löytyy seuraavilta retrolaisilta:

@Kim Jong-il
@HE Pennypacker
@Radikus
@codeath
@tsernobyl
@Arcane
@micke nindendosta
@Peoplez


Among Us on InnerSlothin kehittämä ja julkaisema indie-videopeli, joka julkaistiin 15. kesäkuuta 2018. Peli tapahtuu avaruusteemaisessa ympäristössä, jossa 4–15 pelaajaa kiertää ympäri avaruusalusta joko valmistelemassa sitä laukaisua varten tai sabotoimassa sitä ja sen miehistöä riippuen siitä, kumpaan joukkueeseen he kuuluvat.

Pelissä on moninpeli, joka tukee 4–15 pelaajaa (alun perin 4–10 pelaajaa). Pelaajista 1–3 valitaan satunnaisesti huijareiksi (Impostor), kun muut ovat miehistön jäseniä (Crewmate). Miehistön jäsenet yrittävät suorittaa tehtäviä varmistaakseen, että alus/tukikohta on toimintakykyinen, ja huijarit yrittävät sabotoida alusta/tukikohtaa ja tappaa miehistön jäsenet. Huijarit näyttävät tavallisilta miehistön jäseniltä, jolloin heitä ei erota muista. Huijarit kuitenkin näkevät, ketkä muut ovat huijareita. Jos pelaaja löytää kuolleen ruumiin, hän voi ilmoittaa siitä, mikä johtaa ryhmäkokoukseen, jolloin kaikki tehtävät pysäytetään ja pelaajat kokoontuvat keskustelemaan murhaa ympäröivistä todisteista ja siitä, kuka voisi olla huijari. Kokouksessa järjestetään äänestys, ja se joka saa eniten ääniä, poistetaan pelistä. Miehistön jäsenet voittavat suorittamalla kaikki tehtävät ennen huijarien voittoa tai löytämällä ja poistamalla kaikki huijarit. Jotta huijarit voisivat voittaa, heidän on tapettava miehistön jäseniä, kunnes heitä on yhtä paljon jäljellä kuin huijareita, tai onnistumalla aluksen sabotoinnissa. Pelissä ei ole sisäänrakennettua äänikeskustelua, joten pelaajien on käytettävä kommunikointiin pelin keskusteluhuonetta tai erillistä sovellusta, kuten Discordia.

Pelissä on neljä eri karttaa, joilla pelata. Ensimmäinen kartta, avaruusalus nimeltä The Skeld, oli pelissä jo sen julkaisun yhteydessä. Toinen kartta, pilvenpiirtäjä nimeltä MIRA HQ, julkaistiin 8. elokuuta 2019. Kolmas kartta, lumiplaneetalla sijaitseva tukikohta Polus, julkaistiin 12. marraskuuta 2019. Neljäs kartta, Henry Stickmin -pelisarjaan perustuva ilmalaiva nimeltä The Airship, julkaistiin 31. maaliskuuta 2021.
 
Viimeksi muokattu:

Ed-Die

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
515

Maine:

En oo ikinä pelannu, mut voisin jos tarpeeks muita pelaajia. Toimiiko cross-play ja onko pelin sisäistä äänichattia?
 

TriplaKoo

Kelju K. Kojootti
Ad Infinitum
Viestit
3150

Maine:

Ujo kiinnostus Among usia kohtaan.
Mut sit se minkä takia en oo osallistumassa: Discordin kautta tapahtuva chat.
Olithan sä myös CTR:ää pelaamassa ja tossa siis höpöttely tapahtuu / sallittu ainoastaan lobbyruudussa. Pelin aikana ei saa keskustella, veikkaan että Among Us pyörii sun läppärillä ihan jouhevasti
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
7477

Maine:

Olithan sä myös CTR:ää pelaamassa ja tossa siis höpöttely tapahtuu / sallittu ainoastaan lobbyruudussa. Pelin aikana ei saa keskustella, veikkaan että Among Us pyörii sun läppärillä ihan jouhevasti

Läppäri…
No fuckin’ way.
Pöytäkone for the win.

Ja siis mua närästää se, että en mitään discordia ala asentamaan.
 

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
12506

Maine:

Among Ushan oli tossa kesällä ilmasena Epicissä, luulis että tää löytyy aika monelta.

Ois aika huikeeta saada 15 pelaajaa.
 
Ylös Bottom