Action-figuurikeskustelu ja hankinnat

Juhannuksesta selvitty hengissä joten tänään spreijailin lakat pintaan uusimalle mechalle, kyseessä MSA-0011 S Gundam. Superior-sanasta nimeensä saaneen suitin erikoisuus on sisäänrakennettu tekoäly ALICE (japsit jostain syystä rakastavat Liisaa Ihmemaassa), akronyymi järjettömästä sanarotlasta Advanced Logistics & Inconsequence Cognizing Equipment.
ALICEN oli määrä kypsyä pilotin kanssa lennellessä ja kasvaa samalla lapsesta aikuiseksi siten, että bondausprosessin alkuvaiheen "suojeluhalua herättävä" pikkutyttö-persona varttuisi ajan mittaan uskotuksi ystäväksi ja jopa rakastajattareksi. Moisella tunnekuohutuksella oli sitten määrä kiskoa speksit maksimiin ja sädettää vihulaiset avaruushötöksi.
S Gundam on Gundam Sentinel-nimisestä kirjasta ja siitä on olemassa myös raskaammin panssaroitu malli Ex-S Gundam (myös tuo löytyy hyllystä).
Projektiin sisältyi aika paljon maalailua, sillä kitti ei ole ihan uusimmasta päästä ja kaikkien värien erottelu muovissa olisi varmaan tuplannut hinnan. Hyvä tuli silti.
20220626_183227.jpg
Taustalla toinenkin japanilainen vientituote.
20220626_183305.jpg
 
Figuureitaki on olemassa, mutta ei oo tullu Suomessa ikinä vastaan. Ekan leffan auto makso 27e ja postit.


492117780-orig.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Kohta voit ryhtyä itse oman elämäsi action-figuuriksi.



PAWTUCKET, RI – July 13– Hasbro, Inc. (NASDAQ:HAS) announced its new personalization platform with its first product introduction through Hasbro Selfie Series. The custom offering allows fans to create a collector-grade 6-inch action figure in their likeness based on classic to current characters seen across popular films, television series and comics. Hasbro Selfie Series figures will debut with fan-favorite character costume designs from G.I. JOE, Ghostbusters, Power Rangers, and Marvel, as well as designs inspired by Star Wars™ heroes. This one-of-a-kind experience will be launching in Fall 2022 exclusively on the Hasbro Pulse mobile app (for fans aged 16 and older in the US only), for iOS and Android devices.


Fans attending San Diego Comic-Con (July 21-24) will have the opportunity to preview Hasbro Selfie Series figures, with a select number of fans being among the first to create and purchase their figures, shipping Fall 2022. SDCC (San Diego Comic Convention) attendees should visit the Hasbro Pulse Info Desk in Booth #3213 to obtain a ticket for an assigned time slot. Limited tickets available, distributed on a first-come, first-served basis.

Hasbro Selfie Series figures are Hasbro’s first introduction to its innovative, new personalization platform. Using proprietary software and in partnership with a leading 3D printing company, Formlabs, Hasbro is giving fans a chance to digitally transform themselves into the action figure with the costume from the heroes they see on-screen and imagine themselves as part of the stories they love. From a Star Wars Rebel Alliance X-wing pilot, morphing into a Power Ranger, silently stalking Cobra as Snake Eyes, or swinging through the New York cityscape like Spider-Man, fans can indulge in the ultimate consumer experience with Hasbro Selfie Series figures.

“We are super excited to dive into the world of personalization and customization with Hasbro Selfie Series. We have done extensive research to truly understand the fan’s ask for a personalized product, and the team has done a fantastic job at making that dream a reality,” says Brian Chapman, Hasbro President of Design, Development and Innovation. “The innovation on this proprietary technology is truly remarkable, and we cannot wait to give fans the opportunity to add themselves to their collections.”

“Hasbro Selfie Series is giving us a new way to engage with the fans,” says Kwamina Crankson, General Manager & Senior Vice President, Hasbro Direct. “We are just scratching the surface when it comes to customization, and we’re excited to see where this new, innovative platform takes us.”

Creating a Hasbro Selfie Series figure will be through the Hasbro Pulse mobile app (For fans 16+ – US only). For updates on the Hasbro Selfie Series project and its launch, opt into our newsletter here. Follow @Hasbro Pulse on Instagram, Facebook, Twitter and YouTube for additional announcements about Hasbro Selfie Series.
 
Kesäkiireiltä (mm. olut) on onneksi ehtinyt hääriä myös gunplan parissa ja sain viimeinkin aikaan ensimmäisen jokseenkin customin suittini, jota kehtaa näyttää muillekin. Ongelma monissa mallailuproggiksissa usein on se että yrittää heti alkuun haukata liian isoa palaa ja sitten menee metsään - tämä on tullut nähtyä myös autoissa ja vaikka missä. Nyt otin heti kärkeen tavoitteeksi sooloilla mahdollisimman "vähän" mutta tästä huolimatta saavuttaa jonkinlaista omaa lopputulosta.
Kitti oli halvasta päästä ja donöörinä toiminut suitti grunttikamaa, eli telkkarissa lähinnä vihollispilottien maalitauluna. Tykkään silti sarjan varhaisista massasuiteista ja erityisesti siitä, miten perusmalli GM (jimu) taipuu moneksi eri variaatioksi tarpeen mukaan. RGM-79D on virallisesti kylmien alueiden spesialistisuitti, mutta diipissä loressa (ja jossain peleissä) 79D on nähty muissakin ympäristöissä, eli kyseessä lienee yleinen erilaisten olosuhteiden yksikkö. Tämä mecha siis voisi olla vaikka viidakosta tai jotain, en mä näistä roboteista tiiä.
Vihreä+punainen -kombo on ihan tietoinen valinta, en oo värisokea vaikka niin voisi luullakin :D ase on lainattu toisesta kitistä, tuo 90mm bullpup kuuluu 79D:n "virallisiin" varusteisiin vaikkei vanillana mukana tulekaan. Tavoitteena kuitenkin oli ettei satunnainen katselija tiedä missä alkuperäinen kitti loppuu ja omat muutokseni alkavat, ja tämä taisi ihan onnistua. Olen tyytyväinen lopputulokseen!

rgm79d.jpg
 
Super7 Ace of Spades tulossa ensi vuonna hintaan $55.

Everything Louder Than Everything Else! The latest 7” scale ULTIMATES! Figure immortalizes heavy metal legend Ian “Lemmy” Kilmister of Motörhead! The Lemmy ULTIMATES! Figure captures his iconic 1980s era with lavish paint, details, and details to recreate his larger than life personality and attitude. It comes packaged in a deluxe slipcase-style collectors box and features a badass assortment of interchangeable accessories


Super7-Lemmy-Ultimates-007.jpg

Super7-Lemmy-Ultimates-001.jpg
 
Super7 Ace of Spades tulossa ensi vuonna hintaan $55.

Everything Louder Than Everything Else! The latest 7” scale ULTIMATES! Figure immortalizes heavy metal legend Ian “Lemmy” Kilmister of Motörhead! The Lemmy ULTIMATES! Figure captures his iconic 1980s era with lavish paint, details, and details to recreate his larger than life personality and attitude. It comes packaged in a deluxe slipcase-style collectors box and features a badass assortment of interchangeable accessories


Super7-Lemmy-Ultimates-007.jpg

Super7-Lemmy-Ultimates-001.jpg

King Diamond ultimate lelu ukkeli on himotellu jo pitemmän aikaan ostella, niin saattaa livahtaa nää molemmat jossain vaiheessa ostoskoriin.
 
Tuli hyvä fiilis, kun näin Kontin leluhyllyllä yhden vanhan Turtles-ukkelin. Sittenhän niitä osui silmiin lisää! Rahat tiskiin ja leikkimään! Yhteensä hahmoja oli kuusi - tai oikeastaan seitsemän, kun laskee minihahmon.

Screenshot_20220806-091414_Gallery.jpg
Vasemmanpuoleisen Donatellon kohdalla ei voi muuta kuin ihmetellä, miten suunnittelupöydällä on todettu hyväksi mittasuhteet pään ja muun vartalon välillä.

Toinen vasemmalta eli ranta-Leonardo on toiminnallinen: selässä on pullo, jonka voi täyttää vedellä. Hampaiden välissä on pieni letku, josta sitä vettä sitten ruikitaan. En uskaltanut vielä kokeilla.

Bebop on minulle kuntopäivitys (edelliseltä puuttui käsi ranteesta eteenpäin), samoin neljäs tyyppi. Viides osaa heittää voltteja/kärrynpyöriä. On ne ihmeellisiä.

Erikoisin ja myyttisin löytö oli kuitenkin otus, josta olin joskus vain hämärästi kuullut: ns. Polly Pocket -tyyppinen leikkitaloturtlessi, jonka mukana oli mini-Leo ja pieni tynnyri.

Bebop pääsi kuvaan mittatikuksi:

Screenshot_20220806-091439_Gallery.jpg

Sisällä on toimiva hissi, "murtuva silta" ja pari avattavaa luukkua. Toisin sanottuna tässä on rajatonta leikin riemua, joka ei lopu koskaan. Laitan sisäpuolen spoilerinapin taakse, niin voitte kokea samaa huumaavaa jännitystä kuin minäkin, kun avasin kilven.

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Toxic Crusaders -faneille uutisia: Polluto on tulossa!

Kyseessä siis Toxic Crusaders -figuuri/monsteri, joka peruttiin kun piirrettykin lopetettiin. Ainoa todiste sen olemassaolosta on ollut katalogikuva.

9c53e62a4a0335313dd8b6864930404d.png

Nyt prototyyppi on kaivettu esiin, se on skannattu ja siitä tehdään ihan oikea lelu. Troman lisenssit kunnossa ja kaikki, eli pienelle lelusarjalle saadaan virallista jatkoa. Hintaa $150 ja posteja kivasti päälle, koska kyseessä on sellainen 11" jättiläinen.


Tässä historiaa ja lisätarinointia aiheesta:



 
TMNT Army Sewer Tube ja varustesetti, josta jää kokoelmaan Sewer Dragsterin toinen tykki ja Simpsons-varusteet. Yhteensä 43,60 € posteineen käyttäjältä @John Carpenterin hiusraja. Sewer Dragsterin sain lapsena muistaakseni laivalta ja aikojen saatossa siitä on toinen tykki kadonnut. Nyt saa taas ajoneuvon kuosiin ja full firepower!

IMG_1526.jpg


Varustesetissä oli loput varusteet itselle tarpeettomia ja nämä jäi vielä tunnistamatta kenelle kuuluvat. Jos jollain on jotain hajua, niin vinkatkaa! Osa näistä on tutun näköisiä, mutta en osaa nyt yhdistää.

IMG_1528.jpg


Tässä vielä loput varusteet, joille on omistajat tiedossa.

IMG_1527.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom