Action-figuurikeskustelu ja hankinnat

Arto4000

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2771

Maine:

Toys That Time Forgot Volume Three tuli tänään. Kickstarterista $60 + toimitus toinen $60 siihen päälle (tuotiin sentään kotiovelle tuolla hinnalla).

IMG_1713.jpg


Vähän olin tokan osan kohdalla jo sitä mieltä, että homma olisi jo taputeltu, vaan löytyyhän tästäkin kaikkea kivaa ja jännää, kuten sisällysluettelosta voidaan todeta:

IMG_1714.jpg


Muutamia sisäsivuja:

IMG_1716.jpg
IMG_1717.jpg
IMG_1718.jpg
IMG_1719.jpg
According to McFarlane insiders, the Mr. Hankey figure would have come with a feature to allow you to strategically place a brown crayon inside and recreate the character's signature poo trail from the show.

Tässä vielä koko kirjasarja kokonaisuudessaan. On nää vaan mahtavia!

IMG_1720.jpg
 

Pelkone

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
555

Maine:

Päivitys tuoreimmasta mechasta, nimeltään AGX-04 Gerbera Tetra, vielä vähän keskeneräinen. Kaipaisi lakkaa ylle mutta säät ovat olleet aika huonoja eikä ole päässyt spreijailemaan ulos. Gerbera Tetra tuli itelle aika takavasemmalta. Entuudestaan muistin koko mobile suittia hädin tuskin lainkaan, mutta koottuani Gerberan huomasin ihastuneeni siihen sillä viissiin, että yksityiskohtiin tuli käytettyä keskimääräistä enemmän aikaa. Vesidekaalien liu'uttelu mallin pintaan nostaa kyllä lopputuloksen uudelle tasolle. Kyseessä on tietysti pahismecha, jonka oli alkujaan olla Gundam, mutta projektin kehitystiimissä oli messissä iso liuta Zeon-avaruusnatsien sympatiseeraajia ja keskeneräinen suitti päätyi "vahingossa" zeekkien käsiin.

gerbera tetra.jpg
Yksityiskohtaa repun verniereistä:
gerbera tetra-2.jpg

Ps. Onko gunplat rakenneltu, @Kim Jong-un ?
 

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
16091

Maine:


Huusin yheksällä eurolla Poliisiopisto-ukkoja. Ma-Homo liikuttaa käsiä, Jones liikuttaa suuta ja Zediltä putoaa housut.

Siistiä! En oo tiennykkään, että näistä on figuja olemassa.

Tosin ei tämä nyt äärimmäisen kova yllätys ole kuitenkaan. :rolleyes:
 

Arto4000

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2771

Maine:

20221108_150429.jpg1,5 vuotta panttasin Necan Tokka & Rahzar -settiä paketissa ja kun oikein juhlallisin menoin lähdin pakettia vihdoin avaamaan, kävi näin. Samalla huomasin, että toisesta olkapanssarista puuttuu yksi osa kokonaan. Saatanan amatöörit. :facepalm:

Jalkahan meni poikki, koska nivelen sisällä näkyi olevan ilmakupla. Näitä aina joskus ilmaantuu ja tulos on usein tällainen. Tämä oli ehkä kolmas tapaus vuosien varrella. Ekalla kerralla oli myös kyseessä Necan figuuri.

20221108_150442.jpg
 

Arto4000

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2771

Maine:


Nää tämmöset tapahtumat on yleensä sellasia, missä vanhat äijänkäppyrät myyvät jotain peltileluja 50-luvulta ja junaratoja. Aika vähän action-figuureja näissä näkee. Jos ois samalle suunnalle jotain muuta asiaa, niin tulisi kyllä käytyä ihmettelemässä.
 

John Carpenterin hiusraja

resn-ErTo esXpwrTt,,,
Insider
Viestit
10102

Maine:

Aattelinpa ottaa joululomaprojektiksi (mutta minkä vuoden joululoma, se on sit se toinen kysymys) 1/6-skaalalla olevan custom-figuurin väsäilyn. Tarkoituksena kyhätä yhden huippu_hyvän elokuvan päähenkilön näköisukkeli.

Nyt ensi alkuun kuitenkin eBaysta kiinanpojalta tilaukseen nimelliseen 22 euron hintaan tällainen geneerinen kroppa muutamalla lisäräpylällä. Seuraavaksi pitäs hommata vaatekerta ja aseistusta. Siitä en ole vielä varma, mistä sopivan head sculptin löytää – valmiina ei näyttänyt olevan tarjolla, joten katotaan nyt sit otetaanko joku intialainen Fiverr-raataja tekemään 3D-tulostukseen sopiva filu ja sit vaan kovaa printtausta.

1669199938629.png
 

Arto4000

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2771

Maine:

Seuraavaksi pitäs hommata vaatekerta ja aseistusta. Siitä en ole vielä varma, mistä sopivan head sculptin löytää – valmiina ei näyttänyt olevan tarjolla, joten katotaan nyt sit otetaanko joku intialainen Fiverr-raataja tekemään 3D-tulostukseen sopiva filu ja sit vaan kovaa printtausta.

Näitä kannattaa etsiskellä Etsystä sun muista. Jotain Facebook-ryhmiäkin näille taisi olla olemassa. Viime kädessä toki komissiona sit jostain.
 
Ylös Bottom