Ärsyttävät asiat liikenteessä

Mikä on ärsyttävintä tieliikenteessä?

 • Auto ajaa kiinni takapuskurissa

  Äänet: 12 42.9%
 • Kiihdytyskaistalla/liittymässä matelu

  Äänet: 9 32.1%
 • Ohituskaistan alkaessa painetaan kaasua

  Äänet: 6 21.4%
 • Kaupunkiajossa ei anneta tilaa toisille / ahtaus

  Äänet: 1 3.6%
 • Auton vauhdin pysäyttäminen ennen käännöstä

  Äänet: 3 10.7%
 • Yleisesti huonot ajotaidot (auto sammuu tms)

  Äänet: 0 0.0%
 • Alinopeus maanteillä / letkaantuminen

  Äänet: 9 32.1%
 • Olen aina rauhallinen liikenteessä

  Äänet: 5 17.9%

 • Äänestäjiä yhteensä
  28
 • Äänestys suljettu. .

Tiukka Toveri

Adventure Game Fanatic
Ad Infinitum
Viestit
10597

Maine:

tsernobyl

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
3094

Maine:

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
13584

Maine:


Miksei voi keskittyä siihen liikenteeseen, kun on auton ratissa?

Saa olla aika helvetin tärkeä whatsappi-viesti, että sen takia kannattaa esim ajaa ihmisen yli.

Mua oikeasti ahdistaa antaa tietä jalankulkijoille, kun joutuu sitten itse haukkana seuraamaan sivupeilistä ettei viereiseltä kaistalta tule ketään päälle.
Mutta annan tietä kuitenkin, koska olen herrasmies liikenteessä.
 

eskopa

NES-Retro Journeyman
Insider
Viestit
1467

Maine:

Kovimmat jätkät hyödyntää samaa urinaalia ja menevät kuseksimaan aina siihen, jossa joku muukin kusee. Säästyy vettä ja energiaakin kun urinaalin vesisysteemi hoitaa kerralla kahden (tai miksei kolmen, ellei jopa neljän) kuset pois samalla kertaa! "Take that, Putin" jne!

Se on muuten nerokas konsepti, kun ollaan siinä "joenpenkalla" ja varsinkin alavirralla, niin pääsee näkemään kaikkien osallistujien kusivirtaumat
 

waqu

E-waste hoarder
Ad Infinitum
Viestit
4262

Maine:

Meinasin tänään jysäyttää yllättäen japsiauton ja yllättäen naisen ajaman sellaisen perään. Tulee stop merkki ja auto pysähtyy siihen, ketään ei tule ja lähtee eteenpäin. Sit kun näkökenttä laajenee vetää jumalauta uuden stopin vaikka autoja ei tulossa. Onneksi en roiku puskurissa tai muuten ois kolissut.
 

presidentti ståhlbergin pää

NES-Retro Expert
Insider
Viestit
2818

Maine:

Meinasin tänään jysäyttää yllättäen japsiauton ja yllättäen naisen ajaman sellaisen perään. Tulee stop merkki ja auto pysähtyy siihen, ketään ei tule ja lähtee eteenpäin. Sit kun näkökenttä laajenee vetää jumalauta uuden stopin vaikka autoja ei tulossa. Onneksi en roiku puskurissa tai muuten ois kolissut.

Miten asiaan liittyy henkilön sukupuoli?
 

Patrick Bateman

NES-Retro Guru
Insider
Viestit
10603

Maine:

Mjuuu, sain plakkariin tältä päivältä vielä peurakolarin. Tai jälkeenpäin kun mietiskelin niin kauris se taisi olla, melko pieni se oli ja aika tumma. Oli jo täysin pimeää ja 9-tie on tunnetusti helvetin paha näiden kanssa, tien pinta aika jäinen, näkyvyys heikko kun tien pintaan hukkui kaikki valo. Siinä sitten 80km/h alueella näin että keskellä tietä n. 30m päässä yksi kusinaama käppäilee, oli vielä sillain viistosti ylittämässä tietä ettei vahingossakaan olis voinut huomata silmiä kiilumassa tai vaaleampaa kaulaa. Vedin liinat kiinni ja ehdin siinä miettiin että täytyy yrittää perseen kautta väistää, vauhti kyllä putosi aika paljon muttei ollut mitään tehtävissä törmäyksen välttämiseksi niin perseeseen osui ja eläin lensi ojaan. Eipä onneksi tullut mitään vaurioita, muuta kuin rekisterikilpi vääntyi. Pysähdyin tien sivuun ja kävin kattomassa näkyisikö sitä eläintä, mutta sen verran kevyt se törmäys lopulta oli että se jatkoi siitä matkaansa, ei näkynyt mitään verijälkiä. Mietin siinä jo että mun täytyy keksiä millä saan lopetettua sen kaverin jos se on siellä ojan pohjalla kitumassa, mutta ei sitä näkynyt enää missään. Soitin sitten häkeen, kyselivät lyhyesti mitä siinä kävi, sanoivat että poliisi ottaa vielä yhteyttä ja ehdin ajaan jo kotiin kun soittivat, lyhyt kuvaus tapahtumista ja paikallisen riistanhoitoyhdistyksen äijä soitti sen jälkeen ja kerroin samat asiat, se lähti paikalle kattomaan täytyykö lähteä jäljestään eläintä. Nuo on helvetin sitkeitä vaikka olisivat loukkaantuneitakin, saattavat ehtiä pitkälle ennen kuin tuupertuvat jonnekin.

Semmosta, eipä onneksi pahemmin käynyt. Hetken siinä vähän tärisi, mutta nopeasti sekin meni ohi. Sellanen juttu kyllä jälkikäteen hieman nauratti kun kelailin sitä tapahtumaa läpi, että miten siinä tuli toimittua, niin muistin että kaiken sen lyhyen tilannearvioinnin lomassa ja jarruttaessa ja pientä väistöyritystä tehdessä ehdin myös huutamaan sille elukalle että:
"EI VITTU SÄÄ OOT TYHMÄ...!!"
*CRASH*
"VITUN TYHMÄ!!"
Ja sitten auto sivuun :D
 

sf78

NES-Retro Apprentice
Insider
Viestit
864

Maine:

Pysähdyin tien sivuun ja kävin kattomassa näkyisikö sitä eläintä, mutta sen verran kevyt se törmäys lopulta oli että se jatkoi siitä matkaansa, ei näkynyt mitään verijälkiä. Mietin siinä jo että mun täytyy keksiä millä saan lopetettua sen kaverin jos se on siellä ojan pohjalla kitumassa, mutta ei sitä näkynyt enää missään.

Kannattaa pitää tällasta mukana aina kontissa ihan muutenkin. Varmuuden vuoksi voi teroittaa toisen reunan jos joku isompi elukka, mummo tms. jää alle.
shovel.jpg
 

Wiizeli

Pimeyden lapsi
Ad Infinitum
Viestit
13584

Maine:

Pakko ihan tänne jakaa tämä.
Tänään Pihlajamäentiellä taakseni osui Gordon Deliveryn jakeluauto. Oli koppipaku tai pieni kuorkki.
Kuski ajoi kuin reikä päässä. Ohitti mut heti kun sai pienenkin tilaisuuden.
Veteli kaistalta toiselle ja jatkuvaa ylinopeutta.
Puikkelehti autojen välistä minkä kerkesi, että oli aina letkan nopein.
Ja lopulta se meni Viikin Prismaan kuormaansa viemään.

Vittu kun koskaan ei oo poliisit silloin paikalla, kun tollasia ääliöitä on liikenteessä.
Niin härskiä liikennekäytöstä ja vielä työautolla.
 
Ylös Bottom