PS2-pelihankinnat

Höhöö, tämä Raiden-keskusteluhan on mehevää nostalgiaa varhaisen TUUTAUSERIN foorumikeskusteluista :D !

Toi peli on vähän semmoinen lapsuusvuosieni klassikko jota en mitenkään objektiivisesti osaa arvioida, mutta joo, tykkään ihan mahdottomasti Plantista, Raikusta, bosseista ja salaisuuksien määrästä.
RAY on minun suosikki mecha Rexin jälkeen.

Yks kritiikki mitä olen kuullut, on että sen nukutuspislan saa liian myöhään Plantissa. Kyllä sen minusta tosi aikaiseen voi hakee jo, mutta siinä vaan lähtee helposti alussa toiseen suuntaan kiertää tota mestaa :p
 
Viimeksi muokattu:
Itsellehän ei Raidenin suhteen ollut mitään ongelmia, koska toi oli periaatteessa eka Metal Gear-sarjan peli mitä pelasin.
Olin kyllä testannut MGS:ää pleikkarilla, mutta ei siitä mitään tullut.

Mitä asioita muistan tosta pelistä?
Lokin paskaan liukastumiset.
Olikohan se yks hahmo joku vampyyri, mitä vastaan taisteltiin.
Ja sit jossain vaiheessa piti jotain mini-ohjusta ohjata ilmastointikanavassa. Se tais olla pelin vaikein kohta itselle.
 
Olihan Raiden myös Snake, sillä Snake on vain koodinimi.

Joo, ihan samalla tavalla kuin 007 on vaan koodinimi.

1624435510440.png

Ei oo mitään väliä kuka on 007.... eikun onhan.



Siinä on mun 007.
 
Voidaanko siis todeta että MGS2 oli edellä aikaansa myös sikälikin, että aiheutti Raidenilla semmoisen mielensäpahoittajien aallon pitkin internetsejä ja varsinkin jenkeissä.

Joskin TLOU2:stä poiketen Solid 2:lla oli ihan pelillisiäkin ansioita, ei ollu pelit täysin tuommoisia tyhjiä "kohujulkkiksia" vielä sillon.
 
Olavinlinnan mainitsinkin jo olutketjussa!
Olikos sulla jotain kytköksiä? Hieno kesäkaupunki kyllä! Käytiin päiväreissu mökiltä kylillä pyörimässä. Kahvila Saima oli aikas loisto ruokapaikka. (y)
Joo, oon syntyny ja asunu tuolla sen jälkeen vajaa neljä vuotta. Sukua siellä vielä asuu ja kyseisessä kaupungissa on myös juopoteltu vähintään riittävästi.
 
Kirpparhinnoin 50 cent/kpl Porin Patakirpparista:

Garfield (Boxed)
Heroes Of The Pacific
Jak 3
Jak X
Monopoly
Prince Of Persia: Sands Of Time (Platinum)
Prätkähiiret (Boxed)
Ratchet & Clank: Going Commando


Jäi Ratcher and clankejä muitakin, mutta olivat niin kaameassa kunnossa että jätin sinne. Nää oli nyt ees semmoisessa vähän kelvollisessa kuosissa.
viidenkymmenensentin_ps2_pelei.JPG
 
Ei oikein tunnu nuo ;WAREZIT muistikortilta pötisevän, niin hommasin PS2 persaukseen tämmösen kovalevyadapterin. Siihen sitten tilasin IDE väylään menevät muistikorttipalikat. Otin kahta eri niin voi tarvittaessa testailla joko CF kortilla tai sitten ihan vaan SD kortilta.

IMG_0099.jpeg

Vaan niinku kaikissa mun hankinnoissa, niin oletus että joku stantardi pitäis paikkansa (tässä tapauksessa IDE väylä) backfirettää joka_vitun_kerta ja eihän nuo tuohon mene. Eli mun piti laittaa nyt sitten vielä reilu_alilta IDE 40 pin -> IDE 44 pin + power adapteri tuleen... No ei onneksi maksanu kun 4€ mutta voi vittu näitä vehkeitä!
 
Takaisin
Ylös Bottom