Muut Nintendo-pelihankinnat

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
30945

Maine:

Jos hankinnat eivät mahdu mihinkään muuhun ketjuun Nintendo-pelihankinnoissa, niin ne voi laittaa tänne. Koskee siis myös Virtual Boytä.
 
Viimeksi muokattu:
Kävin työpäivän jälkeen kylän pikkukirpparilla, josta ei koskaan tunnu löytyvän mitään. No tällä kertaa onnisti!

- Tropical Fish (Game & Watch)

Hintalappu oli 35€. Vähän siinä hikoilutti ( :sweat:), mutta katsoin että samanlaista on huudettu parhaillaan Huuto.netissä 62 euroon (ei vielä sulkeutunut), joten päätin napata pelin matkaan.

Kassalla sitten vielä paljastui, että kyseisessä pöydässä oli kaikki -50%, joten lopullinen hinta oli enää 17,50€. :bow:

Patterikansi tästä puuttui, mutta lainasin testailua varten kannen Donkey Kongista. Pystytuki ja sarjanumerotarra ovat tallessa.

Samasta pöydästä löytyi myös rikkinäinen PSone.

20210310_210825.jpg

20210310_210910.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Saako vielä kuvan päällä? Ranteen siis, ei paistin.
Yleisön pyynnöstä lisää karvakuvia:
Screenshot_20210430-075726_Gallery.jpg

Positiivista on se, että ei tee edes tiukkaa saada tuota mahtumaan. Jää vielä monta paikkaa kasvunvaraa. Tuntuu myös ihan kelvolliselta kädessä.

Enää puuttuu kutsu Linnan juhliin tai muuhun merkkitapahtumaan, jossa tuota voisi pitää asusteena arvoisessaan paikassa. Hyvä puoli on myös se, että pidän kelloa vasemmassa kädessä ja Power Glovehan on tehty oikeaan käteen. :DD
 
Kellohommat etenee! Musta SMB3-kello 50e käyttäjältä simoxyz.

Onnistuin jopa etenemään pelissä alkuturhautumista pidemmälle. Hypyn kesto ja vihollisten tulipallojen (tms.) etenemisnopeus ovat hyvin epäloogisia, joten väistäminen pitää opetella eikä mennä intuitiolla. Täytyy nyt kuitenkin todeta, että en kovin montaa minuuttia pelille ole uhrannut toistaiseksi.

Ranteessa on vielä tilaa! Josko seuraavaksi löytyisi Zelda...

Screenshot_20210530-223319_Gallery.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Suomessa ei varmaan myyty muita, mutta löytyyhän noita Nelsonicin pelikelloja maailmalta vaikka kuinka. Esim. Marioita löytyy viisi erilaista + niistä vielä värivariantit.

Pahus, luulin jo, että tässä olisi ihan hyvät mahdollisuudet saada edustava otos kellovalikoimasta itselle, mutta noitahan on ihan älyttömästi! Nintendon pelejä taitaa kyllä olla vain muutama.

On muuten näköjään kaikenlaisiin nimihirviöihin aikanaan lätkäisty Nintendon leima:
Nelsonic-SuperMarioRace.jpg
Gamewatch Boy :rolleyes:
Mutta silti: jos joltain tällainen löytyy ja haluaa siitä eroon, saa tarjota! :DDVähintään pyydän laittamaan foorumille kuvia.
 
Ostin tuon Game & Watch 35v Mario spesiaalin neljällä kympillä vpd:stä.

Ompahan köpönen muovilelu verrattuna esikuviinsa. Ei löydy edes tukirautaa, että saisi yöpöydälle kellon virkaa toimittamaan.

Hyppäsin Mariossa ekaan rotkoon ja laitoin takas pakettiin. Jos jotain positiivista, niin sentään pakkaus on tyylikäs.
 
Tuo tukiraudan puuttuminen on kyllä pitkä miinus, mutta muuten laatunsa puolesta vastaavat mielestäni esikuviaan.

Vai mitä tarkoitat muovilelulla?
Niin siis tämä tuntuu muovilelulle, kun alkuperäisissä on ihan omanlaisensa fiiliksensä. Ei ne tunnu samalla tapaa muovileluilta, vaikkakin molemmat ovat kirjaimellisesti muovileluja.

Voi olla vaan semmosia aivojuttuja nämä jolle ei löydy mitään järkeenkäypää selitystä.
 
Takaisin
Ylös Bottom