C-kasettihankinnat

Alfa Antikvasta pari Michaelia julistekauppojen kaupanpäällisiksi. On kyllä eri hyvä meno tuolla putiikissa nyt uuden omistajan myötä.

7526395E-3BC7-4647-AFE7-DC58047EAD1A.jpeg
Joo, täähän vissiin alkujaan Rauman suunnalta eli varmasti hyvä henkilö. Pitäisi kyllä lähteä penkomaan, kun tää korona menis pois/helpottais.
 
Sakari Wirran Super Mario löytyi jo ennestään kokoelmasta, mutta poika alkoi hiljattain fanittamaan Turtlesia (kun kaivoin esille vanhan sarjan DVD-boksin) ja tämä sattui sopivasti kohdalle Huuto.netissä hintaan 11,50€ + postit 3,50€ = 15€:

- Teinimutanttikilpikonnat ja muita suosikkilauluja

20210317_203805.jpg


Mulla oli itse asiassa sama kasetti jo lapsena ilman kansia (ja on varmaan edelleen jossakin vanhempien kätköissä), joten toimii myös itselleni nostalgiapläjäyksenä! :cool:

Tässä vielä nimikkokappale, sattumoisin @Ed-Dien lataamana.

 
Viimeksi muokattu:
Hyvät nimet noilla suomalaisilla turtleseilla.

Koin tässä juuri tällaisen, että:
Eukko kattelee tossa vieressä telkkaria ja mä olen intternetissä.
Äänettömästi hihittelen täällä kaikenmoisia hauskoja postauksia ja yritän olla sillai että en naura ääneen ni ei tartte selittää mikä täällä naurattaa ja keskeyttää toisen telkkarinkattelua sillai.

Niin: Tuo postaus ilmestyi ja vilkaisin sitten kasetin kantta, ja koin tilanteen, jossa repesin ihan helvetin kovaa nauramaan mutta täysin äänettömästi, suu kiinni ja liikkumatta kaikkialta muualta paitsi vatsasta! Varmaan joku systeemi meni sisältä rikkikin!
 
Joku aika sitten tipahti tämä hienous luukusta, vanhan unholyäijän temple of tiermes häröilyä, kovin tyylikäs puinen kotelo ja kangaspussukka, oliko näitä 10kpl tehty ja tuo koko kasa tais olla 37€ (cd:tä, patchiä, nappia) josta kassu oli muistaakseni 10€ joka oli enemmän kuin kohtuullinen hinta

Huudostapi oli nämä

IMG_20210317_231253.jpg
 
Muutama kasetti tuli tilattua Morbid Cellar Distrosta.

Lifeless Vomit - Entrails On The Floor, Rock-Roller At The Door (Rugged Fish-Beard Walks Without Hooks) 6€

Disinter - Exitus Letalis 7€

Cartilage - In Godly Flesh 7€

Torsofuck - Live Mexico Tour 2008 6€

20210329_170923.jpg
 
From Biblos_hermannos, with lööööve :heart:

WEED OUT THE WEAK PAAHTOSTARTTI C-kassua ja kasa tarroja ja muuta! Erakkorecordin tarrat ei tullu kuvaan ja ne melkeen meni roskikseen enneku houmasin ne tuolta kassun paketista erikseen! Löyty kuitenki ja tallesa o!

rrIRVyr3Q6W%K%gKMy5mZA_thumb_97c7.jpg

Ei tämmöstä starttia oo kyllä missää biisisä! Tuskassa aikonaa moshasin pään_irti
 
Takaisin
Ylös Bottom