Vinyylihankinnat

Juuh elikkäs palkkapäivä ja rahat haisemaan, oisko joku ~350e ollu hintalappujen mukaan Äxästä. Macabre oli numeroitu 1/500, ihan hauska sattuma. Nyt ois nuokin Dahmeria ja Murder Metalia vaille hyllyssä, mutta niistäki kai Nuclear Blastin kautta kohta tulossa reissuet, niin ostellaas sitten ne. Protectoria oon ootellu vastaan tulevaksi varmaan 10 vuotta, uusintapainoksia en oo viittiny ostaa tosta ku on kovimpia saksalaisia rässijulkaisuja ikinä ja bändin kovinta matskua. Annica rules ja siitäki vähä ootellu että Svart tai joku tekis uutta painosta, vaan eipä oo näkyny niin mennään nyt orkkiksella. Morbid Talesikin piti napata ku on about kaikki muutki CF:t kasarin painoksina hyllyssä, To Mega Therion pitää vielä jostain repiä. Midnightin kokis yks harvoista hyllystä puuttuvista, niin eipä tarvi sitäkään enää metsästää. Tuo Death SS on Etelä-Korean painos mistä on kanssa tullu haaveiltua joku kymmenisen vuotta, kun sain tietää että tommonen on olemassa. Näköjään tässä ihan viime vuosina alkanu discogsissakin liikahtelemaan tuo, liekkö Koreassakin vinyylibuumin myötä kaiveltu levyjä naftaliinistä vai mikä lie homma. Jees :comicbookguy:


1661972626051.png
1661972633204.png
 
Kyllähän se mustakin lätty hieno on.
 
Nonnih!

Behemoth - Opvs Contra Natvram Behemoth Webstoresta 66,6€ Tai ainakin tuon muistelen hinnan olevan. En ole enää satavarma. Tämä tuli ennakkotilattua silloin joskus aikoinaan.


beh1.JPGbeh2.JPGbeh3.JPGbeh4.JPGbeh5.JPG

Sulla taitaa olla noiden nimmarit jo aika moninkertaisena?
 
Paikallisessa Cittarissa oli tänään joku Levy Pop-up. Huomasin sen sitten ohimatkalla 15 min ennen loppumista. Pitihän sieltä sit joku levy mukaan.

Turilli/Lionen Rhapsody - Zero Gravity: Rebirth And Evolution, 30€

IMG_20220924_173053.jpg

Mul loppu Rhapsodyn kuuntelu samoihin aikoihin kuin muuttivat nimeään ja myöhemmin "hajosivat". Niin ei näit uusia virityksiä oo oikein kuunneltu.
 
Takaisin
Ylös Bottom