C-kasettihankinnat

Ostin Takapihan murrit hetken mielijohteesta, kun @Zilverfang kertoi löytäneensä albumilta Zelda-biisin.

Screenshot_20220120-164704_Gallery.jpg

Zelda-biisi on kyllä melkoista tavaraa.
"Vaikka me delataan / silti me pelataan / alusta asti aina vaan"

Huudosta posteineen 10,5€, mikä on kyllä suurin maksamani summa koskaan mistään kasetista. Oliko järkevä ostos? Ehkä oli, ehkä ei. Biisi soimaan ja piipipipiipipii!

Sakari Wirran lastenlaulu Super Mario on varmasti kaikkien nesretrolaisten soittolistoilla, mutta tulipa tehtyä hämmentävä löytö eräältä Timo Kojon ja kumppaneiden lastenlevyltä vuodelta 1991.


En tätä Zelda-kappaletta netistä löytänyt, joten otin kappaleen talteen C-kasetilta ja latasin YouTubeen.

Zeldan lisäksi mainitaan muitakin NES-pelejä.


Kiitokset vielä Zilverille sekä tämän bongaamisesta että Youtubeen latamisesta!
 
Tämä oli "sekalaista" laatikon pohjalla kirppiksellä ja tietäjät tietää kyllä miksi tämän nappasin mukaan. Tosin ei jää omiin kokoelmiin, vaan annan veljelle lahjaksi, koska hän näitä c-kassumiehiä enempi!

kasettia.jpeg
 
En tullut tänne ilmoittelemaan kasettihankinnoista, mutta tulin sanomaan, että kasetit ovat toden totta tekemässä paluuta, sillä Flotsam & Jetsamilta tulee Doomsday for the Deceiver, No Place for Disgrace, My God, High ja Ugly Noise c-kasettijulkaisuina :eek:


Tosi erikoinen setti, kun siinä on parin vanhan klassikon lisäksi käppälevy 90-luvun lopusta, vähän parempi levy 2000-luvun alusta ja käppälevy 2010-luvun alusta.
Näyttäisi olevan pienet painokset tosin. Ekat pari klassikkoa saa peräti 300kpl julkaisun ja noi muut 200kpl julkaisun.

Flotsam_Cassette_Bundle_480x480.jpg




 
Perjantain kirppari-saldoa.

Ulvilan kirppari:
Big Country - The Seer
Jope Ruonansuu - Täällä Washington
Poco - Legacy

1€/kpl

Poco_big_country_jope.JPG

Hyvä hankinta tämä Jopen kasetti. Itselläkin tuosta vain kultaisia muistoja. Sama kasetti itselläkin vielä jossain tallessa. Kuunneltiin ahkeraan lapsuudessa ja varsinkin automatkoilla kun oltiin Lapin mökille menossa. Tiedä vaan sitten kyllästyikö vanhemmat kun Jopen juttuja kuuntelivat monenkin sadan kilsan ajan, mutta minä kyllä jaksoin hyvin, löytyi toki muitakin kasetteja kuunneltavaksi.
 
Takaisin
Ylös Bottom