Jäsenen WoS uusimmat tuotokset

 1. WoS

  PS1-pelihankinnat

  Suikoden $5.99 Suikoden II $9.99 Legend Of Dragoon $5.99 Chrono Cross $9.99 Xenogears $9.99 Wild Arms $5.99 Wild Arms II $5.99 Parasite Eve II $5.99 PS3:n storesta.
 2. WoS

  PS2-pelihankinnat

  Muutamat Shin Megami Tenseit tuli napattua PS3:n storesta Devil Summoner: Raidou Kuzunoha vs. the Soulless Army Devil Summoner 2: Raidou Kuzunoha vs. King Abaddon Hintaa oli $9.99 per peli.
 3. WoS

  Kalasäilykkeet ja sillit

  Topikin innoittamana tuli tänään vierailtua säilykehyllyllä kun tuli käytyä isoilla kaupoilla. Illalla sitten muikut leivän päälle ja testiin.
 4. WoS

  CD-hankinnat

  Omnivortex - Diagrams Of Consciousness Suoraan bändiltä 14,10€ posteineen päivineen.
 5. WoS

  Uusimmat hankintasi

  Tää on kyllä kova hankinta. Kelpaisi kyllä itsellekin tällainen katu-uskottava soitin.
 6. WoS

  C-kasettihankinnat

  Broken Hope - Swamped In Gore Erakko Distrolta 10,5€ posteineen päivineen. @biblo Meinasitko ottaa distron puolelle myyntiin tuota DSR:n tulevaa King Diamond boxia?
 7. WoS

  Kalasäilykkeet ja sillit

  Vielä on tuo kilohailiosasto testaamatta kun oon yleensä ostanut jotain molppelaista tyrnisilakkaa tai valkosipuli järki särkeä.
 8. WoS

  Parhaat PSN-pelit (PS3, Vita, PSP)

  Sain nyt aikaiseksi katsoa tuon Reggien videon ja kyllä se varmaan pitää käydä vielä tarkistamassa jenkkistoren ps1 ja ps2 tarjonta viimeisen kerran ja poistaa muutamat jappiropet mitä ei vielä löydy omalta koneelta.
 9. WoS

  C-kasettihankinnat

  Joo, pitihän se korjata parempaan talteen.
 10. WoS

  C-kasettihankinnat

  Mgla - Age Of Excuse Mgla - Exercises In Futility Dopethrone - III Hintaa tuli 20e plus postit ja kauppapaikkana toimi muistaakseni Facebookin Kasetti/Kela/Nauha-ryhmä.
 11. WoS

  C-kasettihankinnat

  Muutama kasetti tuli tilattua Morbid Cellar Distrosta. Lifeless Vomit - Entrails On The Floor, Rock-Roller At The Door (Rugged Fish-Beard Walks Without Hooks) 6€ Disinter - Exitus Letalis 7€ Cartilage - In Godly Flesh 7€ Torsofuck - Live Mexico Tour 2008 6€
 12. WoS

  Mitä peliä pelasit viimeksi?

  Bravely Default II (Switch) Vähän päälle 20h pelattuna ja oon sitä mieltä, että bossi tappelut pilaa tän pelin nautittavuuden täysin. Ärsyttää kuinka peli pakottaa tiettyjen job classien käytön noissa loppareissa ja silti bossit tuntuu jyräävän omat ukot täysin. Enkä ymmärrä miksi dunkuista on...
 13. WoS

  Vinyylihankinnat

  Tää on kyllä Äxällä nykyään enemmänkin sääntö kuin satunnainen poikkeus. Tuntuu, että omalla kohdalla kaikki tulee sen 2-4 viikkoa myöhässä julkaisupäivästä ja yksi levy otti joku 3-4kk julkaisusta ennen kuin saivat sitä varastoon ja toimitettua omaan pieniin kätösiini.
 14. WoS

  CD-hankinnat

  Draugnim - Vulturine Huudosta uutena 7,51€ posteineen päivineen.
 15. WoS

  Mitäs tänään ruuaksi?

  En nyt saanut otettua kuvaa, mutta tuossa juuri nautin mäkkärin big mac aterian ja siihen vielä jälkkäriksi toisen big mac hampurilaisen. Eiköhän tässä nyt pärjää huomiseen.
Ylös Bottom