Jäsenen Sampyla uusimmat tuotokset

 1. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  No tässähän viestissä olevassa arvostelussa se kerrotaan että eivät halunneet alun perin ollenkaan ääninäyttelyä kun monimutkaistaisi prokkista :)
 2. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  Day of the tentacle on omia ehdottomia suosikkeja Scumm-moottorilla ja on vielä kohtalaisen "järkevä" puzzleiltaankin.
 3. Sampyla

  Pelit-lehti hakuluettelo

  Hurja vauhti jatkunut tämän kanssa ja nyt ollaan indeksissä jo saatu vuosi 1994 plakkariin :ohgawd:. Jos sitä sais hieman tiivistettyä tahtia tämän prokkiksen kanssa tästä eteenpäin!
 4. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  Otinpa tässä tämän Pelit-lehti indeksoinnin myötä myös nopeat teostorikkomukset noista pelikerhon pelien arvosteluista. Jos ne vaikka liitetttäisiin tuonne pelin aloituspostauksiin luomaan fiilistä? Muukalaisten yön otin nopeasti vain puhelimella, niin se ei ole mikään laadun huipentuma mutta...
 5. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  Olipas tappelu saada tämä pyörimään kun vanhat luotto frontendit ei näköjään enää toimi windows kympillä mutta onneks on sen verran aivoja että sain pelin pyörimään ja Arton ohjeilla vielä suomeksikin! Katsotaan mitä tästä tulee!
 6. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  Kaksi tai kolme viikkoa on varmaan se makea piste. Riippuu tietysti pelistä aika paljonkin että onko hankala ja pitkä jne.
 7. Sampyla

  Hyvät kohteet

  itse olen myös käyttänyt samaa taktiikkaa jos en ole varma että saan nykyisellä automaatilla pidettyä johtosijaa enkä jaksa kärkkyä jotain kohdetta niin voin laittaa suoraan omankin automaatin tai huudon päälle reippaasti lisää eli sen oman maksimin suoraan.
 8. Sampyla

  Päivän aihe

  He-Mania ei tullu koskaan fanitettua ihme kyllä. Mihin ajanjaksoon tämä suomessa laskeutuu? Turtlesit ja prätkähiiret oli itelle ne juttu. Oliko MOTU jutut ennen tätä sit jo?
 9. Sampyla

  Millä tavoin olit lapsena idiootti?

  Kaikki lapset on kaikilla mahdollisilla tavoilla idiootteja kun eihän ne tiedä mistään mitään.
 10. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  Keräsinkin voimat ja palasin takaisin pelin pariin eilen ja pelasin KOKO PÄIVÄN putkella. Tänään palasin uusien voimien (ja gameFAQsin avustuksella) takaisin pelin pariin huomaten että jäljellä oli lähinnä roistojen pidätys. Pelistä jäi kyllä Sherlockin osalta hieman öykkärimäinen fiilis...
 11. Sampyla

  M: GB Fish Dude, Game & Watch Zelda & muuta (800€) [myyty]

  Joo kyllähän se lähtökohtaisesti monen sadan euron seteissä olettaa jo että on hyvin tarkka kuvaus sisällöstä, puutteista ja virheistä kuvien kera toki. Varsinkin kun kieli ja lyhenteet on hankalia tapauksia!
 12. Sampyla

  M: GB Fish Dude, Game & Watch Zelda & muuta (800€) [myyty]

  CIB on minun termistössä aina ollut Cart, Instructions ja Box ja COMPLETE on sit se missä on kaikki rekisteröintilaput sun muut. Mint myös rinnastettuna complete-listaukseen sisältönsä puolesta mutta viittaa enemmän kuntoluokkaan.
 13. Sampyla

  Mega Drive (Genesis) -pelihankinnat

  Never stop the madness ja kohta vedetään taas. Segaa tuli taloon cibulina jossain ihme SNUGAREISSA tuossa viime viikosta taas kymmenkappalein ja hintaa oli se 165e posteineen huudosta. Nyt taitaa Sega ostelu siirtyä enemmän yksittäisiin kappaleisiin kun alkaa tuo bulkki olla jo hyllyssä...
 14. Sampyla

  NES-Retron seikkailupelikerho

  Täytyy myöntää ettei nyt taida riittää voimat jatkaa tätä peliä eteenpäin. Ihan sinänsä Sherlock hommat ihan periaatteellisesti kiinnostaa samoin kuin pelissä kuvattu miljöö. Hyvin on napattu itse Sherlock tarinan henki mielestäni tähän mutta vähän on nyt liikaa tuota pikseli hunttausta omaan...
Ylös Bottom