Raitistelutopic

Mä oon sen viisi kokonaista päivää ollut nyt juomatta. Ihan ok jees meno. Edelleen oon kuitenkin hirveä läski. Ei oo vajaan viikon reippailulla ihrat lähteneet.

Huomenna takas kotiin.
Voin kertoa että tässä on muutamana päivänä pyörinyt päässä sellainen ajatus kuin: KOLMEN PÄIVÄN RÄNNI.

Mutta katsellaan nyt miltä se maailma huomenna näyttää, kun etelään takas joutuu.
Kauppaan joudun menemään joka tapauksessa.
 
Edelleen oon kuitenkin hirveä läski. Ei oo vajaan viikon reippailulla ihrat lähteneet.

Mullakaan ei oo auttanut tää sohvalla makaaminen ja lasagnen syöminen mitään.
 
Viimeisistä känneistä varmaan puoli vuotta. Viimeisestä saunakaljasta joku kuukausi. Alkoholi nyt ei oo koskaan ollu mulle mikään ongelma muutenkaan.

Viimeisestä kofeiiniannoksesta tulee tänään 80 päivää. Tää on ollu kyllä mielenkiintoista. Ei tee enää yhtään mieli kahvia. Siis koko ajatuskin että joisin jotain kitkerää papulitkua jonka vaikuttava aine on hyönteismyrkky :geek: Ja tuota tuli kuitenkin vedettyä vajaat 20 vuotta päivittäin. Ekat pari kuukautta ilman kofeiinia oli kyllä nihkeetä. Ei huvittanu eikä jaksanu tehdä yhtään mitään. Nyt mulla on lääkärin määräämä apteekin stimulantti ollu tässä 3 viikkoa tilalla, niin tää on kivempi kun vaikutus on paljon tasaisempi ja kestää koko päivän. Kofeiini aiheutti mulle loppujen lopuksi aina vaan väsymystä.

Nyt oon myös muutaman viikon ollu ilman herkkuja, ja todella vähillä hiilihydraateilla. Tuntuu piru toimivan. Syön lähinnä lihaa, kalaa, kananmunia, vihreitä kasviksia, maustamatonta jogurttia ja avokadoa. Ja joskus vähän marjoja. Juon vaan vettä, mutta yleensä lisään siihen elektrolyyttijauhetta. Pari kertaa oon ostanu kofeiinitonta (ja sokeritonta) kokista, mutta ei siitäkään nyt enää kauheasti kiksejä saa. Tulevaisuutta ajatellen oon miettiny että en ostais kotiin herkkuja tai aspartaamilitkuja, mutta spesiaalihetkiin voisin sallia itselleni esim. aidon sokerikokiksen silloin tällöin. Spesiaalihetkiin kuten vaikkapa lasten synttäreille.

Tuli muuten kesällä grindattua Hesburgerin platinajäsenyys, mutta nyt se jää täysin hyödyntämättä :D

Meininki on nyt hyvä. Oon jaksanu ulkoilla ja käydä kuntosalillakin melko säännöllisesti. Kun meen kävelylle ulos niin kauniit naiset hymyilee ja kattoo mua silmiin. Tätäkö sen elämän kuuluukin olla?

Mitäs sitä seuraavaksi keksis? Nofap?
 
Jos olet oikein kekseliäs, niin voit löytää näistä kahdesta kohdasta sekä haasteen että ratkaisun.

Ja jos haluaa vähän lisähaastetta niin näyttää niille ihan ekana sen näppiksen.
 
Katosit YaBB:ista jälkiä jättämättä 13.6.2018 ja teit yllätyscomebackin xenForoon 14.2.2021.
Damn, vähän pidempään olin poissa kuin muistelin.

Arvaa kuka oli muuten myös helvetin hyvä päivämäärien kanssa?

Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Yritin, mutta ei aukea mulle koska en muista tai tiedä jotain. Tältäkö idiooteista tuntuu aina?

armankelatkaa.jpg

Halusin hankkia tämän kyseisen tuotteen jo keväällä, mutta maltoin mieleni. Oon vähentänyt ostelua todella paljon, ja oon ylpeä itsestäni että mulla oli itsekuria jättää tää ostos silloin tekemättä. En oikeasti tarvinnut sitä silloin. Ja se ois pitäny tilata ulkomailta ja maksaa kauheat tullit ja postikulut. Mutta nyt se oli tullut myyntiin Jimm'ssiin (229 euroa), ja nyt mulla oli sille oikeasti tarvetta, niin tekipä hyvää OSTAA, varsinkin kun oli siihen myös oikeasti varaa, kun olen elänyt jo kohta vuoden tosi säästeliäästi.

IMG_1309.jpeg

Elikkä oon pelannut viime aikoina aika paljon Counter-Strikeä, ja huomasin että mun halpisnäppiksellä tuli tosi paljon vahinkopainalluksia, enkä muutenkaan tykännyt siitä lankusta. Halusin maksimaalisen feedbackin omista painalluksistani, joten valitsin tähän MX Cherry Blue-kytkimet. Niissä tuntuu ja kuuluu kunnon klikkaus. Jees jees. Tämä oli myös ainoa näppis minkä löysin jossa on sellainen langaton systeemi, että tätä voi käyttää useamman tietokoneen kanssa, ja vaihtaa konetta yhdellä napilla. Käytän samalla pöydällä sekä PC:tä että Macia, joten tämä oli hyvä ominaisuus. Tosin tällä hetkellä mun PC-käyttö on 99% tuota Kynäriä, niin siinä taidan suosia langallista kytkentää jotta ei tule mitään lisäviivettä. Halusin myös näppiksen mikä ei ole liian leveä, mutta joka silti sisältäisi perinteiset numeronäppäime, koska välillä tulee hakattua Exceliin paljon numeroita. Taas kerran tämä näppis oli se mikä toimitti.

IMG_1313.jpeg

IMG_1312.jpeg

Tiedän että on olemassa hardcore näppisporukat jotka varmaan naurais tälle mun hankinnalle ja pitävät tätä ihan amatöörien leluna. Mutta mun käsiin tää tuntuu todella laadukkaalta, eikä ole tarkoitus alkaa kustomomoimaan tai öljyämään osia tai vaihtamaan kytkimiä. Eiköhän tällä kynärit ja muut näpyttelyt hoidu ja enempää en ala hifistelemään.

IMG_1310.jpeg
IMG_1320.jpeg

Loppuun vielä ääninäyte:

Jumalauta miten ruma.
 
Mietin että linkkaanko ton postauksen tohon, mutta sitten en taas toisaalta halunnut nähdä sitä enää uudelleen.
 
Tosiaan pari kuukautta mennyt ilman alkoholia tässä, ja eilen illalla tuli ensimmäisen kerran sellainen tunne että nyt tekis mieli vetää ihan huolella viinaa. Ei mitään erikoisoluita tai viskin nautiskelua, vaan ottaa sellanen spurguhuikka jotain karmeeta paskaa joka menis suoraan ikenistä päähän. Vitutti hetken niin lujaa ettei veri meinannut kiertää, Ilveksen peli niin sekaisin että ahdistaa ja siihen päälle ykkösveskari paskaksi ja telakalle. Tunne kesti noin 10-15 min ja haihtui sitten sinne mistä oli tullutkin, eli perseestä. En toteuttanut tätä mielleyhtymää, mutta ensimmäinen kerta tosiaan kun heräsi tarve juoda alkoholia, ja vielä sellaisen jyskyttävän rynnäkkökännin muodossa.
 
...mutta ensimmäinen kerta tosiaan kun heräsi tarve juoda alkoholia, ja vielä sellaisen jyskyttävän rynnäkkökännin muodossa.

Mun oluthimo on ollut pääasiassa sellasta että jos muutaman vetäis ja sais pienen miellyttävän nousun.

Toki pari hermoromahdustakin väliin, mutta ei mitään viinaa ole tehnyt silti mieli.
 
Takaisin
Ylös Bottom