Päivän aihe

Erittäin kiireinen, kuten kaikki muutkin viikot viimeiset seitsemän vuotta. Uuden röntgenlaitteen käytön opettelemista, opiskelijoiden ohjaamista, kemistikerhon kokouksen järjestäminen ja siihen osallistuminen, saksalaisen tutkimusyhteistyökumppanin kanssa etäpalaveeraaminen, käyttäjän nimimerkki @TriplaKoo kanssa soittelu, naisen vieminen hammaslääkäriin, yhden lehden kansikuvan tekeminen ja tenttikirjan lukeminen.

Ja siinä oli vasta maanantai.
 
Minkälaisen hatun? Vai teetkö paljastusketjun sitten sunnuntaina? :D
Oli kuulemma sovittu jossain, että pitäisi olla musta hattu arkunkantajilla paapan hautajaisissa. Niin joku sellainen hautajaisvaatteisiin sopiva.
 
Töihommia normisti viikolla a.k.a nesretroa ja kaffia niin maan_pirusti!

Odottelen tässä myös tuosta naapurissa olevasta 1920-luvulla tehdystä suojelurivarista vähän lisätietoja josta oon kuolannu kämppää jo vuosia. Myyjä ei oo vielä laittanut kohdetta julkiseen myyntiin ja aikoi olla yhteyksissä "myöhemmin tässä kuussa", eli hyvällä mäihällä ensviikolla jo kuuluu jotain!

Perjantaina ajattelin mennä CityBiljardiin pelaileen ja vähän keittoo vähä :cheers:
 
Maanantaina on kunnanvaltuuston kokous, johon olen valmistellut aloitteen. Muuten sitten töitä, voisi olla muutaman yön kotona ja käydä pystykorvanpennun kanssa metsällä.
 
Viimeksi muokattu:
Alkaa ainakin paskasti pitkästä aamuvuoroon. Töitä paljon taas luvassa + opiskelija mukana. Mikä tosin ihan jeez kun voi nakittaa kaiken sille. 😁 Vkl vapaa sentäs, mut menee palautumiseksi sekä muksun jalkapalloturnauksessa. Auto pitäis viedä huoltoon. Pihahommia pitäis tehdä. Niin ja keskiviikkona korona piikille toista kertaa. Kai sit oon torstain kuumeessa.
 
Päivän aihe: food truckit, eli pyörillä liikkuvat ravintolat.

Missä yleensä törmäät food truckeihin? Mihin kaipaisit niitä, jossa niitä ei vielä ole näkynyt? Millainen ruoka on parasta, jota saa auton luukulta? Mitä ruokaa haluaisit tämmöisestä tarjoiltavan tai millaista ruokaa toivoisit ruokalistalle? Maistuisiko tuoreisiin kotimaisiin kasviksiin nojautuva ruokalista vai oletko täyshetero ja syöt pelkkää lihaa?

Mitä mieltä noin muuten food truckeista? Millaisen food truckin perustaisit itse?

Aiheen taustalla on yksi meneillään oleva koulutehtävä. Ideoita, konsepteja ja reseptejä tehtävää varten on jo kasassa, mutta koitan vielä laajentaa ideapoolia, jos tuleekin jotain kuningasideoita vastaan. NES-Retrossa kun tiedetään aina parhaiten.
 
En oo koskaan syönyt tollaisesta food truckista.
Ei oo kyllä mielenkiintoakaan.
Ravintolat ja "ulkona" syöminen ei kiinnosta mua ollenkaan.
 
En ole kauheasti näissä asioinut enkä varmaan asioi mutta ihan tervetulleita ovat katukuvaan.

Pitää miettiä tota omaa juttua vielä.
 
Ravintolat ja "ulkona" syöminen ei kiinnosta mua ollenkaan.

Tossa kun on kotimatkalla ollut moinen niin oon ostanut kyllä burgerin siitä ja eikun kotiin syömään.
 
Takaisin
Ylös Bottom