Turha threadi

Läksin tossa lumitöitä tekemään aiemmin aamupäivästä.
Käytäviltä oli isoimmat kolailtu, mutta parkkis oli aika sohjossa ja olihan sitä uuttakin kamaa kertynyt käytäville lisää.
Siinä sitten nopeasti kolalla työntelin talonyhtiön kulkuväylät puhtaammaksi ja mietin, että jos vähän parkkikselta pahimpia ennen kuin oman auton kaivan hangesta esiin.

No sittenhän siinä kävi niin, että pari muuta talonyhtiön äijää (about samanikäisiä kuin minäkin) tuli pihalle lumihommiin.
Hetki siinä kolailtiin ja päättivät sitten, että linko kehiin niin helpompaa. Toki siinä kävi sitten niin hienosti, että bensa loppu.
Eli se linkoilu ei päässyt edes alkuunsa.

Piti sitten niitä pihalumia työnnellä talonyhtiön yleiselle piha-alueelle, jossa oli metrin verran lunta. Sinne sitten sellasta korkeaa kasaa vaan.
Tässähän sitten tietty se hienous, kun itse olen 400kiloinen alkoholisti, niin kunto ei ole ihan kohdillaan. Ne kaksi muuta työnsivät nuoruuden innolla lunta menemään, niin kuin ei missään tuntuisi.
Mutta eihän sitä itsekään periksi voinut antaa. Vaikka päälle päin näkyy, että sydänkohtausta pukkaa, niin ei silti myöntää voi että tämähän käy kunnon päälle.
Siinä sitten pari tuntia lunta työnneltiin.

7700 askelta kertyi tossa pienellä pihalla, kun kolan perässä kulki.
Saa nähdä kuinka kankeana ja paskana on keho, kun huomenna sängystä heräilee.

Meinasi ihan kuva unohtua...

luntad.jpg
 
Luin joskus aikalaiskuvauksia noilta hirmupakkasilta. Autojen renkaat muuttuvat kantikkaiksi ilmanpaineen laskiessa ja lähtevät vanteilta pahimmassa tapauksessa. Hihnat repeävät ja tietysti muutakin moottorihäikkää tulee.
Tää kävi aikanaan yli 40 asteen pakkasissa itelle, sillon oli jo matkapuhelimet niin piti soittaa isäukolle että mitä vittua kun ajais jollain vaunun vanteilla, hetken aikaa ajeli niin renkaat "suli" normaaliks
 
"Ajattelin, onkohan joku suivaantunut kunnan päätöksistä vai onko se kunnianosoitus, että hyvin on mennyt, alueen asukas kertoo Iltalehdelle."

"– Jos veistos jossakussa herättää erityistä pahennusta, hän voi sen käydä kaatamassa."


Ollaanpas sitä niin kivoja.
Good vibes only.
 
Hah, vois muuttaa Kirkkonummelle ihan sen takia että siellä on iso pen...eikun, hyvä kunnanjohtaja.
 
Ajattelinkin aiemmin vastaavaa.

73FA31B4-BAB9-4EA7-B9A9-21C0DCED96D9.jpeg
 
Kaikkein parasta oli kun luin tykkääjien nimet ja jotenkin automaattisesti mieli yhdisti Radikuksen ja JR:n Radikus JR:ksi.
 
Screenshot_20210114-193455_Gismeteo.jpg
Nuin. Saatiin Petroskoissakin -30 C rikki. Selainversio sanoo -30,2 ja tuntuu kuin -37 c. Töistä lähtiessä sai tapella työpaikan portin kanssa. Sen mekanismi tuntuu olevan välillä jäässä jo heinäkuussa, niin yllättäen tänään oli vähä ongelmia.

Öimököönissä enää 18,2 astetta kylmempi.
 
I actually did it.

Luin kaikki viestit boardilta ja nyt näyttää tyhjää. I accomplished shit.
 
Takaisin
Ylös Bottom