Vanha porukkaeurojackpot

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Radikus

Administrator
Ylläpitäjä
Viestit
30768

Maine:

HUOM. Porukat on tarkoitettu jatkossa ainoastaan Insidereille.

Uusi ketju löytyy tästä linkistä.


---

Ainoastaan 120 miljoonan potit pelataan. Myöskään uusintoja ei oteta, ennen kuin potti on jollekin mennyt ja kasvanut uudelleen takaisin 120 miljoonaan.

Porukat järjestetään Veikkauksen sivuilla:


Kaikki voitot maksetaan automaattisesti pelaajien omille pelitileille (suurvoitot pankkitileille), luonnollisesti puhtaana käteen, eli Veikkaus maksaa verot.

Osallistumisen hinta ~10e.

Mukaan 120 000 000e arvontaan pääsee yksinkertaisesti ilmoittamalla osallistumishalukkuutensa tässä threadissä, ja jokainen osallistuja saa Veikkauksen uuden porukkalinkin jokaisen osallistumisen yhteydessä (eli lista tyhjennetään jatkossa joka kerta).

Osallistumisraja on 30 henkilöä (suurin mahdollinen potti 30:llä osallistujalla ~4 000 000e/face). Jokainen saa ostaa ainoastaan yhden osuuden yhdestä porukkalapusta (lappuja tulee kuitenkin useita, koska maksimirivimäärä on 20).

Veikkaus.fi tili on pakollinen jotta voi osallistua. Foliohatuille tiedoksi että Veikkauksen sivuilla näkyvässä yksityisessä porukkalistassa näkyvät osallistujien oikeat nimet kaikille samaan ryhmään liittyneille.

Ilmoituksen jälkeen ei voi enää perua osallistumistaan, vaan osuudet on pakko ostaa Veikkauksen sivuilta NES-Retron porukasta. Kannattaa ottaa etukäteen huomioon mahdolliset rahansiirtorajat tms.

Viimeinen hetki ilmoittautua mukaan ja liittyä Veikkauksen ryhmään on keskiviikkona 11.8. klo 15:00.

Porukkalappuja aletaan myymään keskiviikon aikana (~klo 15:00 ellei osallistujalista tule jo nopeammin täyteen), josta saa halutessaan automaattisen mailin/tekstarin Veikkauksen sivuilta. Veikkausviesti tulee kuitenkin viiveellä, joten nopein tapa osallistua on seurata tätä ketjua (tai Discordia). Maksut pitää suorittaa Veikkauksen sivuilla heti keskiviikkona 11.8. klo 20:00 mennessä, mutta tavoitteena on hoitaa maksut heti lappujen julkaisun yhteydessä. Varmista siis että siirrät pelitilillesi rahat jo etukäteen, jos et halua kannella pankkitunnuksia mukanasi.

Tarkoituksena on siis ostaa lappuja sitä mukaa kun niitä tulee myyntiin, että niistä tulee lisää rahaa seuraavien lappujen ostoon. Joudun maksamaan jokaisen lapun kokonaisuudessaan aina ennen julkaisua, Veikkaus maksaa rahaa takaisin ryhmän jäseniltä vasta osuuksien lunastuksen jälkeen.

Deadlinen jälkeen jäljelle jääneet osuudet myydään eteenpäin muille jos en halua pitää niitä itselläni, joten pidä huoli siitä ettet myöhästy. Seurauksena saattaa olla myös erottaminen ryhmästä.

Avoimet pelit näät tästä linkistä.

P.S. Ryhmään ei saa itse luoda porukkalappuja ilman adminin lupaa. Tämä ryhmä on tarkoitettu pelkkiin virallisiin 'Retroporukoihin, eikä mihinkään muuhun.

Osallistujat:

  1. Radikus
  2. Wiizeli
  3. Arto4000
  4. TriplaKoo
  5. natedogg
  6. Sera
  7. Amdi
  8. Chip
  9. Wick
  10. Samsa
  11. Wellu 2.0
  12. kaamio
  13. Kim Jong-il
  14. waqu
  15. Nutshell
  16. Zilverfang
  17. RedRave
  18. codeath
  19. tummaori
  20. tsernobyl
  21. Rami Airola
  22. RetroUkko
  23. FilmNetin tyty
  24. HE Pennypacker
  25. Odir
  26. Retrorednek
  27. Exu
  28. simoxyz
  29. Patrick Bateman
  30. Kaappis


Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Viimeksi muokattu:
Messis. Jos voin tytyn veikkaustiliä käyttää kun ei ole omaa. 🥴
No jos tytyn nimen näkyminen muille ei haittaa.

Tai se, että tyty lähtee miljoonineen pois.
 
Olikos max23 just se, joka vei jonkun muun kupongin?
Joo.

Ja sen jälkeen on pitänyt tehdä aina paljon lisäduunia sen eteen ettei se ole mahdollista edes yrittämällä.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Takaisin
Ylös Bottom