ERAKKO Records & Distro

Palautteet (5)

Niin ja keväämmällä tulee pieni erä ihan legit-kamaa olevia Kaaos-paitoja. Pieni erä, ennakkotilauksia kokoineen otan vastaan. 15€/kpl+pk/nouto/toimitus Turun/Rauman alueella. Tuote on Finnish Hardcoren julkaisema.

Kaaos_Tshirt_Black_JPG.jpg
 
IMG_20210504_175542.jpg

Elikkäs nyt LP:t kulkee hetken halvalla tai isompi nippu vaikka kasetteja!

Nyt saatavilla myös tämä hintaan 10€:

RATTUS: Finnish Hardcore -kasetti julkaistiin alunperin Yhdysvalloissa vuonna 1984. Toukokuussa 2021 FINNISH HARDCORE julkaisee tämän legendaarisen 32 biisin / 60 minuutin kasetin uudelleen. Kasetti sisältää demoja ja liveäänityksiä vuosilta 1981-1983 eli Rajoitetun ydinsodan, WC Räjähtään ja Uskonto on vaaran aikakausilta.

Pakettiin kuuluu 48-sivuinen A5-zine suomeksi ja englanniksi. Vote Vaskon / P.Tuotanto tekemä lehti ilmestyi alunperin vuonna 1985. Mukana on myös A3-kokoinen Rattus-juliste.
 
Nyt harvinaisuutta jäljellä 2 kappaletta! Suomalaista raw d-beat punkkia Finnish Hardcoren julkaisemana. Loppuun myyty lähes kaikkialta. 6€/kpl

IMG_20210514_222518.jpg
 
Niin ja keväämmällä tulee pieni erä ihan legit-kamaa olevia Kaaos-paitoja. Pieni erä, ennakkotilauksia kokoineen otan vastaan. 15€/kpl+pk/nouto/toimitus Turun/Rauman alueella. Tuote on Finnish Hardcoren julkaisema.

Kaaos_Tshirt_Black_JPG.jpg
Tästä tulee myyntiin mustaa ja punaista. Määrät:

Punainen:

2kpl L
2kpl XL
1kpl XXL

Musta:

2kpl L
2kpl XL
1kpl XXL

Sekä aiemmin mainittua Distortio-kassua on enää 1kpl jäljellä!
 
Noniin!

Erakko t-paidat lähtee tilaukseen tänään ja kappalehinnaksi määräytyy alle 20€. Kokoja tulee s-xxl. Paidan valmistaja Gildan, malli Heavy Weight. Musta paita Erakko Records logolla ja täts it!

Tarkennan hinnan kun saan postikulut selville mutta kuvittelisin paketin hinnaksi jäävän posteineen 20€ tasan. Noudolla/toimituksella postit pois.
 
Paidat saapuivat eilen, lähetyspussit vielä matkalla mutta mutta, tilauksiahan otetaan vastaan kuitenkin. Kasetin väri pykälän eri vihreä koska tuota noin tummaa ei ollut painoväreissä sitten niin. Suositukset Paitamyllylle, nopea painatus ja toimitus.

Paidan hinta tällä hetkellä sen 16€+pk. Noudolla sit toki ilman posteja tai jos sattuu matkan varrelle niin voin tuodakin. Mahollisesti pk-seudulle saatan saada näitä lähetettyä ns punk-postilla jollain aikataululla.

16220397034136075924693335385199.jpg

Logo tossa paidassa on 24cm leveä eli ihan kivan kokonen.
 
Hinta ei ookkaan 16€ vaan 15,5€ ja postit tarvittaessa 3,5€ niin saa hyvän tasaluvun. Posteineen siis 19€.

Mustia Kaaos-paitoja on kans kaupalla tosiaan ja punaset tulee ens kuussa. Niitä on vaan L-XXL kokoisia. Nää menee sit vissiin samalla hintaa.

Kädestä käteen paidat 15€, säästää postipussin jne.
 
Noniin, pienen hiljaiselon jälkeen tulossa ensikuun lopulla:

NYRKKITAPPELU - "Pariskunnat/Taksilla Pittiin" 7" EP - Nyrkkitappelun uusi seiska. Mukana tulee pinssi.

JONI EKMAN - "Joni Ekman" LP - Jonin "Rock Trilogian" ensimmäinen osa. Uusintapainos. Originaali myytiin kuukaudessa loppuun vuonna 2015. Neon vihreä vinyyli.Rajoitettu 300 kpl:n painos.

JONI EKMAN - "2 : Ikuisesti Rock´n Roll" LP - Jonin "Rock Trilogian" toinen ja keskimmäinen osa. Uusintapainos. Originaali myytin loppuun kättelyssä vuonna 2015. Ruskea vinyyli rajoitettuna 300 kpl painoksena.

@WoS taisi kysellä DSR:n julkaisemaa Kinkun kasettiboksia. Nää oli valitettavasti sold out jämyille joten ei tuu itelle myyntiin.
 
Nettisivu päivittyy varmaan viimeistään huomenna ja joku/joitain artikkeleita poistuu valikoimasta.

Erakko Records & Distro ei hyväksy minkäänlaista rasismia, fasismia, seksuaalista väkivaltaa, homo- tai transfobiaa, misogyniaa ja muita vastaavia ihmisarvoa alentavia ilmiöitä.
 
Takaisin
Ylös Bottom