Kuolleita, R.I.P

natedogg

You are never too old to play
Ad Infinitum
Viestit
23527

Maine:

Tänne postaamme poisnukkuneita, jotka ansaitsevat mielestäsi tulla mainituiksi.
 
Ensimmäinen työnantajani Simo Sievänen kuollut 83v:nä. Huikea persoona, oli viime vuoden jouluun asti käytännössä aina töissä.
 
Ilmeisesti tämä tyyppi kyseessä:



Ei kait siinä, saa sitä työstäänkin tykätä.
 
Huh huh. Just luin Soundista tai Infernosta Alexin sekä muiden Bodom after midnight-jäsenten juttuja ja siellä oltiin niin hyvällä tuulella ja optimistisia tulevaisuuden suhteen.

Kyllähän tässä toki tulee just se mieleen, että Laihon päihdehistoria ois veronsa nyt vaatinut. Käsittääkseni oli kuitenkin jo pidemmän aikaa ollut kiltimmin.

Tosin mistä sitä tietää vaikka olisi itsarikin ollut. Niinhän ne Chester Bennington ja Chris Cornellkin vain päätti lähteä.

Taitaa tämä kuolema ainakin yodaxille kolahtaa suht kovaa. Voin kuvitella että siellä tulee kuppi maistumaan Bodomin tahtiin.
 
Ohhoh, ei saatana! :eek:

Olihan se kyllä ryypänny ittensä melkein hengiltä ja melkosen laihan ja sairaan olonen oli jossain haastattelussakin jokunen tovi sitten, mutta tätä en kyllä odottanu.

R.I.P yks kovimmista ja tämähän tarkottaa myös Bodomin menoa sitten, kun Laihohan tais kirjotella abouttia kaikki niitten biisit. :(
 
RIP Alexi

Varmasti paras hevikitaristi suomessa ja biisintekijänä myös merkittävä. 2004 Sauna Open Airissa tullut livenä nähtyä (soita punkkia vitun kusipää!) ja tuohon aikoihin paljon tuli bodomia kulutettua. Sittemmin kyllä jäänyt, eikä uudet niin sytyttäneet, mutta vanhoja edelleen kuuntelee. Oli tosiaan pienoinen shokki tämä, kun käsitys oli, että elämä raiteillaan ja alkohommatkin saatu kuntoon.
 
Vitun vittu. Yleensä ei julkkisten poismenot sen suuremmin hetkauta, mut nyt kolahti ja pahasti...
Tämä.
Taitaa tämä kuolema ainakin yodaxille kolahtaa suht kovaa. Voin kuvitella että siellä tulee kuppi maistumaan Bodomin tahtiin.
Kolahtaa ja kovaa. Koitetaan kupit pitää kyllä samalla tasolla kuin aiemminkin.
 
Takaisin
Ylös Bottom