Ketutus-/murehtimisketju

Aikasemmalla sivulla oli turleshintoja ja kylläpä onkin kaikki keräilyretrokama noussut aivan järjettömästi korona-aikana, osassa ei mitään järkeä, esim. selailin noita mtg hommia taas pitkästä aikaa ja joku fallen empires mikä oli about se haukutuin vanha setti, pari vuotta sitten sen 25 vuotta vanhan boxin boostereita sai satkulla, nyt tonnilla, ei helvetti

Sama mitä vaan kattelee niin hinnat ihan järjettömiä, kaikki ostellu korona-aikana retrokamaa niinpaljon että hinnat taivaissa
 
Viimeksi muokattu:
Aikasemmalla sivulla oli turleshintoja ja kylläpä onkin kaikki keräilyretrokama noussut aivan järjettömästi korona-aikana, osassa ei mitään järkeä, esim. selailin noita mtg hommia taas pitkästä aikaa ja joku fallen empires mikä oli about se haukutuin vanha setti, pari vuotta sitten sen 25 vanhan boxin boostereita sai satkulla, nyt tonnilla, ei helvetti

Sama mitä vaan kattelee niin hinnat ihan järjettömiä, kaikki ostellu korona-aikana retrokamaa niinpaljon että hinnat taivaissa

Aikasemmin ihmiset keräs rahaa ilman aikaa käyttää sitä mihinkään. Nyt ihmisillä on aikaa ja sitä turhaa rahaa käytettävänä. Paitsi asioissa mitkä ei kiinnosta niin massoja, ne ei olekaan muuttuneet niin hirveesti

edit: Toi on aika kiintoisa miten paljon ihmisillä on ollut pistettäväks kaikenlaisiin ulkona tapahtuviin elämyksiin jne kun se raha sitten liikkuukin johonkin muualle
 
...mikä hitto on push ilmoitus ja mitä helvettiä sellasella tekee ?

Joku laittaa sulle vaikka yksityisviestin niin siitä tulee reaaliaikanen popup esim. oikeaan alareunaan, riippumatta siitä selaatko boardia.

Toki sitä ei ole pakko aktivoida jos ei halua käyttää. Valintojen maailma.
 
4,5 tunnin unet sain aikaseks duunia varten, best.
 
5 minsaa ennen herätystä rupesin viimein nukahtamaan uudelleen, vähän myöhästä..
 
Jahas...pitäiskö mennä hetkeks nukkuun ennen iltavuoroo 😅
 
Ihime höpsöttelyä ja kiirehtimistä auton kesärenkaiden kanssa. Ite yritän saada juhannukseen mennessä vaihdettua kesärenkaat autoon. Tosin täällähän laki sallisi myös ympärivuotisen ajon nastoilla, ja monet niin tuntuu tekevänkin. :win:
 
Ihime höpsöttelyä ja kiirehtimistä auton kesärenkaiden kanssa. Ite yritän saada juhannukseen mennessä vaihdettua kesärenkaat autoon. Tosin täällähän laki sallisi myös ympärivuotisen ajon nastoilla, ja monet niin tuntuu tekevänkin. :win:

Täällähän tieliikennelaki muuttui hiljattain ja nastarenkaiden käyttöaika päättyy maaliskuun loppuun. Huhtikuun 1. päivästä eteenpäin nastoilla saa ajaa vain, jos talviset kelit jatkuvat. Ei näistä tosin heti aleta sakottamaan.

Tuossahan oli pari viikkoa täysin sulat tiet, mutta sitten taas pyrytti. Päivän mittaan tosin sulanut taas pois.
 
Just täs mietin että jaksaisko tänään vaihtaa renkaat.
Lähitulevaisuudes vesisateita luvattu melkein joka päivälle, niin nyt sais sentään jossain määrin kuivana noi vaihdeltua.
 
Oli mukava olla ensimmäistä työpäivää töissä, kun maha oli paskojen alle 6 tunnin yöunien jälkeen taas vähemmän yllättäen ihan vitun sekasin.

Onneks ei tartte olla kun 6 tuntia.

Olihan taas, noh, perseestä.


E: Wiizeli, täällä tuli muuten lunta tänään, että onneks en vaihtanu vielä alle itte. :rolleyes:
 
Vanhenemisessa on perseestä se, että enemmän ja enemmän tulee kaikenlaisia vaivoja. Ja aina kun jostain vaivasta pääsee eroon, niin tulee jotain muuta.

Allergiakausi on alkanut aivastamisen perusteella. Toissayö oli ihan levoton allergiavaivojen takia. En tiedä nukuinko huonossa asennossa vai mitä helvettiä kävi, mutta seuraavana aamuna oli niska ihan jumissa. Eikä ole vieläkään helpottanut. Auton ajaminen oli aika tuskaa, kun ei päätä pysty kääntämään. Ja allergiasta puheenollen. Kiva oli aamulla kaivaa nenästä kuivunutta verta hyiss..

Selkä temppuili pari vuotta sitten, viime kesänä oli kylkiluut paskana ja nyt on mukava niskakipu. Ihme ja kumma, että polvet on säilynyt vielä ehjänä, vaikka palloa on tullut potkittua yli 20 vuotta.
 
Lähdin saunasta suihkuun ja astuessani saunan lattialle lähti oikea jalka hallitsemattomaan liukuun. Liuku päättyi kun oikean jalan isovarpaan kynsi tökkäsi oven alareunaan sillä seurauksella että välittömästi kynnen alta alkoi valua verta, puolikas kynsi lähti irti ja varvasta jomottaa nyt vittumaisesti.

AIJJJ.png
 
Kasvoni kun nousen sohvalta ja selkäni muistuttaa hyvin kivuliaalla tavalla olemassaolostaan:
405385_1269611860112_full.jpg
 
Takaisin
Ylös Bottom