Kirpputorit

Patrickin vanavedessä / innoittamana: laitetaas kirppisostos noin viikon takaa. Kuvan keskimmäinen turtlespallero hintaan 1e. Nyt on sitten kolme turtlessia nimeltään Left, Middle ja Right. Down vielä puuttuu. Onkohan noita kahdella eri ilmeellä jokaista vai onko vaan päätetty, ketkä ovat luonteeltaan vihaisia ja ketkä iloisia?

Screenshot_20210302-220021_Gallery.jpg
 
Veikkaan että ovat lätkineet vaan joka toiselle erilaisen ilmeen...

No niin no, jos mun pitäs just noi ilmeet jakaa tolleen 2/2 niin tolleen mä ne laittaisin.

Raph ja Leo on vakavempia tyyppejä.
 
Tänään lopeteltiin kirppismyyntitouhut. 15 päivää oli ja 330,00 € tuli kaikkien tavaroiden (53 kpl) myyntisummaksi. Varastetuiksi joutuivat powerbank, kuulakärkikynä, USB-muistitikku, aktiivisuusranneke, rannekello, GPS-navigaattori, nettitikku ja pyöränlamppu. Näiden arvo oli yhteensä hintalapuissa 51 €.

Vuokra oli 80 € ja provisio 5 %, joten rahallisesti voittoa tuli kaiken kaikkiaan 233,50 €. Nyt lopetettiin, koska koronahommat yltyvät, eikä ole mukava käydä tuolla siivoamassa kun tuolla oli tämän otannan perusteella aina paljon sitä porukkaa, joka ei usko maskeihin. Mikäköhän siinäkin oikein on.
 
Viimeksi muokattu:
tuolla oli tämän otannan perusteella aina paljon sitä porukkaa, joka ei usko maskeihin. Mikäköhän siinäkin oikein on.
Nää on näitä että kaikki tietää, mut kysyä ei saa, eikä sanoa.
 
Näyttää että tuossa on ensin laitettu hinnaksi 20€ ja sitten juuri kun myyjä on ollut laskemassa konetta pöytään on päättänytkin että kyllä, kyllä tästä joku nyt 120€ varmasti maksaa!
 
Näyttää että tuossa on ensin laitettu hinnaksi 20€ ja sitten juuri kun myyjä on ollut laskemassa konetta pöytään on päättänytkin että kyllä, kyllä tästä joku nyt 120€ varmasti maksaa!

Tuosta muistui mieleen tämä oma kirppisbongaukseni. Hinta oli ensin 160€, mutta tiputettu sitten 120€;on. Kutonen on kuitenkin siinä vaiheessa "korjattu" kasiksi, niin näyttää kuin hintaa olisi tiputettu todellista enemmän. :dolan:

FB_IMG_1616097614913.jpg

FB_IMG_1616097605885.jpg

Oli muuten lähellä etten ostanut tuota koristeeksi autotalliin, mutta kolikkomekanismi puuttui kuulemma koneesta kokonaan. Oli lisäksi Ruotsin malli, eli syönyt alunperin kruunuja.
 
Viimeksi muokattu:
Tammi-Maaliskuun pidin pöytää, että saa tehtyä vähän kevät siivousta ja turhaa roskaa kaapeista pois. Loppusaldoksi tuli 974.75e mikä ylitti odotukset kyllä reilusti kun pääosa oli sellasta 1-3e paskapeliä, vinyyliä yms. hyllyn täytettä. Kallein yksittäinen oli vanha maastofillari 70e. Selkeesti kova menekki tavaralla vaikka asiakamäärät näyttää koronan takia laskeneen melko paljon joka paikassa.
 
Kävin tänään Kilon Kierrätyskeskuksessa.

Olin positiivisesti yllättynyt kaikesta retrotechistä, jotka oli hinnoiteltu muutaman artikkelin osalta jopa inhimillisesti. Tekniikkapöydällä makasi ulkoisesti siedettävässä kunnossa olevat Macintosh Classic II ja (muistaakseni) Mac Plus. Toinen niistä oli 25 euroa ilman kovalevyä ja toinen taisi olla 125 euron luokkaa. Lisäksi näytillä makasi kellastunut Osborne, jossa oli sisäänrakennettu näyttö. Sen hintatiedot oli "asiantuntevasti googlattu" ja arvottu jopa vähän omaa lisää päälle, mutta oli silti hieno nähdä luonnossa! Tutkaan osui myös Apple Keyboard II ja hiiri à 10€ ja vähän myöhemmin vastaan tuli Apple Duo Dock parilla kympillä. Vaan ei siinäkään vielä kaikki: telkkarihyllyjen kohdalla notkui PC-kuvaputkia ja pari kuvaputkitelsua. Huh huh.

Kuvaa en ottanut Osbornesta, mutta näytti kovasti tältä
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Kun olin tekemässä lähtöä, niin kävin vielä ilmaisroinakopissa kääntymässä. Siellä oli sitä perussontaa, eli tyhjiä mappeja ja harlekiinikirjallisuutta, kuten yleensä, mutta oven suussa erään hyllyn päällä oli CD-R-levy paperikotelossa. Vilkaisin polttopintaa ja siihen oli poltettu jotakin, MUTTA MITÄ? Kotelosta löytyi ohjeet kameran muistikortin formatointiin.
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.

Kotona puhdistin levyn liasta ja tarkastin sen sisällön. Ei löytynyt aarteita, mutta yksi LAURA-niminen kansio. Kansiossa oli monta alikansiollista valokuvia ja videoita vuosilta 2004 ja 2005. Eli joku oli polttanut kamerasta tiedostot sellaisenaan CD-R-levylle. Ensimmäinen tiedosto oli pahasti epäfokuksessa oleva video, jossa joku naishenkilö laulaa imurin suuttimelle parisen minuuttia. Pläräsin sattumanvaraisesti muitakin kansioita: Australiassa ja Kaakkois-aasiassa ainakin matkailtiin ja alkomaholia kului ja välillä oli vähän darraisen näköistä seuruetta. Eipä tuossa mitään ihmeellistä lopulta ollut, mutta olikohan tuo levy vahingossa ajautunut jonkun vanhan digipokkarin mukana tuonne :unsure:

Luonnollisesti levyn ei melko varmasti ollut tarkoitus päätyä kierrätykseen, joten linkaisin sen roskiin, mutta yhden kuvan uskallan tänne laittaa.
Kirjaudu tai rekisteröidy katsoaksesi spoilerin sisällön.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös Bottom