Kuvia kunnollisilta ajoilta

Tykkäisin kuukausittain julkaistavasta NES-Retro -lehdestä, jossa nää kaikki keskustelut käydään yhden aukeaman lukijapalstalla!

Ramin analysointi palsta olis kans kova, missä Rami ANALysois kaiken mitä kuukauden aikana on kirjoitettu!
 
Näillekin herroille olisi tukanleikkuu paikallaa!
Old-barbershop-photo.jpg
Ennenvanhaan odotellessa luettiin sivistyneesti sanomalehtiä eikä luettu kännykällä lastenpelifoorumeita!
Naurattaa aina näissä vanhoissa kuvissa eniten se että noi kaikki kuvassa näkyvät tyypit on varmaan jotain 20v jos tarkistettais. Koitappa nykyään löytää yksikin 20v kloppi jolla olis noin sharppi pukeutuminen tai olis ylipäätään edes töissä!
 
Naurattaa aina näissä vanhoissa kuvissa eniten se että noi kaikki kuvassa näkyvät tyypit on varmaan jotain 20v jos tarkistettais. Koitappa nykyään löytää yksikin 20v kloppi jolla olis noin sharppi pukeutuminen tai olis ylipäätään edes töissä!
Sitten naurattaa myös, kun miettii, että 20-vuotiaat on olleet jo lähes keski-ikäisiä joskus aikoinaan.
 
Home Improvement elikkäs Koti Kuntoon Tim Allenin kanssa oli oikein opettavainen sarja:

Vanha kunnon vasikka-Tim!


On October 2, 1978, Allen was arrested in the Kalamazoo/Battle Creek International Airport for possession of over 650 grams (1.43 lb) of cocaine.[29] He subsequently pleaded guilty to felony drug trafficking charges and provided the names of other dealers in exchange for a sentence of three to seven years rather than a possible life imprisonment.[29] He was paroled on June 12, 1981, after serving two years and four months in Federal Correctional Institution, Sandstone in Sandstone, Minnesota.[30][31][32]

timallen423.jpg
 
timallen423.jpg
Eikös tää oo toi muuan risteilyilläkin raitapaidassa edustanut funkistelija?
 
Heitetääs pari mainosta

Scotch_floppy-2.jpg

"Ennen olin normaali ja käytin kasettiasemaa tiedon tallentamiseen mutta löydettyäni nämä Scotchin lerput muuttui tyylinikin uuteen tietotekniseen tulevaisuuten paremmin sopivaksi ja tajuntakin laajeni siinä ohessa"


Sony-SMC-70-B.jpg


Ennen oli Sonyt tyylikkäämpiä, toi ei ole vuodelta 90, se ei ole edes vuodelta 85... se on vuodelta 1982..
 
Vihreitä muistan nähneeni joskus jossain vanhassa liikehuoneiston vessassa mutta ei nopeesti tuu mieleen millon olis nähny muita kun valkosia

Jaa, jossain juottolassa oli mustat paskapöntöt nyt tuli mieleen
 
1615471344260.png

Nää on kyllä hienoja edelleen!
Just tollaseen keltaseen pönttöön olen kusenut ja paskonut isoimman osan elämästäni (tulkitkaa kuinka haluatte). Harmi, ettei sitä ole enää olemassa. RIP keltainen pönttö. :cry:

EDIT: Sen sijaan vihreälle pöntölle pääsee aina kun vaan tekee mieli!
 
Takaisin
Ylös Bottom