Minkä sarjan tuotantokauden katsoit viimeksi?

Dinosaurs S3 :disney:


Sosiaalista kommentaaria riittää eli onhan tässä myös syvyyttäkin. Ehkä paras kausi tähän mennessä.

Samat sanat kuin kuin aiemmista kumipukujen ja muun puppetryn osalta, aivan erinomaista jälkeä!

Neljäs ja viimeinen kausi aloitettu. Jäi harmillisesti viimeiseksi, kait hiukan laskeneitten katsojamäärien ja sarjan tuotantokustannusten takia, jotka oli kalleinta TV:ssä siihen aikaan, mikä kyllä näkyy.

Finale onneksi on olemassa, eikä loppunut ihan yllättäen.
 
Cobra Kai - Season 5 :netflix:

Olipas taas sellasta juustoisen dialogin ja juonen juhlaa ettei malttanut jättää kesken, vaan pyrähdin kauden läpi kahdelta istumalta. On tämä vaan ihan oma juttunsa, joko siitä pitää tai sitten vihaa, mutta ymmärrän molemmat näkökulmat. Itsehän tykkään.

Loistohomma että myös Mike Barnes saatiin viimein vilahtamaan tässä, alkaakohan sitten olemaan jo kaikki leffojen hahmot kasassa (tämähän oli siis ainoastaan trilogia, right?).

Tuleekohan tälle vielä jatkoa? Periaatteessa tilanne jätettiin vähän auki, mutta voisihan tämä olla tavallaan ihan loppukin. Ja ihan ok sellainen.


Tuplajuusto/5
 
Dinosaurs S4 :disney:


Aivan erinomaista settiä! Ois tätä lisääkin kelvannu katella.

Finale oli kyllä ihan hiton odottamaton tavallaan, vaikka tiesin, että jotain aika rajua sieltä on kait tulossa vähän vahingossa. Olihan tuo ihan hiton munakas jakso ja ei hommaa ei liikoja siloiteltu, niin se maailma vaan tuhoutui ja kuolivat mitä oletettavimmin nälkään. Tykkäsin ja samalla en tykännyt.
 
Kimetsu no Yaiba - Demon Slayer 26 jaksoa :netflix:

Tanjiron perhe joutuu demonin uhreiksi. Vain Tanjiron sisko selviää hyökkäyksestä, mutta ei aivan kokonaan. Hän on muuttunut demoniksi. Jotenkin ihmeessä siskotyttö onnistuu kuitenkin taistelemaan demonipiirteitä vastaan, eikä hyökkää ihmisten kimppuun. Tanjiro vannoo löytävänsä parannuskeinon siskolleen, joten hän kouluttautuu ja liittyy demonien teurastajajoukkoihin. Niinpä hän sitten demonisiskonsa kanssa vaeltaa maita ja mantuja, demoneja tappaen ja parannuskeinoa etsien.

Keskenhän tuo sarja vielä jäi, kun ei tuon enempää jaksoja netflixistä löytynyt. 44 jaksoa on ainakin olemassa IMDb:n mukaan. Ja pari leffaa kanssa.
Ja kyseessähän on toki anime.

Sarjassa oli hyvät hahmot, hyvää toimintaa ja huumoria. Ja toisin kuin joissain animeissa, niin tässä taistelut ja tilanteet etenevät, eivätkä kestä montaa jaksoa.
Erittäin mielelläni otan katseluun lopunkin materiaalin, mitä tästä sarjasta sitten joskus on jostain saatavilla.

4/5
 
Wu-Tang: An American Saga :disney: kausi 1

Tässähän kerrotaan tarinaa ajasta ennen tämän ison kollektiivin yhteistyötä. Todella mielenkiintoinen ollut kyllä koska kys bändin historia ei ole ollenkaan tuttu itelle.

Vahva suositus 4/5

Aloin eilen kattelee tätä ja maistui niin hyvin, että eka kausi katottu yhtä jaksoa lukuunottamatta.
 
Brooklyn Nine-Nine - Season 8 :netflix:

Ihan nollaodotuksilla lähin kattomaan kun tätä on haukuttu täällä joka suunnalta, mutta en itse nähnyt tässä mitään vikaa. Samaa viihdyttävää paskaa, joka ei räjäytä tajuntaa, mutta on rentoa seurattavaa.

Harmi että loppui.

Vikakin jakso sai muuten IMDb:ssä mukavat 9.5/10. Ihan hyvä oli omastakin mielestä, ja kiva että lempparihahmokin pääsi vilahtamaan edes pieneksi hetkeksi, eli siis Pimento.

3.5/5
 
Pistol :disney:

Danny Boylen ohjaama tarina Sex Pistolsin eri vaiheista. Hirveästi uutta tietoa ei ollut mutta hyvin kuvattu ja ihan mukavaa katsottavaa.

3/5

Huvittaa tuo nimi. Onkohan nimelle syynä että ei voi kirjoittaa SEX nimeen Disneyn palvelussa?
 
Takaisin
Ylös Bottom