Uutisketju



Tämän varjolla pääsen nyt laittamaan tään naivistisen mutta surullisen koiran näkökulmasta kerrotun juuri nimenomaan tätä aihetta koskevan ja juuri tämän uutisessa mainitun maailmanlaajuisen ilmiön takia tehdyn hevirokballadin tähän. Tää on lyriikkavideo niin voi seurata sanoja samalla ja taustalla pyörii stock footage koiravideoita. Ja on hyvä kitarasoolokin loppupuolella!
 
Tai aseistetut vartijat kaikkiin kouluihin ja niille kunnon automaatti tuliaseet räjähtävillä luodeilla ja käsikranaatteja. Mieluiten vaikka myös haupitseja tai jotain ohjuksia lisäksi.

Aseet kannattaa myös pirskottaa pyhällä vedellä niin kuin Venäjän ortodoksikirkko tekee. Lisää tuhovoimaa merkittävästi.
 
Aseet kannattaa myös pirskottaa pyhällä vedellä niin kuin Venäjän ortodoksikirkko tekee. Lisää tuhovoimaa merkittävästi.
Siis ne varmaan luulee muutenkin, että vastassa on joku Castlevania tason örkki örkkinen.
latest
 
Ainoa johtopäätös mitä Texasissa tästäkin tehdään lienee se että aseiden ostamisen ikärajaa tulisi laskea. Sikiöille pitäisi jo jakaa aseet kohtuun että voi puolustautua jos joku raskausmyrkytys yrittää uhata.
 

Empiirisiin havaintoihin parilta viime kuukaudelta perustuen voin sanoa ukrainalaisten pakolaisten kiittämättömyyden olevan silkkaa paskapuhetta. Harvoin tapaa missään yhtä kiitollisia ja vaatimattomia ihmisiä.
 


Pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö ja EU-tehtävissäki toiminu kontra-amiraali epäiltynä vakavista tietovuodoista.

Kieltämättä hieman hörähdin nimelle.
 
Ainoa johtopäätös mitä Texasissa tästäkin tehdään lienee se että aseiden ostamisen ikärajaa tulisi laskea. Sikiöille pitäisi jo jakaa aseet kohtuun että voi puolustautua jos joku raskausmyrkytys yrittää uhata.

Joo siis nimenomaan ratkaisu siinä että lisää aseita niin voi puolustautua. Toi rebublikaanien logiikka kyl pettämätön.

Onkohan sielläkin kun sanotaan että jossain Suomessa on paljon aseita ja vähän ongelmia niistä tiukan lupa politiikan takia niin todetaan "ei toimi meillä". Kuten Suomessa perustellaan kaikki ulkomailla hyvin toimivat hommat ovat laittomia tai ei voida edes koittaa.
 
Kannattaisi muistaa että jenkkien asepolitiikka on täysin erilainen maailma toisen säännöksen vai miksi sitä suomeksi sanotaan (2 amendment) joka antaa kaikille oikeuden aseisiin puolustaakseen itseä ja maataan ulkoisilta ja sisäisiltä uhilta, meillä taas euroopassa on enempi tämä "aseisiin myönnetään lupa" mutta kellään ei ole synnynnäistä oikeutta niihin

Jenkkien asepolitiikka myös kärjistyy helvetisti niihin "evil black assault weapons" juttuihin vaikka tyyliin 95% kaikista ammunoista tehdään pistooleilla ja näistä suurin osa jengien välisissä ammunoissa, eli nämä joukkoammunat on vain pisaria meressä jotka toimii politiikan pelinappuloina

Eli heillä on täysin eri maailma oli se sitten hyvä tai huono juttu

Tv: Wellu jota aselait ympäri maailmaa kiinnostaa
 
Kannattaisi muistaa että jenkkien asepolitiikka on täysin erilainen maailma toisen säännöksen vai miksi sitä suomeksi sanotaan (2 amendment) joka antaa kaikille oikeuden aseisiin puolustaakseen itseä ja maataan ulkoisilta ja sisäisiltä uhilta

Tätähän tulkitaan sinänsä väärin, että oikeasti kaikilla ameriikan kansalaisilla olisi oikeus karhun käsiin.
 
Ja jenkkilän koko eli yli 329milj asukasta mantereen kokoisessa maassa ja miten se ei ole yhtenäinen monoliitti vaan erilaisten osavaltioitten ja kulttuurien kirjo.
Monessa yksittäisessä osavaltiossa yhtä vähän aseväkivaltaa ku Suomessa tai Baltiassa ja Hawaiilla jopa vähemmän. Suomessaki ollu enemmän kouluammuntoja ku monessa yksittäisessä jenkkiosavaltiossa. Sisäkaupunkien jengiväkivalta siellä tietyissä osavaltioissa nostaa aseväkivallan määrän Keski-Afrikan tasavallan luokkaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom