Krapula

Jumalauta miten sekasin sain vatsan tällä touhulla, alan kallistumaan siihen ettei ole tän arvosta ja vois lopettaa ”kokonaan”.

Ehkä vielä joskus haluaa kokea humalan, mutta ei edes kerran kuussa.

Mulla meni taas eilen vatsa sekaisin (huonosta) RBT:stä :mad:

En mä oikeasti halua juoda, mä oon vaan siinä pisteessä että mua saattaa esimerkiksi pelottaa aivan täysin se, että joutuisin olemaan yksin omien ajatusteni kanssa. Silloin on sitten helpompaa vetää kaljaa että saa pään hiljaiseksi.

Nyt sanon sulle jotain sellasta joka on ollut itselleni aivan mullistava ja käänteentekevä asia. Siis tärkein päätös minkä oon varmaan koskaan tehnyt. Elikkä mulla meni pikku hiljaa elämä siihen, että se kuuluisa sisällä oleva möykky (tai tyhjä tunne, tai ahdistus) kasvoi vain, mutta en vaan pystynyt enää pitämään sitä piilossa. Muahan on aina mm. ahdistanut mennä nukkumaan, tai se hetki kun odottaa unta ja pitää olla omien ajatusten kanssa. Oon aina sitten yrittäny peittää sen jollain videolla tai podcastilla tai jollain. Mutta homma meni pikku hiljaa siihen pisteeseen, että mikään eskapismi ei enää auttanut, koska en tuntenut enää saavan tarpeeksi iloa ja inspiraatiota mistään. Ja tiesin sisimmässänikin että en minä oikeasti elä, vaan mun arki on vaan pakenemista.

Elikkä mitä sitten tein? Päätin, että mun täytyy kohdata se sisäinen ahdistus ja ne omat ajatukset. Päätin, että en halua paeta enää, vaan haluan kohdata totuuden. Haluan olla rohkea ja elää. Ja ei ollu helppoa. Mutta kun tein ton päätöksen, niin mun elämä lähti ihan uusille poluille. Ja sen jälkeen on tapahtunut ihan käsittämättömän hienoja asioita. Varsinkin se mistä aiemminkin sanoin, että pääsin mun peliriippuvuudesta oikeasti eroon. Ei oo tehny kertaakaan mieli pelata sen jälkeen kun pääsin siitä. Ja ei enää ahdista ne hetket ennen nukahtamista.

Mutta joo, alkoholismin selättäminen ei oo mikään helppo juttu. Varsinkin kun se tekee muutoksia aivoihin ja muuttuu jossain kohtaa ihan oikeaksi sairaudeksi. Että näitä addiktioita on silleen vähän hankala vertailla. Mutta itselläni kyse oli siitä, että näin itseni olevan vankilassa josta en tulisi koskaan pääsemään pois (eli että en pystyisi koskaan lopettamaan pelaamista). Mutta kun lähdin selvittämään tuota mun ahdistuksen juurisyytä, niin sen jälkeen lopettaminen olikin mulle yllättävän helppoa. Mutta sanottakoot, että en koskaan ollut niin pahassa akuutissa pelikoukussa kuin jotkut jotka pelaa aina kaikki rahansa. Mulla se oli sellasta että yritin (ja onnistuinkin) voittamaan rahaa tietyistä peleistä, mutta sitten kun sitä pelirahaa oli pelitileillä, niin sitten se oli kuin huumetta, ja tuli mentyä pelaamaan kasinopelejä ja tuhottua sillä kaikki pokeri- ja vedonlyöntivoitot. Tosin lapsena ja teininä pelasin kyllä KAIKKI rahat RAY:n koneisiin ja tämmösiin. Mutta joo.

Se mitä vaan yritän sanoa on se, että tavalla tai toisella ne omat ajatukset ja pelot kannattaa yrittää kohdata. Pelottavaa touhua, ehkä vaarallistakin. Ehkä se pitää tehdä jonkun ammattilaisen kanssa. En tiedä. Mutta mikä on vaihtoehto? Turruttaa aivot etanolilla loppuelämän ajan ja tuhota samalla terveys ja muukin elämä?
 
Onko tässä nyt juuri se juttu miksi @natedogg ei juo sitä 6-annosta raakana, vaan lantraa 10 seltzerillä ja ädelillä. Sitten ei mene maha sekaisin?

Etäisesti totta, koska jos juon pelkkää kaljaa, niin ai saatana mitkä ripulit seuraavana päivänä.

Tai sitten just päinvastoin.

Toki viinallakin menee maha sekaisin, mutta ei ihan niin pahasti.

Tai sitten kertoina kun on koettanu viimeaikoina vetää pelkkää kaljaa, on vaan käyny semmonen tuuri, että on menny maha sekasin jostain syystä. Emt, pitäs "tutkia" enemmän. :rolleyes:
 
Täällä on taas kova meno. Pittääpä vettää kännit ja kattoo meneekö maha paskaksi tai tuleeko rapula. Yllättäen:kyllä.
 
Kokeilkaa Kukkoa tai muuta gluteenitonta olutta, jos auttais asiaan. Toki jos samalla vetää 0,7 litraa viinaa ja valvoo aamukuuteen, niin varmaan aika sama mitä kaljaa on juonut :D

Jos sitä repäsee laatikon kukkoa ja syö pari mäkkiateriaa niin eiköhän silläkin ripalin saa.
 
Kokeilkaa Kukkoa tai muuta gluteenitonta olutta, jos auttais asiaan. Toki jos samalla vetää 0,7 litraa viinaa ja valvoo aamukuuteen, niin varmaan aika sama mitä kaljaa on juonut :D

Tää on ollu suunnitteilla, itellä kun tuota keliakiaa meinaa vähäsen olla. (vähäsen: vasata-aineet tapissa, mutta sisuskalut vielä ehjänä)

Ainut vaan, että pitäs ensi maistaakkin sitä notta tykkääkö siitä edes, on jääny sekin tekemättä.
 
Jännä, ei tullut minkäänlaista krapulaa tällä kertaa.

Nythän tästä kantsii ottaa uusintakin jossain välissä!
 
Tällä kertaa pukkaa ainakin hikeä, huhhuh.
 
Ei hemmetti miten tiukkaa tekee ees yrittää pelaamista, hurl.
 
Ei hemmetti miten tiukkaa tekee ees yrittää pelaamista, hurl.

Ton takia mulla on pelaamiset jääneetkin niin tehokkaasti, kun ei mitään saumaa krapulassa pelailla.
Ei sillä että olisi pahaa oloa vaan, kun ei pysty kunnolla näköä kohdistamaan nopeissa peleissä.
Ja muutenkin reaktiot kuin kuolleella hevosella.
 
Meikä on sen sata kertaa koittanu mainostaa kuinka Acetium pelastaa tuolta pakkirallilta jos sitä ottaa viinasten kanssa, mutta ei jätkät vaan ota onkeen :D Ei muutako nauttikaa siitä ripuli&närästyksestä sitte vaa!
 
Lähin vessaa kohti tässä näin niin pulssi on taas varmaan 200, huhhuh.

Onneks tätä tulee harrastettua enää vaan harvoin.
 
Väsyttäis, mutta olo on sellanen ettei ole oikein optimaalinen nukahtamiseen.
 
Takaisin
Ylös Bottom