Sää ja ilmasto

Mä päätin viime talvena hylätä sen teiniangstiajatuksen, että pitkien kalsareitten käyttäminen ois jotenkin noloa ja ei kyllä harmita yhtään.
Paleleminen se vasta noloa puuhaa onkin!

Sähän voit aloittaa uuden hipsteritrendin, eikös nää teinit kulje nilkat paljaana nykyään niin ala sä paineleen pitkät kalsarit punttien alta pilkistäen.

Mitä tulee tähän itse aiheeseen, niin mä olen joka talvi/välikauden murtunut yhden-kaksi vaatekappaletta lähemmäksi sellaista säänkestävää iskämiestä. Mulla on nyt jo sitten tässä 7v kuluessa kertynyt arsenaalia pakkasta, tuulta, räntää, sadetta ja oikeastaan mitä tahansa vastaan. Meinasin kyllä vähän itkeä kun ostin SPR:n kirpulta toppahousut 2€. JUMALAUTA TOPPAHOUSUT!! Ei vittu. Mutta hyvät ne on kyllä olleet pulkkamäessä jo kolme vuotta. Viimeisimpänä ostoksena syksyllä ostin Rukkan sadetakin Top Sportin tai jonkun tämmösen loppuunmyynneistä. Että vittu tässä sitä vaan ollaan sitten, keski-ikäisen univormussa säällä kuin säällä.
 
Oon laittanut pyöräillessä jo kauan pitkät kalsarit tuulihousujen alle.
 
Onneks toi perkeleen talvi tais nyt tulla kerralla, eikä mitään lumiloskapaskahelevettiä jouluun asti. :)
 
Petroskoissa on nyt kunnon lumimyrsky. Eipä tarvi arpoa, että meneekö pyörällä vai autolla töihin.
 
Juuh. Oli pihassa paikoitellen liki puolen metrin lumikinoksia, kun tuuli puhaltanut. Päästiin onneksi ihan ongelmitta Nissan Qashqai -merkkisellä etuvetoisella katumaasturillamme pois pihasta, mutta saa nähdä miten on laita sitten työpäivän päätteeksi. Vissiin pitäisi koko päivän ja vielä ensi yönkin jatkua tämä lumimyräkkä. Yhtään mitään aurauskalustoa ei nähty koko työmatkalla. Meidän kotipihaa ei aivan varmasti aurata tänään. Jos aurattaisiin, niin olisin täysin ällikällä lyöty.

Pitäisi varmaan taas käydä ostamassa lumikola ja lapioita talon asukkaiden käyttöön ja lopulta jonkun varastettavaksi niin kuin viime talvena.
 
Sähän voit aloittaa uuden hipsteritrendin, eikös nää teinit kulje nilkat paljaana nykyään niin ala sä paineleen pitkät kalsarit punttien alta pilkistäen.

Ois kyllä varmasti tyylikäs näky vedellä pitkin kyliä shortseissa, pitkissä kalsareissa ja saappaissa!
Nimittäin minähän en talvella mitään lyhytvartisia kenkiä jalkaani laita.
 
Vedin tänään puoliksi, lähti jo alta mutta kunnon ninjaseivillä pysyin pystyssä

Ninjaseivi for life.

Välillä pitää ihan ihmetellä että miten sen teki.
 
Pakko hakee kyl Nastat keskiviikkona, kun palkkapäivä. Sen verran liukasta tuolla täl hetkel ja kahen koiran kanssa, ni mun tuurilla vedän lipat ja koirat juoksee auton alle

Mäkin oon tässä kävellyt joka päivä niin on ollut kyllä niin helevetin liukasta tuolla. Vielä kun ajatuksissani menin taas alueen läpi jossa on jyrkkä mäki, mutta ei minkäänlaista hiekotusta.

Ei oo vaan varaa ostella mitään kenkiä tässä välissä.
 

Voi vittu, meneeköhän taas ihan sohjoksi koko paska.
 
Eiköhän taas kellahtane ainakin yksi linja-auto ojaan jollain jäisellä sivutiellä.
 
Takaisin
Ylös Bottom